Home » , » Κράξιμο σε Ν. Φίλη από δασκάλους και καθηγητές (Βίντεο)

Κράξιμο σε Ν. Φίλη από δασκάλους και καθηγητές (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015 | 6:58 μ.μ.

Καθόλου καλά δεν πέρασε ο Νίκος Φίλης στις συναντήσεις του με τα Δ.Σ της ΟΛΜΕ και ΔΟΕ. Με πανό και συνθήματα αδιόριστοι καθηγητές και δάσκαλοι αντιμετώπισαν τον υπουργό Παιδείας, ζητώντας να δοθεί άμεση λύση στα καυτά θέματα που απασχολούν τον κλάδο της εκπαίδευσης.

Η συνάντηση του Ν. Φίλη με το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς αναπληρωτές καθηγητές από τον κλάδο της ειδικής αγωγής και συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ διέκοψαν με συνθήματα και πανό, για τα κενά στα σχολεία και τα προβλήματα στα σχολεία ειδικής αγωγής.

Νωρίτερα στη ΔΟΕ ο υπουργός παιδείας, Νίκος Φίλης βρέθηκε εν μέσω διαμαρτυριών αδιόριστων κι αναπληρωτών-άνεργων- εκπαιδευτικών, που ζητούν άμεσα προσλήψεις και μόνιμους διορισμούς.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν στην δημοσιότητα ΟΛΜΕ και ΔΟΕ αυτή την στιγμή στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση υπάρχουν 7.500 κοινές θέσεις δασκάλων και πάνω από 6.000 στην δευτεροβάθμια.


Αναλυτικό σχετικό ρεπορτάζ .υπάρχει στην ιστοσελίδα 902
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 10 σχόλια

Ανώνυμος
13 Οκτωβρίου 2015 στις 9:27 μ.μ.

Και πολλα του ειπαν !! Ας στον διαολο πια ,εχουμε παραφρονησει με τον καθε τυχαρπαστο ,τον κ. Υπουργο ,που αν εχει δουλεψει ποτε του, ηθελα να'ξερα , μας θελει να δουλεψουμε και εθελοντικα!! Και θελει να φυγει κι'ολας!! Μωρε ,πολυ ευγενια δειξαμε ολοι μας χρονια ολοκληρα......ηρθε η ωρα να ''τα πουμε '' σε αλλη γλωσσα!!! Αντε απο'κει ,καθομαστε και τους κοιταμε!! Τα ζωα !!

Ανώνυμος
13 Οκτωβρίου 2015 στις 10:22 μ.μ.

Πολλή φασαρία για το τιποτα.Αλλο ένα σόου απο τα συνηθισμένα των κομματόσκυλων του ΠΑΜΕ μπροστά στις κάμερες.
Πάει πολύ να παρουσιάζονται υπερασπιστές των εκπαιδευτικών οι ΠΑΜΙΤΟΚΚΕΔΕΣ που δεν ήθελαν απεργία μέσα στις εξετάσεις πριν λίγα χρόνια.
Βλέπεις δεν είμαστε όλοι λωτοφάγοι.

14 Οκτωβρίου 2015 στις 2:48 π.μ.

Οχι δεν είστε λωτοφάγοι γι'αυτο επειδή εγώ ειμαι αυτιστικός και έχω πολιτικό Αλτσχάιμερ μπορείς να μου βρεις ενα αντίτυπο του προγράμματος της Θεσσαλονίκης , εχει συλλεκτική αξία πλεον. Ίσως αν το πουλήσω μπορέσω να πουλήσω τον ΕΝΦΙΑ που καταργήσατε...

Ανώνυμος
14 Οκτωβρίου 2015 στις 8:30 π.μ.

Υπάρχουν ακόμα κομματόσκυλα του Σύριζα που παρά την φάρσα που έστησε ο Αλέξης αυτοί χειροκροτούν?
Τουλάχιστον "13 Οκτωβρίου 2015 - 10:22 μ.μ." αξίζει ο μισθός που παίρνετε από την Κουμουνδουρου?

14 Οκτωβρίου 2015 στις 11:37 π.μ.

Nikos, 14 Οκτωβρίου 2015 - 2:48 π.μ.
Μπράβο Νίκο!!!

14 Οκτωβρίου 2015 στις 1:28 μ.μ.

καλα! επικροτουμε τις αντιδρασεις , μονο και μονο επειδη ειναι ,το mega αναπαραγεται ? μια αναλυση με τις θεσεις και τα κενα εστω και σε συγκριση θαταν πιο τιμιο.και δεν ειμαι συριζαιος -100% οχι-.

14 Οκτωβρίου 2015 στις 2:33 μ.μ.

οταν εχεις την εξουσια πραττεις αναλογως.κοβεις-ραβεις.αρχιζω να ομοιαζω με οτι αποφευγω?ρητορικο προς Β.Κ

Ανώνυμος
14 Οκτωβρίου 2015 στις 4:29 μ.μ.

Απο οτι καταλαβαίνω σήμφωνα με τους συριζαίους τα παιδία οι γονείς και οι δάσκαλοι με τους καθηγητές πρέπει να βγάλουν το σκασμό και να παρακολουθούν το περαιτέρω ξήλωμα και υποβάθμιση της παιδίας βουβοί.Τώρα που έχουν καταντήσει υπερασπιστές και απολογητές των μνημονίων και της βαρβαρότητας έχουν ακριβώς την ίδια όψη με τους νεοδημοκράτες και πασόκους που ως εξουσία συκοφαντούσαν και έβριζαν ώσους προέβαλαν αντίσταση και πάλευαν να μην περάσει η αντιλαική λαίλαπα.Αντε και εις ανώτερα ..

15 Οκτωβρίου 2015 στις 8:57 π.μ.

βιαστηκα.ευχαριστω

Ανώνυμος
15 Οκτωβρίου 2015 στις 7:28 μ.μ.

Τα κενά είναι περισσότερα από κάθε χρονιά. Τα δημοτικά δεν έχουν εκπαιδευτικούς ούτε στην Αττική. Αλλά κι αν ακόμη ήταν καλύτερα από την εποχή της ΝΔ αυτό τι επιχείρημα είναι??? Ότι δεν είμαστε τόσο αίσχος όσο οι άλλοι??? Ας σταματήσουν λοιπόν οι υπερασπιστές του σύριζα. Ο υπουργούλης σας δήλωσε ο ίδιος ότι έχει στα σκαριά αύξηση ωραρίου και εθελοντική απογευματινή εργασία η οποία θα μετρά στην αξιολόγηση (αυτή που ο σύριζα θα καταργούσε ντε...) Να γράφετε σε αριστερό σάιτ για να στηρίξετε τις δεξιές πολιτικές σας είναι ντροπή...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger