Home » , » Πέντε βιντεάκια από την "Ελληνοφρένεια"

Πέντε βιντεάκια από την "Ελληνοφρένεια"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015 | 11:42 μ.μ.

Παραθέτουμε πέντε βιντεάκια από την αγαπημένη μας τηλεοπτική εκπομπή «Ελληνοφρένεια» που μεταδόθηκε σήμερα.

Βλέπουμε, λοιπόν πώς προσεγγίζει η σατιρική εκπομπή το πρόσφατο φιάσκο της Ν.Δ με το μπάχαλο που έγινε στις εσωκομματικές εκλογές της για την ανάδειξη του νέου αρχηγού της.

Στο επόμενο βίντεο παρακολουθούμε τον σκωπτικό τρόπο με τον οποίο οι συντελεστές τις εκπομπής σχολιάζουν τα όσα ακούσαμε από τα ΜΜΕ για τις «προφητείες» του «άγιου» Παϊσιου. Το μόνο που τους μένει είναι να αγιοποιήσουν και τον .. Λιακόπουλο συμπεραίνουν.

Μετά βλέπουμε τον «Τσολιά» της εκπομπής συναντάει την Ολγα Τρέμη και να «εκφράζει» την «εκτίμησή» του για το πρόσωπο της παρουσιάστριας του δελτίου του Mega.

Για την συνέπεια λόγων και έργων του Αλέξη Τσίπρα κάνει αναφορά το επόμενο βιντεάκι με αφορμή την αύξηση των εισιτηρίων στα ΜΜΕ. Μας θυμίζει επίσης τι έλεγε προεκλογικά ο πρωθυπουργός γ’ αυτό το θέμα.

Πιθανόν μα μην το ξέρετε, όπως δεν το γνωρίζαμε ούτε εμείς, αλλά ο Γ. Αυτιάς, είμαι μεγάλος λαϊκός αγωνιστής. Την πρώτη πετυχημένη απεργία του την ξεκίνησε όταν ήταν 6 ετών! Οπότε μην σας προβληματίζει όταν τον παρακολουθείτε στις οθόνες σας να ξεσπαθώνει υπέρ των λαϊκών συμφερόντων! Αν αμφιβάλλατε παρακολουθήστε το σχετικό βιντεάκι.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger