Home » , » Απ' τον ξυλοδαρμό του Οικονόμου στις γελοιότητες του Γεωργιάδη (Βίντεο)

Απ' τον ξυλοδαρμό του Οικονόμου στις γελοιότητες του Γεωργιάδη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015 | 9:39 μ.μ.

Να μονοπωλούν την επικαιρότητα ο ξυλοδαρμός του βουλευτή Οικονόμου και το σόου που έδωσε ο Αδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την χθεσινή εκπομπή του Λ. Λαζόπουλου, είναι ένα πρόβλημα. Τα ΜΜΕ δίνουν τεράστιες διαστάσεις σε θέματα που μόνο ένα μονόστηλο σε εφημερίδες τους αξίζουν. Και φυσικά παραποιούν και τα γεγονότα.

Στην περίπτωση του πολιτικού γυρολόγου (ξεκίνησε από την ΔΗΜΑΡ προσχώρησε στο ΠΑΣΟΚ για να καταλήξει στην Ν.Δ), Οικονόμου, ακούσαμε να μας λέει η Μίνα Καραμήτρου ότι ήταν μια «σχεδιασμένη επίθεση και πολύ καλά οργανωμένη. Σίγουρα είχε προηγηθεί παρακολούθηση». Στο ίδιο ρεπορτάζ όμως ακούμε τον τον Β. Οικονόμου να μας λέει ότι όταν βρέθηκε στο μαγαζί «τον πλησίασε ένας κουκουλοφόρος και τον ρώτησε αν λέγετε Οικονόμου». Στην καταφατική του απάντηση, συμπλήρωσε ο ίδιος «τον χτύπησε με μπουνιά».
Τώρα πώς είναι δυνατόν να τον παρακολουθούσαν και μετά να μην γνώριζαν ποιος είναι, αυτό μόνο η «κυρία στρατηγού» μπορεί να μας το εξηγήσει.

Επί της ουσίας πάντως ο ξυλοδαρμός του βουλευτή από τόσα άτομα καμιά σχέση δεν έχει με την λαϊκή αντιβία και κακώς κάποιοι προσπαθούν να δικαιολογήσουν αυτή την ενέργεια στο διαδίκτυο. Υπερβολικά και χωρίς καμιά βάση είναι επίσης όσα ακούγονται για «παρακράτος των Εξαρχείων» κλπ.

Το σόου που έδωσε τώρα ο τηλέμπορας βουλευτής με αφορμή την χθεσινή εκπομπή του Λαζόπουλου είναι μια παράσταση σαπουνόπερας. Το πρώην πρωτοπαλίκαρο του Καρατζαφέρη εκτίμησε ότι με αυτά τα καραγκιοζλίκια θα ανέβουν οι μετοχές του στην διαδικασία που συμμετέχει για εκλογή αρχηγού της Ν.Δ. Αν πιστέψουμε μάλιστα τον ίδιο, όλοι αυτοί οι θεατρινισμοί του έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από τους Νεοδημοκράτες.

Η γελοιότητες του Μπουμπούκου, το να αναγορεύει δηλαδή τον Λαζόπουλο κεντρικό πρόσωπο της πολιτικής σκηνής, το οποίο μάλιστα έχει την δυνατότητα να καθορίζει εκλογικά αποτελέσματα, έφτασαν στο σημείο να τον αδειάσει ακόμα και η δημοσιογράφος Μαριάννα Πυργιώτη –ένα άτομο από τα σπλάχνα της Ν.Δ το οποίο έχει χρηματίσει μάλιστα πρόεδρος του ιδρύματος Κωνσταντίνου Καραμανλή- και να καυτηριάσει την συγκεκριμένη συμπεριφορά του.
«Θλιβερή η συνολική εικόνα της Ν.Δ» συμπλήρωσε η ίδια και διατύπωσε τον προβληματισμό της για το μέλλον της παράταξης της.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

17 Δεκεμβρίου 2015 στις 1:29 π.μ.

ενα κειμενο, ενα τοσο δα κειμενο δεν αξιζει ο οικονομου απο τον συνονοματο του ηρωα του βιβλιου της γενεσης; μονο ο βαρουφακης;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger