Home » , » «Τα ρουσφέτια δεν τα εκτιμήσαμε ποτέ». Κατάλαβες, Ιάσονα Σχινά;

«Τα ρουσφέτια δεν τα εκτιμήσαμε ποτέ». Κατάλαβες, Ιάσονα Σχινά;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016 | 8:31 μ.μ.

Πηγή: Δημήτρης Μηλάκας - "Ποντίκι"

Ο γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει – προφανώς – αντιληφθεί ότι «τα στερνά τιμούν τα πρώτα» και πως, σε κάθε περίπτωση, οι αγώνες και το αίμα των προγόνων του – ακόμη κι αν είναι ποταμοί – δεν φτάνουν για να καθαρίσουν κάποιους «λεκέδες» του παρόντος...

Αν το είχε αντιληφθεί στην οργισμένη του απάντηση με τίτλο «Τους Ρουφιάνους δεν τους φοβηθήκαμε ποτέ. Κατάλαβες Πρώτο Φλέμα;» θα μιλούσε για την ταμπακέρα του ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» και δεν θα επιχειρούσε «ξέπλυμα» με τους αγώνες και το αίμα άλλων, έστω κι αν αυτοί είναι προγονοί του.

Με άλλα λόγια, έχουμε την εντύπωση ότι «ο δολοφονημένος θείος τού πατέρα (του Ιάσονα Σχινά) από φασίστες κάπου στα βουνά της Ηλείας» δεν αγωνίστηκε και θυσιάστηκε για να εξασφαλίσουν οι απόγονοί του διορισμούς σε πρωθυπουργικά και υπουργικά γραφεία, σαν αυτούς που πέτυχαν η μητέρα και ο αδελφός του Γραμματέα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην «απάντηση - ποταμό» προς το «Πρώτο Θέμα» που έφερε στη δημοσιότητα τα ΦΕΚ διορισμών του αδελφού του (στο πρωθυπουργικό γραφείο) της μητέρας του και μιας φίλης του (στο γραφείο του υπουργού υγείας) ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ εκτός από τους αγώνες των προγόνων του συμπεριλαμβάνει και τους αγώνες τους δικούς του και της οικογένειά του.

Έχει – προφανώς – την άποψη ο Γραμματέας της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ ότι οι αγώνες κάποια στιγμή δικαιώνονται με την προνομιακή πρόσβαση των αγωνιστών – τουλάχιστον κάποιων από αυτών που έχουν τον τρόπο και τα μέσα – στη δημόσια μαρμίτα.

Αυτήν ακριβώς την πρακτική ακολουθούσαν και οι «άλλοι» διορίζοντας συγγενείς φίλους και γνωστούς σε θέσεις «φιλέτα» αφήνοντας τους «αριστερούς αγωνιστές» (σαν τους Σχινάδες) στην απέξω.

Κάπως έτσι ο Ι. Σχινάς, γραμματέας της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, διαμόρφωσε την αντίληψη ότι στόχος του αγώνα του είναι να μπει μέσα και, αφού μπήκε, θεωρεί ότι δεν έχει να δώσει λογαριασμό σε κανέναν.

Καθότι ο αγώνας δικαιώθηκε με μερικές θεσούλες στο Δημόσιο...
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
18 Ιανουαρίου 2016 στις 8:59 μ.μ.

Στις μαγειρεμενες στατιστικες του βερναρδακη στο site της απογραφης ΔΥ δεν εμφανιζονται αυτα τα τα ρουσφέτια οπως και η νεα πατεντα των πολικαντηδων να διοριζουν τα παιδια τους ως προσωπικό καθαριοτητας.
Επίσης από το 2010 και μετα με τον δραστικό περιορισμό των προσληψεων βαφτίσαν τους συγγενεις και φίλους τους, αυτοαπασχολούμενους - ελευθερους επαγγελματιες και τους προσλαμβάνουν με "μπλοκάκι" - ΑΠΥ. Και αυτή η κατηγορία δεν αποτυπωνεται στις στατιστικές του ελλαδισταν.
Από την άλλη τοσα χρόνια αλληλοβολευονται οι κοινοβουλευτικές κλίκες, τωρα τους επιασε ο πονος τους δημοσιογράφους? Ή περιμεναν διαφορετικό ηθος απο την κυβερνηση των ρουσφετολογικών δικαιώσεων του κατρουγκαλου η οποια ταυτόχρονα απολύει μόλις φτάσει η ημερομηνια λήξης τους, τους συμβασιουχους των 5μηνων καθως και τους ΙΔΟΧ και τους αναγκάζει σε περιπλάνηση απο υπηρεσία σε υπηρεσία καθηλωμένους στο τελευταιο μισθολογικό κλιμάκιο ή στον βασικο μισθό της ΕΓΣΣΕ με μεγαλα ενδιαμεσα κενα ανεργίας.
Αυτά ειναι γραμμένα στην χάρτα των εργατικών δικαιωμάτων στην οποία καθε τόσο ορκιζονται οι συριζαιοι?

Ανώνυμος
18 Ιανουαρίου 2016 στις 9:25 μ.μ.

Να μην ξεχναμε τον ρολο του πατερα Σχινα Σταθη στην φουσκα του χρηματηστηριου. Πανος

Ανώνυμος
18 Ιανουαρίου 2016 στις 9:48 μ.μ.

οι αρλουμπες της αριστερας! εδω και 40 χρονια το δημοσιο εχει γεμισε με δεξια και πασοκ και θελουμε συμβουλους υπουργων της αριστερας απο τον οαεδ!

Ανώνυμος
19 Ιανουαρίου 2016 στις 10:14 π.μ.

Παντως η πορεια σου ειναι μια συνεχης κατιουσα Η αγωνες των προγονων σου των γεννητορων σου τιμουν αυτους και δεν κληρονομουνται Οσο για τους δικους σου αγωνες αφου καταντησες σημερα να εισε στις γραμμες του Συριζα στραφι πηγαν Η σημερινη σου κομματικη τοποθετηση δειχνει πολιτικη καταντια

Η ΟΜΛΕ και αργοτερα το ΚΚΕ ΜΛ ηταν αυτοι που απ τους πρωτους που κατηγγειλαν την προδοτικη οπορτουνιστικη γραμη του ΚΚΕ(εσωτερικου) που ειναι η κοιτιδα του Συριζα και που ωςφαινεται ασπαστηκε ο πατερας σου και εν συνεχεια μετεδωσε και σε σενα αυτη τη σαπιλα του Συριζα
και την οποια εσυ ασπαστηκες και εξακολουθεις να αποδεχεσε μεχρι σημερα
melito

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger