Home » , » Σε επιτροπή της βουλής η παράσταση "Πανουσιάδα" (Βίντεο)

Σε επιτροπή της βουλής η παράσταση "Πανουσιάδα" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015 | 3:23 π.μ.

Πιθανόν ελάχιστοι θα είναι οι τηλεθεατές που παρακολουθούν το τηλεοπτικό κανάλι της βουλής  και έτσι θα έχασαν την … παράσταση που έδωσε ο Γιάννης Πανούσης.
Συγκεκριμένα ο πρώην υπουργός Προ-πο κλήθηκε  στην ειδική μόνιμη επιτροπή θεσμών και διαφάνειας  της βουλής να δώσει εξηγήσεις σχετικά με την αναφορά του στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου και τις δημόσιες δηλώσεις του για την γνωστή υπόθεσή του.

Κάνοντας κοπτοραπτική απ΄όλη  αυτή την συζήτηση φτιάξαμε ένα βιντεάκι 13 λεπτών που όποιος το παρακολουθήσει, πιστεύουμε ότι θα προσεγγίσει το όλο κλίμα μέσα στο οποίο έγινε η συνεδρίαση της επιτροπής.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησαν να απαξιώσουν ίσως και να γελοιοποιήσουν τον Πανούση (δεν χρειάστηκε και μεγάλη προσπάθεια) ενώ αντίθετα ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ (Βενιζέλος – Αθανασίου) πήραν υπό την προστασία τους τον πρώην Συριζαίο υπουργό.
Απ’ την πλευρά του ο βουλευτής του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης εκτίμησε ότι αυτές οι επιτροπές της βουλής ουσιαστικά δεν έχουν καμιά χρησιμότητα και επικαλέστηκε σαν παράδειγμα την συμμετοχή του –για 900 ώρες όπως είπε χαρακτηριστικά- στην εξεταστική επιτροπή που συμμετείχε για το σκάνδαλο της Ζήμενς.

Για να μην μείνει καμιά ασάφεια σε όσους/ες παρακολουθήσουν το βίντεο, να προσθέσουμε ότι στο σημείο που ο Πανούσης αναφέρεται για την «μοιχαλίδα» είναι η παραπομπή του σε ανέκδοτο που είχε πει προηγουμένως.
Συγκεκριμένα  θέλοντας να δικαιολογήσει γιατί καθυστέρησε τόσους μήνες να καταγγείλει όσα ισχυρίζεται σήμερα είπε το παρακάτω ανέκδοτο: «Γυρνάει κάποιος στο σπίτι του στις 12 η ώρα αντί για τις 3 που γυρνούσε συνήθως και βρίσκει την γυναίκα του στο κρεβάτι με έναν άλλον. Και όλοι οι φίλοι της γυναίκας του τον κατηγορούν ότι αυτός δημιούργησε το πρόβλημα γιατί  δεν γύρισε στις  3 και όχι η γυναίκα του που μοιχευότανε. Δηλαδή αν ερχόταν αργότερα δεν θα υπήρχε πρόβλημα».

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger