Home » , » Σήμερα έχουμε διαγωνισμό τραγουδιού

Σήμερα έχουμε διαγωνισμό τραγουδιού

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015 | 4:14 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175
Σήμερα έχουμε διαγωνισμό τραγουδιού. Οι υποψήφιοι τσέλιγκες της ΝΔ θα διαγωνιστούν στο τραγούδι, μια και κι όσον αφορά τις πολιτικές τους θέσεις, πιστεύουν όλοι ακριβώς το ίδιο: Πως πρέπει οι φτωχοί να θυσιάζονται για τους πλούσιους. Θα τραγουδήσει στο debate ο καθένας από ένα κομμάτι του ύμνου της ΝΔ, ώστε το γίδι να επιλέξει το λιγότερο φάλτσο χασάπη.

Αρχίζουμε με το Μεϊμαράκη: Αν βγει ξανά αρχηγός δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα. Εκτός από το ποσοστό της «μπροστάντζας» που θα το διπλασιάσει, και την υποχρεωτική παρουσία μύστακος σε άνδρες και γυναίκες:

«Σε περιμένω να ρθεις και πάλι
μαζί να κάνουμε κομπίνα μεγάλη
να ρθεις Μνημόνιο να πάρεις τα φράγκα
και γω θα παίζω το ρόλο του μάγκα»

Σειρά τώρα έχει ο Κούλης. Αν βγει, (λέμε τώρα) θα προσθέσει στο σήμα της ΝΔ «με την ευγενική χορηγία της Siemens» και θα θεσπίσει νόμο να παίρνουν σύνταξη μόνο όσοι είναι άνω των 72 αιώνων. Μόνο ένας μου έρχεται στο μυαλό...

«Οι Δρακουμέλ θα επιστρέψουν και πάλι
με του Αντώνη θα γελάμε το χάλι
τους υπαλλήλους εγώ θα απολύσω
και τις οικίες των ανέργων θα κλείσω»

Επόμενος είναι ο Τζιτζικώστας. Αν εκλεγεί, θα αλλάξει το σήμα και το όνομα του κόμματος. Θα γίνει Νέα Βασιλευόμενη Δημοκρατία με σήμα την κορώνα. Επίσης θα ζητήσει να επιστρέψει ο Γλύξμπουργκ στο θρόνο, αφού τα δημοψηφίσματα δεν λαμβάνονται πλέον υπόψη επειδή είναι «τρε μπανάλ».

«Σε περιμένω Κοκό μου και πάλι
να ξαναφτιάξουμε μια χούντα μεγάλη
μαζί να γράψουμε αισχρή Ιστορία
Πουλιέται Ελλάδα, πουλάω θρησκεία, ζήτω η Νέα η Βασιλεία»

Τελευταίος, αλλά γελοιωδέστερος, ο Άδωνης - Μπουμπούκος Γεωργιάδης. Αν οι Συριζαίοι τον ψηφίσουν για αρχηγό της ΝΔ, θα πνίξει όλους τους μετανάστες στο Αιγαίο, θα υποχρεώσει τους μόνιμους κατοίκους της Ελλάδας να πάρουν μια κούτα από τα βιβλία του, θα ανακηρύξει «εθνικό ευεργέτη» το Μπόμπολα και θα πετάξει τα τηλεκοντρόλ, αφού οι τηλεοράσεις υποχρεωτικά θα τον έχουν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

«Εμείς με μίσος, την κακία ζητάμε
για το συμφέρον το δικό μας κοιτάμε
για μας τα χρήματα μον’ έχουν αξία
καπηλευόμενοι πατρίδα, θρησκεία
Σε περιμένω μετανάστη στο Αιγαίο
με πολυβόλο ή μπαζούκας μοιραίο
και στο Μνημόνιο βωμό θε να χτίσω
συνταξιούχους, εργαζομένους, όλους στον τοίχο θα τους στήσω» 

Εμείς μετά από αυτό να ευχηθούμε στα γαλάζια αιγοπρόβατα, τα οποία έχουν τόσες «ποιοτικές» επιλογές «κουράγιο». Ας είναι το τέλος της ΝουΔού υμών, επώδυνο, αναίσχυντο, σύντομο, και καλή απολογία επί του φοβερού βήματος των εθνικών εκλογών, καθόσον μετά από την απομάκρυνση εκ της κάλπης ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. .
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

13 Οκτωβρίου 2015 στις 4:58 μ.μ.

Μπράβο Μήτσο.. το γκάζωσες λέμε!!

Ανώνυμος
13 Οκτωβρίου 2015 στις 6:03 μ.μ.

Το αγαπημενο κόμμα της πλουτοκρατιας. Δυστυχως απο το 1990 (και με τα ντολμαδακια της μαρικας - το θεσμικο εργο της κυβ τζανετακη που μας εφερε την μιντιοκρατια και τον παρταολα κατσαπλια εργολαβο - τελικα εχει ξανακυβερνησει η "αριστερα") κυριαρχει στην πολιτκή ζωη της χωρας με αποτελεσμα το ανοιγμα των εισοδηματικων ανιστοτητων την αποβιομηχανιση την διογκωση των ελλειματων, την αποικιοποιηση της χωρας, την παρασιτική κυριαρχία των μεσοτρωματων και τα 2 μυρια ανεργους.
Αλιμονο μας αν κανουμε αντιπολιτευση στον συριζα παρεα με την "μεσαια τάξη".

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger