Home » , » Άλλο τουρίστας, άλλο φασίστας.

Άλλο τουρίστας, άλλο φασίστας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016 | 1:28 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Τα ΜΜΕ μοιρολογάν: "Επίθεση σε 12 Γερμανούς επισκέπτες στην Αθήνα, πραγματοποίησε ομάδα περίπου 25 ατόμων, που εισέβαλε λίγο μετά τις 11 χτες το βράδυ σε εστιατόριο, στην οδό Μητροπόλεως 69 στο Μοναστηράκι. Οι δράστες ξυλοκόπησαν άγρια τους Γερμανούς με αποτέλεσμα να τραυματίσουν πέντε από αυτούς, οι οποίοι διακομίστηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός». Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι εισβολείς, αφού μπήκαν στο εστιατόριο, ρώτησαν τους Γερμανούς που έτρωγαν εκείνη την ώρα τι είναι, τους αποκάλεσαν φασίστες και τους επιτέθηκαν...."

Ε όχι κι επισκέπτες. Σε λίγο θα μας πείτε, ότι τα SS που εισέβαλαν το 1941 στην Ελλάδα ήταν τάχα "τουρίστες"! Άλλο τουρίστας, άλλο φασίστας. Την πραγματικότητα τη διαβάζουμε στο indymedia.
"Σήμερα το βράδυ περίπου στις 11:00 μμ ομάδα συντρόφων αντιφασιστών τσάκισε ένα γκρουπ 15 περίπου Γερμανών φασιστών που είχαν έρθει καλεσμένοι για την «πατριωτική φιέστα» των νεοναζί της χρυσής αυγής. Οι γερμανοί φασίστες κυκλοφορούσαν στο Μοναστηράκι και εντοπίστηκαν από τους συντρόφους αντιφασίστες όπου ακολούθησε συμπλοκή και τους τσάκισαν. Επιβεβαιωμένα 1-2 φασίστες είναι χτυπημένοι χωρίς να γνωρίζουμε αν μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Οι σύντροφοι αποχώρησαν συντεταγμένα μετά το τέλος της συμπλοκής ενώ εκείνη την ώρα έφταναν οι μπάτσοι. Ενημέρωση από τηλέφωνο".  

Μπορώ να μάθω τι δουλειά έχουν οι Γερμανοί ακροδεξιοί με τα Ίμια; Βέβαια είναι γνωστή η αγάπη του Γ. Παπαδόπουλου για τους Γερμανούς ναζί, αφού ήταν ένας από τους συνεργάτες τους στην Κατοχή...

Θα μας πουν τώρα τα ΜΜΕ "δεν είναι κρίμα που έφαγαν ξύλο;"
Μα είναι παπ- Άριοι, τις τρώνε οι παπ- Άριοι; Μόνο από Αναρχικούς και Κομμουνιστές. Επειδή χύνονται κροκοδείλια δάκρυα από τους αστούς, να θυμίσω πως χιλιάδες αθώοι πνίγηκαν στα νερά του Αιγαίου. Μεταξύ αυτών και μικρά παιδιά. Να υπενθυμίσω τι λένε για τους αθώους οι φασίστες;

Τι ζητάνε από μας;
Ζητάνε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Ζητούν "φύλαξη των συνόρων" από μισθοφόρους που έχουν τη νοοτροπία του ISIS (άλλοι επαγγελματίες αυτοί). Μας λένε να κλείσουμε αυτιά και μάτια στην αδικία, στην πείνα, την εξαθλίωση, τις επεμβάσεις, όλα αυτά που γεννάνε τα προβλήματα και την προσφυγιά.

Κατά τη γνώμη μου οι Αναρχικοί τους φέρθηκαν πολύ ευγενικά σε σύγκριση με τα όσα τερατώδη διακηρύττουν. Ο φασίστας χάνει την ανθρωπιά του, επειδή ακριβώς δεν αναγνωρίζει στους άλλους τα δικαιώματα, που θέλει ο ίδιος για τον εαυτό του. Επειδή θεωρεί τους άλλους κατώτερους.

Χαιρετίζω κάθε Αντίσταση στο ναζισμό από οπουδήποτε κι αν προέρχεται. Την επόμενη να τους δώσουμε να φάνε τις συνθήκες, που υπογράφουν, αλλά δεν τις τηρούν όταν δεν τους συμφέρει... .

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 8 σχόλια

29 Ιανουαρίου 2016 στις 4:08 μ.μ.

Μπορώ να μάθω τι δουλειά έχουν...............

Ανώνυμος
29 Ιανουαρίου 2016 στις 5:22 μ.μ.

Το τυρί κουμπάρε.Πάλι το παραμυθάκι με τον Φασισμό ξεχωριστά απο την ιδεολογική μήτρα που τον γεννάει τον Καπιταλισμό. Μούγκα για το λίπασμα που τον θρέφει..............

30 Ιανουαρίου 2016 στις 1:57 μ.μ.

Ξανά:
Μπορώ να μάθω τι δουλειά......

30 Ιανουαρίου 2016 στις 7:15 μ.μ.

Μπράβο σου Mitsos175!!!

Ανώνυμος
30 Ιανουαρίου 2016 στις 7:58 μ.μ.

Για ενα μονο λυπαμαι.....που δεν ημουν εκει!! Μπραβο στα παιδια.....και τετοιο τουρισμο να τον δεξιωνεται στο σπιτι του οποιος τον θελει!

Ανώνυμος
31 Ιανουαρίου 2016 στις 3:52 μ.μ.

@Ανώνυμος
5:22
Φίλε ή φίλη, όντως τώρα; Δηλαδή τί ήθελες, να τους κάνουν πολιτική ανάλυση για το πως ο καπιταλισμός γεννάει (ή είναι κατ' εμέ) το φασισμό πριν τους ανοίξουν τα κεφάλια; Ή μήπως να έγραφαν πρόχειρα μια προκηρυξούλα να τη μοιράσουν στο μοναστηράκι; Υπάρχουν ΑΠΕΙΡΕΣ αναλύσεις, προκηρύξεις, πανό, συνθήματα που έχουν εκδοθεί από τον αναρχικό/αντιεξουσιαστικό χώρο που καταδεικνύουν αυτό ακριβώς που επισημαίνεις. Σχόλια σαν το δικό σου, πάνω σε ένα τέτοιο περιστατικό, μόνο εκ του πονηρού μπορεί να γίνονται, για να καλύψεις τί ακριβώς δε ξέρω, ίσως τη γραμμή του ΚΚΕ να το παίζει πασιφιστικό κόμμα; Δε ξέρω. Κρίμα πάντως.

Ανώνυμος
1 Φεβρουαρίου 2016 στις 1:35 μ.μ.

3.52 Το ΚΚΕ δεν είναι πασιφιστικό κόμμα. Η Αντιμετώπιση του Φασισμού περνάει μέσα απο την αντιμετώπιση της Ιδεολογικής μήτρας που τον γεννάει που είναι ο Καπιταλισμός και η ιδιοκτησία του στα Συγκεντρωμένα μεσα παραγωγής. Αν ο αγώνας δεν στοχεύει ακριβώς εκει στην καθημερινη δράση είναι άσφαιρος και εγκλωβίζει τον λαό σε διαχείρηση του Καπιταλισμού.

Ανώνυμος
4 Φεβρουαρίου 2016 στις 3:08 μ.μ.

κκεδες ολα στη 2α παρουσια θα λυθουν! με το μαιλη και το γοντικα μπροσταρη!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger