Home » , » "Επίσκεψη" του "Ρουβίκωνα" στον Πάγκαλο, σε παρουσίαση βιβλίου (Βίντεο)

"Επίσκεψη" του "Ρουβίκωνα" στον Πάγκαλο, σε παρουσίαση βιβλίου (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015 | 10:32 μ.μ.

Μια απρόσμενη «επίσκεψη» δέχτηκαν οι παρευρισκόμενοι σε εκδήλωση της παρουσίας του βιβλίου της Μαργαρίτας Παπανδρέου «Ερωτας και εξουσία».
Όπως μας πληροφορεί το τηλεοπτικό ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Σκάι –παραθέτουμε το βίντεο- 40 περίπου άτομα, μέλη της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας» έκαναν «βίαιη εισβολή» στον πάνω όροφο του βιβλιοπωλείου Ιανός όπου κάποιοι, μεταξύ αυτών και ο Θ. Πάγκαλος, έκαναν την παρουσίαση του βιβλίου.

Με τον συνηθισμένο σ’ αυτές τις περιπτώσεις προβοκατόρικο τρόπο ο δημοσιογράφος του Αλαφούζου κάνει λόγο ότι ενώ οι «εισβολείς δεν ήταν επιθετικοί προς τον κόσμο» εν τούτοις σύμφωνα με τον μαρκουτσοφόρο «υπήρξε μεγάλη αναστάτωση και ο κόσμος φοβήθηκε ότι οι εισβολείς θα κινηθούν εναντίον του».

Το σχετικό τζέρτζελο διήρκεσε ένα τέταρτο περίπου, με τους αντιεξουσιαστές να φωνάζουν συνθήματα και να πετάνε τρικάκια ένα από τα οποία έγραφε: «Πάνω στα στα "ΟΧΙ" των λαών γίνονται οι κωλοτούμπες των αριστερών».

Κείμενο που δημοσιεύετε στο indymedia
Την Πέμπτη 5 Νοέμβρη, στο βιβλιοπωλείο Ιανός στην οδό Σταδίου πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του βιβλίου της Μαργαρίτας Παπανδρέου "Έρωτας και εξουσία". 
Μεταξύ των "εκλεκτών" ομιλητών της βιβλιοπαρουσίασης ήταν ο Νίκος Παπανδρέου ( της γνωστής οικογένειας που έχει λεηλατήσει τον κοινωνικό πλούτο), ο Σωτήρης Μουσούρης (αναπληρωτής γ.γ. ΟΗΕ) και το γνωστό παχύδερμο του ένδοξου σοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ, Θ. Πάγκαλος.

Το θράσος του συγκεκριμένου βετεράνου πολιτικού (που επί σειρά ετών ήταν από τους στυλοβάτες της οικονομικής λεηλασίας του τόπου) να εμφανίζεται δημόσια δε μπορούσε να περάσει αναπάντητο. Έτσι θελήσαμε να του απαντήσουμε δια ζώσης για την περιβόητη δήλωσή του "μαζί τα φάγαμε", που ως φράση οριοθετεί πλήρως και είναι η επιτομή του κυνισμού του πολιτικού προσωπικού της μεταπολίτευσης που κατέστρεψε τα λαϊκά στρώματα της κοινωνίας.

Είκοσι σύντροφοι εισβάλαμε στο χώρο της βιβλιοπαρουσίασης την ώρα που μιλούσε ο Πάγκαλος και χαλάσαμε έστω και για λίγο την κωμικοτραγική φιέστα που διοργάνωσε το γνωστό απεργοσπαστικό βιβλιοπωλείο Ιανός. 
Η πολυάριθμη αστυνομική παρουσία δε μπόρεσε να εμποδίσει την παρέμβαση, που περιελάμβανε και τη ρίψη αρκετών αυγών στην αξιολύπητη συνάθροιση. Την επιλογή να χειροδικήσουμε την αφήνουμε για κάτι πιο σοβαρό. 

Αναρχική Ομάδα ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

6 Νοεμβρίου 2015 στις 2:35 π.μ.

Μπράβο στους αναρχοκομμουνιστές συντρόφους του Ρουβίκωνα!
Οι μόνοι που είναι πιστοί στο πνεύμα της ΕΑΜικής αντίστασης!
Δείχνουν το δρόμο της ενεργητικής πάλης που πρέπει επιτέλους να πάρουμε
μετά από 5 χρόνια μνημονιακής γενοκτονίας του λαού μας
και με όλους τους πολιτικούς που τη μεθόδευσαν να είναι ελεύθεροι ή και να μας κυβερνούν.
Τέρμα οι πασιφισμοί, οι διαμαρτυρίες "τσάι & συμπάθεια" της ξεφτιλισμένης, ενσωματωμένης "Αριστεράς"!
Έχουμε πόλεμο! Μας τον έχουν κηρύξει! Ας συμπεριφερθούμε ανάλογα κι ας τους κάνουμε να τον νοιώσουν!

Ανώνυμος
6 Νοεμβρίου 2015 στις 10:00 π.μ.

Αχ Μαργαριτα μου....τι επαθες!! Σε θυμαμαι και τοτε...και εσενα και τις φιλες σου τις Αιγες....να σου χτυπουν παλαμακια στις ζειμπεκιες σου τις απελπισμενες!!!! Δεν παρηγορηθηκες απο τοτε;;;; Οχι γιατι εμεις σαν λαος....παμε κατα διαολου!! Και επ'ευκαιρια να ρωτησω...τι ειναι αυτο το χουι στο σοι σας....καθε φορα που μας καιτε,να το ριχνετε στις ζειμπεκιες;;;; Και εσυ, και ο πρωην σου,και οι κλωνοι σας;;;; Εμ!! Ετσι ειναι Μαργαριτα μου!! Τα χρονια περασαν, και εφεραν ''Ρουβικωνες'' να σας παρηγορησουν!!! Να αγιασει το χερι τους!! Μπραβο τους!! Κουραγιο Μαργαριτα μου...κουραγιο!!

6 Νοεμβρίου 2015 στις 1:08 μ.μ.

«Πάνω στα "ΟΧΙ" των λαών γίνονται οι κωλοτούμπες των αριστερών».!!

8 Νοεμβρίου 2015 στις 5:39 μ.μ.

«Πάνω στα "ΟΧΙ" των λαών γίνονται οι κωλοτούμπες των αριστερών».

9 Νοεμβρίου 2015 στις 9:14 μ.μ.

«Πάνω στα "ΟΧΙ" των λαών γίνονται οι κωλοτούμπες των αριστερών».

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger