Home » , » Επίθεση Ρώσων hackers σε ελληνικές τράπεζες (Βίντεο)

Επίθεση Ρώσων hackers σε ελληνικές τράπεζες (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015 | 9:17 μ.μ.

Απ΄ότι ακούμε στο βίντεο που παραθέτουμε –από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega- μια πολύ περίεργη υπόθεση απασχολεί εδώ και πολλές ώρες την ΕΥΠ και την υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Ρώσοι hackers φέρονται να έχουν εισβάλει στο internet banking τριών ελληνικών τραπεζών να να ζητούν λύτρα για να μην προχωρήσουν στην κλοπή προσωπικών δεδομένων από κάρτες και λογαριασμούς ελλήνων καταθετών. Σύμφωνα με πληροφορίες το τραπεζικό σύστημα κατέβηκε για 45 λεπτά.

Οι hackers με ηλεκτρονικό μήνυμα που έστειλαν στις διευθύνσεις των ελληνικών τραπεζών ζητούν να τους καταβληθούν λύτρα σε μορφή του ηλεκτρονικού νομίσματος bitcoins (πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό νόμισμα που χρησιμοποιείται για συναλλαγές μεταξύ λαθρεμπόρων όπλων και ναρκωτικών 260.000 ευρώ.

Σύμφωνα με αυτά που δημοσιοποιούνται οι Ρώσοι hackers με νέο μήνυμα τους έχουν δώσει προθεσμία στους τραπεζίτες μέχρι την Πέμπτη να τους καταβληθούν τα λύτρα διότι διαφορετικά θα επιτεθούν εκ νέου και θα καταρρεύσει εξ ολοκλήρου το τραπεζικό σύστημα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger