Home » , » Τι κοινό έχει η Οδύσσεια και η ΝΔ; Τους μνηστήρες!

Τι κοινό έχει η Οδύσσεια και η ΝΔ; Τους μνηστήρες!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015 | 4:28 π.μ.

Γράφει ο mitsos175. 

Όπως στην Οδύσσεια οι μνηστήρες της Πηνελόπης συναγωνίζονταν σε χυδαιότητα μεθοκοπώντας, τρώγοντας ξένο βιος, έτσι και οι σημερινοί μνηστήρες της αρχηγίας του γαλάζιου μαντριού συναγωνίζονται σε καραγκιοζλίκι.

Άμα με βγάλουν τσέλιγκα τα γίδια «δεν θα ψηφίσω ούτε ένα φορολογικό μέτρο» είπε ο πολλά βαρύς και όχι Βαγγέλας. Γιατί ρε Μεϊμαράκη, τόσα ψήφισες. Τρία - με το συμπάθιο Μνημόνια. Και τι Μνημόνια! Εκατοντάδες σελίδες το κάθε ένα. Κάθε σελίδα από πενήντα αράδες και κάθε σειρά μια ντουζίνα μέτρα. Έμεινε κάτι που δεν ψήφισες; Απορώ. Ούτως η άλλως δεν έμεινε τίποτα που να μην έκανες. Μισθούς μειώσατε, επιδόματα κόψατε, συντάξεις αρπάξατε, χαράτσια βάλατε, εργαζόμενους απολύσατε, δηλαδή τι άλλο έμεινε ρε Βαγγέλη; Όλο και κάτι θα βρουν. Μην τα λες πάντως αυτά, εκτίθεσαι. Πέρα από το ότι δεν σε πιστεύει κανείς, θυμίζεις τα όσα ψήφισες ήδη.

Μπουμπούκος: Θα πρότεινα σε μερικούς να κάνουν ευχέλαιο, να συγχωρεθούν οι αμαρτίες τους που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ. Πάλι μπίζνες; Όσο εγώ μιλάω εσείς κάνετε ευχέλαιο; Να κονομήσουν κι άλλα οι παπάδες; Εμ είδες δεν είναι πολλοί δωδεκαθειστές κι είπες να το γυρίσεις στο Χριστιανισμό. Θα πουλάς και κομποσκοίνια; Καντήλια, θυμιατά κι άλλα αξεσουάρ; Αυτές είναι κερδοφόρες συνεργασίες, όχι με το Δία κι αηδίες. Ευχέλαιο για όσους ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ! Συμφωνώ, αλλά για όσους ψήφισαν εσένα τι να κάνουν; Εξορκισμό; Γιατί απλό ευχέλαιο δεν κάνει τίποτα στην περίπτωσή τους. Ίσως κάνα κλύσμα κι ηλεκτροσόκ ευλογημένα από τον Άγιο Πρεβέζης να έχουν αποτέλεσμα. Για όσα ψήφισες, όσα είπες κι όσα έκανες εσύ, σου προτείνω, να πας να πνιγείς σε αγιασμό ή σε έλαιο που ταιριάζει με τα λαδώματα των γαλάζιων.

Μητσ... γιατί κολλά το PC κάθε φορά που γράφω αυτό το όνομα ήθελα να ήξερα; Τέλος πάντων, ο Κούλης είπε τα εξής «Η Νέα Δημοκρατία των νέων γενεών δεν θα λειτουργεί ούτε με ποσοστώσεις, ούτε με επετηρίδες αλλά θα δίνει τη δυνατότητα στον οποιονδήποτε να ακουστεί αλλά και στον άξιο να διακριθεί!!!» Καλό ανέκδοτο! Το πιο γελοίο που έχει ακουστεί ως τώρα. Να μιλάει για αξιοκρατία ο Κούλης! Να μιλά κατά της επετηρίδας ποιος; Ο Κούλης! Άσε αυτό για τη νέα γενιά. Εντάξει ο μπαμπάς είναι νεότατος. Ούτε τα 10.000 χρόνια δεν έκλεισε. Για απολίθωμα... φρεσκότατος. Και με νέες ιδέες, άλλο πράμα. Τόσο φρέσκιες σαν το αίμα υπαλλήλων, ανέργων, συνταξιούχων, που απαιτούν. Τι ψήφισες πουλάκι μου, για τα παιδιά; Ότι κι ο μπαμπάς, γιατί εσύ ακούς πάντα το μπαμπά. Απολύσεις δασκάλων, κλείσιμο σχολείων, ανεργία, πείνα, α ναι! και καταστολή. Μην ξεχάσεις να στείλεις πρόσκληση σε κάτι παλιούς Κενταύρους της ΟΝΝΕΔ που χτύπαγαν μαθητές, δολοφονούσαν καθηγητές και έκαναν διάφορους τραμπουκισμούς. Μονοκούκι θα σε ψηφίσουν και τα βαφτιστήρια του daddy. Για την αξιοκρατία ρε γαμώτο! Τι να πω; Σε λίγο θα μας πει και κατά της Siemens έτσι όπως πάει. Κάλε μαζέψτε το παιδί, κάτι του δώσε ο Σαμαράς και ήπιε.

Τελευταίος αλλά χειρότερος ο κλώνος του Κοκού. Έχει πάρει με τη σειρά τα κανάλια και κάνει ότι μπορεί ... για να μη βγει! Φαίνεται το μετάνιωσε, αλλά τώρα την έκανε την κουταμάρα. Σου λέει όποιος κι αν βγει, το μαγαζί πάει για λουκέτο άσε μην τρέχω ο Περιφερειάρχης, στις εφορίες να κλείνω βιβλία. Χρωστά και πολλά το κόμμα ας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που θα τα διαγράψει. Επιτέλους ο ΣΥΡΙΖΑ διαγράφει χρέη... της ΝΔ.

Αυτός λέει πάντα τα ίδια: Διώξεις - ΕΝΦΙΑ και Κώτσο βασιλιά. Έχασαν (λέει) επαφή με την κοινωνία. Πότε είχαν δηλαδή; Κι αυτός θα την βρει την επαφή με τον κόσμο; Που; Στα Ανάκτορα; Κάτσε μέσα στην Αυλή των Καναλιών, Απόστολε, γιατί έξω κυκλοφορούν φτωχοί οπλισμένοι με κλούβια αυγά και ληγμένα γιαούρτια.

Να κάνουμε γκάλοπ με ποιον γελάμε περισσότερο... 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

8 Νοεμβρίου 2015 στις 9:41 π.μ.

Καλέ μαζέψτε το παιδί, κάτι του δώσε ο Σαμαράς και ήπιε.

8 Νοεμβρίου 2015 στις 9:42 π.μ.

.... ΕΝΦΙΑ και Κώτσο βασιλιά.

8 Νοεμβρίου 2015 στις 3:34 μ.μ.

......- ΕΝΦΙΑ και ΚΩτσο βασιλιά.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger