Home » » Ευχές απ' το «ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ»

Ευχές απ' το «ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ»

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015 | 9:05 μ.μ.

Η ιστοσελίδα,το μπλοκ και ο διαδικτυακό μας ραδιοσταθμός «ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ» εύχονται σε φίλους/ες, συντρόφους/ες χρόνια πολλά, αγωνιστικά, που θα συνοδεύονται με δυναμικούς αγώνες και εργατικές νίκες.

Ευχές και στους φυλακισμένους συντρόφους.

«Το σκότος και η φυλακή είναι μεγάλο λακιρντί», λέει ένα παλιό ρεμπέτικο άσμα.

Γι’ αυτό, μέρες που είναι, θέλουμε να δώσουμε τις θερμότερες ευχές μας σε όσους/ες επέλεξαν να αντισταθούν και να αμφισβητήσουν ένοπλα την καπιταλιστική βαρβαρότητα και σήμερα βρίσκονται κρατούμενοι στα κάτεργα του αστικού κράτους.

Εμείς, οι συντελεστές του «ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ» δεν αποδεχόμαστε την ένοπλη ατομική τρομοκρατία. Θεωρούμε όμως συντρόφους μας και μέρος του επαναστατικού κινήματος όσους/ες βρέθηκαν σε οργανώσεις που πάλεψαν ένοπλα την δικτατορία των μονοπωλίων που βιώνουμε. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
1 Ιανουαρίου 2016 στις 4:03 π.μ.

Ανταποδιδω τις ευχες,σε ολους τους συντελεστες του Βαθυ Κοκκινο ,και ευχομαι με υγεια νηφαλιοτητα και ψυχραιμια ,παντα στο σωστο δρομο της πληροφορησης και της ευθυνης,παντα σε δρομους φωτεινους ,με αντοχη για αγωνες.

Ανώνυμος
1 Ιανουαρίου 2016 στις 1:16 μ.μ.

Δεν υπάρχει καμμία Δικτακτορία των μονοπωλίων. Υπάρχει Δικτακτορία της Αστικής Τάξης συνολικά του Κεφαλαίου. Δηλαδή κατα την γνώμη σας αν υπάρχουνε πολυ Καπιταλιστές και υπάρχει καπιταλιστικός ανταγωνισμός τότε δεν υπάρχει Δικτακτορία ΜΑΛΙΣΤΑ. ΤΟΜΠΟΛΑ..............

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger