Home » , » Με λάσπη και προβοκατόρικους ισχυρισμούς η συγκυβέρνηση ενάντια στον παλλαϊκό αγροτικό ξεσηκωμό (2 Βίντεο)

Με λάσπη και προβοκατόρικους ισχυρισμούς η συγκυβέρνηση ενάντια στον παλλαϊκό αγροτικό ξεσηκωμό (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016 | 3:42 μ.μ.

Με λάσπη και προβοκατόρικους ισχυρισμούς η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει την αίσθηση ότι θα οδηγήσει σε άλλα επικοινωνιακά κανάλια το γεγονός ότι η πολιτική της ξεκληρίζει τους ξωμάχους της γης και τους οδηγεί στην εξαθλίωση.

Όπως βλέπουμε και στο βίντεο που παραθέτουμε για το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης δεν είναι η απόγνωση, η αγανάκτηση και η οργή του αγροτικού κόσμου που ματαίωσε την φιέστα της έναρξης της κλαδικής έκθεσης «Agrotica 2016» στη Θεσσαλονίκη, αλλά η … «υποκίνηση από δυνάμεις της δεξιάς και ακροδεξιάς», όπως ισχυρίστηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου.

Κάνει ότι δεν καταλαβαίνει η συγκυβέρνηση και ο κυβερνητικός αξιωματούχος ότι τα νέα μέτρα για το ασφαλιστικό και το φορολογικό του κλάδου, που προωθούν μαζί με την ΕΕ και το μεγάλο κεφάλαιο είναι αυτά που οδήγησαν στον παλλαϊκό αγροτικό ξεσηκωμό, σε μια προσπάθεια της μικρομεσαίας αγροτιάς να διεκδικήσει το δικαίωμα στην επιβίωση.

Οσο και να μην το ομολογεί η συγκυβέρνηση, βρίσκεται σε πανικό. Ο «κοινωνικός αυτοματισμός» δεν λειτουργεί, ο προπαγανδιστικός της μηχανισμός είναι ανίκανος να δημιουργήσει το κλίμα που θέλει, η λάσπη που εκτοξεύει ενάντια στους αγρότες δεν φέρνει αποτέλεσμα. Και πάνω απ’ όλα οι αγρότες δηλώνουν αποφασισμένοι να χρησιμοποιήσουν κάθε μορφή αγώνα μέχρι να δικαιωθούν.


Καθημερινά τα μπλόκα ενισχύονται και ο αγροτικός αγώνας κλιμακώνεται.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger