Home » » Σύνταγμα: Μεγαλειώδης η απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

Σύνταγμα: Μεγαλειώδης η απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015 | 5:12 μ.μ.

Πηγή: 902

Μεγαλειώδης η απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, που έφτασε λίγο μετά τις 11 το πρωί στο Σύνταγμα με δυναμική και μαχητική πορεία από την πλατεία Ομονοίας.

Συντεταγμένα και οργανωμένα περίπου στις 12.30 το μεσημέρι, οι χιλιάδες απεργοί κατευθύνθηκαν με πορεία προς τους Στύλους του Ολυμπίου Διός όπου και ολοκληρώθηκε η απεργιακή διαδήλωση.

Ενδεικτικό του όγκου και του παλμού της πορείας είναι ότι ενώ η κεφαλή έφτανε στο Σύνταγμα, λίγο μετά τις 11 το πρωί, η τελευταία προσυγκέντρωση στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης δεν είχε ακόμα ξεκινήσει και από τη συνεχή ροή του κόσμου η συγκέντρωση επεκτάθηκε μέχρι τον Εθνικό Κήπο.

Από τα μεγάφωνα ακούγονταν τα δεκάδες μηνύματα διεθνιστικής αλληλεγγύης που έχουν φθάσει στα γραφεία του ΠΑΜΕ. Καταγγέλθηκε επίσης η τρομοκρατική επίθεση κυβέρνησης - ΜΑΤ στους απεργούς της «Γενικής Ανακύκλωσης» στα Γιάννενα, ενώ τον αγωνιστικό τόνο έδωσε ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος που με όργανα έπαιζε το τραγούδι «Πάλης ξεκίνημα». ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 10 σχόλια

Ανώνυμος
12 Νοεμβρίου 2015 στις 7:36 μ.μ.

Η συγκέντρωση του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ ήταν πράγματι τεράστια σε όγκο, νομίζω ότι ξάφνιασε ακόμα και τους διοργανωτές της !

12 Νοεμβρίου 2015 στις 8:59 μ.μ.

12 Νοεμβρίου 2015 - 7:36 μ.μ.

Βγαλε τα αντικομμουνιστικα γυαλια σου Συριζοπουλο.
Το ΚΚΕ το ειδες στην συγκεντρωση του υπνου σου, οχι στην συγκεντρωση του ΠΑΜΕ.

Ανώνυμος
13 Νοεμβρίου 2015 στις 7:08 π.μ.

Ναι βρε παιδί, 12 Νοεμβρίου 2015 - 7:36 μ.μ., απορώ πως μπέρδεψες ΚΚΕ και ΠΑΜΕ;
Είναι ολοφάνερο πως πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα.
Την άλλη φορά να είσαι πιο προσεκτικός.

Ανώνυμος
13 Νοεμβρίου 2015 στις 12:31 μ.μ.

12 Νοεμβρίου 2015 - 8:59 μ.μ. δεν θα δώσω εξηγήσεις σύντροφε για το πόσο ΚΚΕ είμαι, όμως όταν στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ είναι ο ΓΓ - ο οποίος παρεμπιπτώντος κάνει και δηλώσεις - όπως και άλλοι βουλευτές του ΚΚΕ πρώην και νυν, τότε δεν θα στουρθοκαμιλήσω για το αν η συγκέντρωση ήταν ΚΑΙ του ΚΚΕ, διότι μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει αλλά το ΠΑΜΕ ανήκει στο ΚΚΕ και όλοι ξέρουμε ότι βγήκε μέσα από τα σπλάχνα του ΚΚ

Ανώνυμος
13 Νοεμβρίου 2015 στις 2:30 μ.μ.

Παμε: θα σκισετε τα καλσον!! προσεξτε! φανταζομαι οτι δε βαζετε θεμα ανατροπης του συριζα; οταν ηταν κυβερνηση η νδ λεγατε και να τη ριξουμε ποιος να ρθει; τοσο πολιτικα κουτορνιθια!!

Ανώνυμος
13 Νοεμβρίου 2015 στις 5:21 μ.μ.

12.31 Δεν είμαστε σύντροφοι και δεν είσαι ΚΚΕ. Το ΠΑΜΕ είναι Ταξικό Μέτωπο τμήμα της λαικής συμμαχίας.

Ανώνυμος
13 Νοεμβρίου 2015 στις 8:11 μ.μ.

Δεν το κρύβει το ΚΚΕ πως θέλει να ρίξει την κυβέρνηση Σύριζα.Περισσότερο ακόμα και απο την Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ,το ΚΚΕ ψοφάει να ρίξει την κυβέρνηση και να ανεβάσει πάλι τους Σαμαράδες.Βέβαια αυτό δεν είναι κατ'ανάγκη κακό αν το ΚΚΕ είχε και την ίδια ζέση και το ίδιο πάθος να ρίξει και όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις.Απο του Παπαντρέα το 81 μέχρι του Σαμαρά-Βενιζέλου το 2014.
Κάτι τέτοιο φυσικά το ΚΚΕ οχι μόνο δεν το ήθελε,όχι μόνο δεν το επιδίωξε ποτέ,αλλά πάντα έβαζε πλάτη οι κυβερνήσεις να μένουν στην θέση τους,τα δύο κόμματα να εναλλάσονται στην εξουσία,και το ΚΚΕ τρίτο κόμμα να παριστάνει την αντιπολίτευση και να παντελονιάζει τις βουλευτικές αποζημιώσεις και την κρατική επιχορήγηση.
Ξεχνάει κάτι όμως το ΚΚΕ.Το 2015 δεν είναι ούτε 81,ούτε 89,ούτε 91,ούτε 2010.Σήμερα με τις λιτανείες του ΚΚΕ (ΠΑΜΕ δεν υπάρχει είναι ένα και το αυτό,είναι η μάσκα του φούστη)και τις κατσαρολαμαχίες δεν πέφτουν οι κυβερνήσεις.
Τόσα χρόνια αδράνειας και στήριξης του συστήματος δεν του επιτρέπουν αισιοδοξία πως μπορεί να απειλήσει σοβαρά μια κυβέρνηση.
Ετσι θα συνηθίσει σιγά-σιγά στην σκληρή πραγματικότητα της σεχταριστικής μοναξιάς,της αποξένωσης απο τα λαικά στρώματα και θα το πάρει απόφαση μια και καλή.
Πως είναι ένα κόμμα τελειωμένο που δεν μπορεί να έχει καμμιά παρέμβαση στα πολιτικά πράγματα,πλήν της στήριξης του συστήματος.
Αυτό δηλαδή που έμαθε να κάνει για χρόνια και αυτό που τους έχουν αναθέσει τα αφεντικά του.

Ανώνυμος
14 Νοεμβρίου 2015 στις 2:14 μ.μ.

Περίεργα πράγματα. Ξεκινήσαμε από τη βουλή και τις επιθέσεις της ΧΑ, συνεχίσαμε με την Λέσβο και την (με το ζόρι) επίθεση ενάντια στο ΠΑΜΕ για "να δημιουργηθεί κλίμα", μετά ο Ρωμανός θυμήθηκε να μιλήσει για "μαύρο Δεκέμβρη", κατόπιν πήρε τη σκυτάλη ο Νταλακογιώργος, γνωστό σκυλάκι των εφοπλιστών, να κατηγορήσει το ΠΑΜΕ για "απεργοσπασία", τα ΜΑΤ συλλαμβάνουν ΠΑΜίτες στα Γιάννενα, και ο κύκλος κλείνει(;) με τη ΧΑ να επικαλείται δημοσιεύματα του ...ΠΡΙΝ ενάντια στο ΚΚΕ. Κάτι ετοιμάζουν, δεν μπορεί...
...τόσο ακίνδυνες οι ..."λιτανείες" του ΠΑΜΕ...

Ανώνυμος
14 Νοεμβρίου 2015 στις 8:16 μ.μ.

Ανώνυμε 2.14. Ξέχασες την επίθεση στο Παρίσι που εντάσσεται στο σχέδιο της παγκόσμιας αντίδρασης ενάντια στο... ΠΑΜΕ! Α ρε πόσο αξιολύπητοι είστε που ζείτε με τη φαντασίωση ότι είστε κάτι πάνω από το απόλυτο μηδέν

Ανώνυμος
14 Νοεμβρίου 2015 στις 10:37 μ.μ.

8.16 Αρα πρέπει να χαίρεσαι γιατί Σκούζεις Φουκαριάρη.......

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger