Home » , , » Παραλήρημα Γ. Πανούση. Απειλεί και εκλιπαρεί ... (Βίντεο)

Παραλήρημα Γ. Πανούση. Απειλεί και εκλιπαρεί ... (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015 | 4:17 π.μ.

Δυο είναι, κατά την άποψη μας τα βασικά συμπεράσματα που προκύπτουν απ’ την τηλεοπτική συνέντευξη του έδωσε ο «Τσιπρικός», κατά δήλωση του, πρώην υπουργός Προ-πο.
Πρώτον ότι διακατέχεται από σύνδρομο καταδίωξης  σε βαθμό μάλιστα που είδαμε τον συνήθως ήρεμο Νίκο Χατζηνικολάου να εξοργιστεί (με δόση θεατρινισμού ενδεχόμενως) και δεύτερο ότι βρίσκεται σε κρίση πανικού.

Ο υπουργός που στηρίχτηκε όσο κανένας άλλος από τον Τσίπρα αρχίζει να αντιλαμβάνεται ότι η τροπή που πήρε η υπόθεση του μπορεί να έχει μια πολύ άσχημη κατάληξη για τον ίδιο. Να απαξιωθεί δηλαδή σαν επιστήμονας και προσωπικότητα, να θεωρηθεί απ’ την λεγόμενη κοινή γνώμη γραφικός και πιθανόν να αντιμετωπίσει δικαστικές περιπέτειες.  Ο ίδιος εξάλλου βλέποντας ότι ο «προστάτης» του πρωθυπουργός τον έχει εγκαταλείψει -αφού έκανε την βρόμικη δουλειά που του είχε αναθέσει- και τώρα προχωράει σε σπασμωδικές κινήσεις.

Απειλεί  ίσως και εκβιάζει απροκάλυπτα.. «Δεν είμαι τόσο αφελής να έχω καταθέσει όσα στοιχεία διαθέτω. Εχω στα χέρια μου κι άλλα "χαρτιά"», τον ακούσαμε να λέει, σε ένα μήνυμα του με αποδέκτη το μέγαρο Μαξίμου, δείχνοντας συμπεριφορά που μόνο σε μαφιόζους ταιριάζει. Ποια είναι τα στοιχεία που διαθέτει; Από πού τα προμηθεύτηκε; Γιατί αφήνει στην άγνοια τον ελληνικό λαό για ένα ζήτημα που ο ίδιος δημιούργησε και απασχολεί τόσο καιρό την ελληνική κοινωνία; 

Και γιατί εκλιπαρεί να έχει συνάντηση με τον Α. Τσίπρα, όπως ξανακούμε να μας λέει στο βίντεο που παραθέτουμε;; Σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής» επιδιώκει αυτή την συνάντηση για να δοθεί «πολιτική λύση» στο ζήτημα που προέκυψε. Και ποιο είναι το πολιτικό πρόβλημα που προέκυψε; Ολο αυτό το διάστημα ο Πανούσης το μόνο που μας έλεγε είναι ότι κινδύνευε η ζωή του από τους «τρομοκράτες» γ’ αυτό δημιούργησε όλο αυτό το σίριαλ.

Τώρα, σε ρόλο Μάρθας Βούρτση ακούμε τον Γιάννη Πανούση να μας λέει ότι «αν έχω υποπέσει σε αδίκημα και καταδικαστώ δεν θα ζητήσω κανένα ευεργέτημα». Παραλίγο να μας πιάσουν τα κλάματα. … 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
17 Νοεμβρίου 2015 στις 2:38 μ.μ.

'' Εσυ δεν εισαι τοσο αφελης.....εμενα ,γιατι με περνας για βλακα;;'' Δηλαδη ,για ποσο ακομα θα ασχοληθουμε;; Ολοκληρη εκπομπη ο Χατζηνικολαου......ντε και καλα να το κανουμε θεμα......σωνει και καλα......''εχουμε θεμα''!!!!! Υπηρεσιες και διαταγες εκτελουν οι ανθρωποι!
Α ρε Πανουση !! Την μοιρα της καθε δευτεραντζας θα εχεις , μαζι με την κριση ηλικιας που περνας!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger