Home » , » Τα SS επέστρεψαν μέσα σε Μερσεντές κι όχι σε Panzer. Βομβαρδίζουν σήμερα αμάχους από τα κανάλια, τα Stukas είναι ξεπερασμένα

Τα SS επέστρεψαν μέσα σε Μερσεντές κι όχι σε Panzer. Βομβαρδίζουν σήμερα αμάχους από τα κανάλια, τα Stukas είναι ξεπερασμένα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015 | 8:16 μ.μ.

 Γράφει ο  mitsos175

Οι αυτοκτονίες στη χώρα μας αυξήθηκαν μετά την εφαρμογή των πιο άδικων καταστροφικών και αντιλαϊκών πολιτικών που εφαρμόστηκαν ποτέ.
Οι δοσίλογοι δεν έχουν τσίπα. Ποτέ δεν είχαν. Και φυσικά κάθε μέρα που περνά οι επιθέσεις των πλουσίων αρπακτικών εντείνονται.

Είμαι άνεργος, χρωστάω, με έχουν βρει πολλές συμφορές, κι έχω αρκετά προβλήματα υγείας. Θα μπορούσα να ήμουν πολύ χειρότερα, να ήμουν βουλευτής για παράδειγμα. Αν είχα πάθει τέτοιο κακό, αν ήμουν αιτία για τα δεινά εκατομμυρίων, ίσως σκεφτόμουν το χαρακίρι.

Κι αυτό γιατί σχεδόν κάθε τι άσχημο προέρχεται από την πολιτική, από όσα ψηφίζουν. Μας κυβερνούν Ναζί. Αυτό είναι ολοφάνερο πλέον. Τα SS επέστρεψαν μέσα σε Μερσεντές κι όχι σε Panzer. Βομβαρδίζουν σήμερα αμάχους από τα κανάλια, τα Stukas είναι ξεπερασμένα.Τα στρατόπεδα συγκέντρωσής τους εκσυγχρονίστηκαν λέγονται σήμερα Ταμεία, τα Κρεματόρια έγιναν Εφορίες κοκ. Ο τρόπος της μάχης άλλαξε. Δίνεται κυρίως στο μυαλό, δεν έχουν σκοπό να καταλάβουν υψώματα, στρατηγικά σημεία, αλλά να μας κάνουν να τα πουλήσουμε.

Το ηθικό μας στοχεύουν. Και την ηθική μας αναμφισβήτητα. Κάθε συνάνθρωπος που αυτοκτονεί μας λείπει. Λείπει σ’ εμάς τους υπόλοιπους. Οι κηφήνες χαίρονται. Γι αυτούς τους φασίστες, κάθε αυτοκτονία είναι ένας άνεργος ή ένας άρρωστος λιγότερος. Για μένα είναι απώλεια ενός συμμάχου, ενός συμπολεμιστή, ενός Ανθρώπου που θα μπορούσαμε ΜΑΖΙ να πολεμήσουμε για κάτι καλύτερο.

Μην τους κάνεις το χατίρι, μη χάνεις το κουράγιο σου, αυτό θέλουν. Το τέλος τους είναι αναπόφευκτο. Δες τα προηγούμενα τομάρια. Τους τελειώνουν οι εφεδρείες, τα κόλπα και τα όπλα. «Η Επιβίωση είναι Νίκη» έλεγαν οι Εβραίοι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης του Χίτλερ. Και ήταν πράγματι νίκη. Γιατί είχαν την ικανοποίηση να δουν τους βασανιστές τους να τιμωρούνται.

Υπάρχει Αντίσταση, κάθε μέρα θα δυναμώνει και περισσότερο. Σε περιμένω στους Αγώνες. Ναι θα νικήσουμε, στο χέρι μας είναι..

ΥΓ H κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έφτασε τη ΝΔ και σ αυτό. Σπέρνει την Απελπισία θα θερίσει την Οργή. Τα χέρια τους τα βούτηξαν στο αίμα. Αίμα Αθώων κι αυτό θα τους πνίξει.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger