Home » , » Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί σε κοινή δράση ΚΚΕ, ΛΑΕ, ΕΕΚ ...

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί σε κοινή δράση ΚΚΕ, ΛΑΕ, ΕΕΚ ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016 | 8:53 μ.μ.

Επιστολή της ΚΣΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ προς τις δυνάμεις της αριστεράς για κοινή δράση στο μέτωπο του ασφαλιστικού

Η ΚΣΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ απέστειλε την επιστολή που ακολουθεί στα κόμματα και τις οργανώσεις της μαχόμενης αριστεράς. Η επιστολή ζητά κοινή δράση στο μέτωπο του ασφαλιστικού, με συγκεκριμένο περιεχόμενο και σκοπό την ανατροπή της αντιασφαλιστικής επίθεσης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Για το σκοπό αυτό η ΚΣΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ζητά συνάντηση με την ΚΕ του ΚΚΕ, το Πολιτικό Συμβούλιο της ΛΑΕ, το ΕΕΚ, το ΚΚΕ μ-λ, το Μ-Λ ΚΚΕ, την ΟΚΔΕ, την Δικτύωση για τη Ριζοσπαστική Αριστερά, την Ένωση Δικαίων, τον Εργατικό Αγώνα, τον Σύλλογο Κορδάτο, το Ξεκίνημα και την νεολαιίστικη οργάνωση Kill Tina.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Κ.Σ.Ε. ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ


Αγαπητοί-ές σύντροφοι-ισσες,

Η Κεντρική Συντονιστική Επιτροπή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ εκτιμά ότι η «ασφαλιστική μεταρρύθμιση» που προωθείται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και το «κουαρτέτο» ΕΕ-ΕΚΤ-ΕΜΣ-ΔΝΤ, στο πλαίσιο των τριών μνημονίων και των αντίστοιχων δανειακών συμβάσεων, επιχειρεί να επιφέρει μια βαθύτερη και ποιοτική αντιδραστική τομή υπέρ του κεφαλαίου για την υπέρβαση της κρίσης του, με μακροπρόθεσμες καταστροφικές επιπτώσεις για τα ασφαλιστικά δικαιώματα, την εργασία, το εισόδημα, τις εργασιακές σχέσεις, την υγεία και γενικότερα τη ζωή της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων.

Στην κατεύθυνση αυτή, το κεφάλαιο, η κυβέρνηση, η ΕΕ, το ΔΝΤ, τα κόμματά τους, οι εργοδοτικές ενώσεις, τα καθεστωτικά ΜΜΕ, οι παρατάξεις τους στους εργασιακούς χώρους κ.α., παρά τις επιμέρους διαφορές τους, συνασπίζονται στην κατεύθυνση της επιβολής της ουσίας αυτής της αντιδραστικής μεταρρύθμισης. Η ναζιστική Χρυσή Αυγή, παρά τις αντιπολιτευτικές κορώνες της, ουσιαστικά ευθυγραμμίζεται με το κεφάλαιο και την ΕΕ.

Εκτιμούμε ότι η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, οι γραφειοκρατικές ομοσπονδίες και τα Εργατικά Κέντρα δεν μπορούν ή και δεν θέλουν να οργανώσουν και να κλιμακώσουν ένα νικηφόρο αγώνα.

Εκτιμούμε, όμως ότι, κάτω από προϋποθέσεις, το εργατικό και λαϊκό κίνημα έχει τη δύναμη να μπλοκάρει αυτήν την επίθεση (όπως το έχει καταφέρει και στο παρελθόν) και να την ανατρέψει: Με στήριξη των αγώνων που ξεσπούν και ξεπερνούν τον «εθιμοτυπικό» χαρακτήρα και τη γραφειοκρατία. Με άμεση πολύμορφη κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, ξεκινώντας από απεργίες με στόχο να μην τολμήσει η κυβέρνηση να το καταθέσει. Με αγώνα και απεργίες διαρκείας ακόμα κι αν το φέρει ή το περάσει στη Βουλή, για να αναγκαστεί να το αποσύρει υποχωρώντας στον πανεργατικό-παλλαϊκό ξεσηκωμό.

Για όλους αυτούς τους λόγους, σας καλούμε να κάνουμε ένα σοβαρό βήμα πολιτικού συντονισμού για την κοινή δράση των δυνάμεών μας στο εργατικό, λαϊκό και νεολαιίστικο κίνημα ενάντια στην αντιδραστική «ασφαλιστική μεταρρύθμιση» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και των ΕΕ-ΕΚΤ-ΕΜΣ-ΔΝΤ. Θεωρούμε αυτή την κοινή δράση στο συγκεκριμένο ζήτημα όχι μόνο απολύτως αναγκαία για τη νίκη, αλλά και εφικτή, παρά τις υπαρκτές διαφορές μας.

Από αυτή τη σκοπιά, προτείνουμε την κοινή υποστήριξη των ενωτικών, δυναμικών και ανένδοτων αγώνων των ταξικών δυνάμεων στο εργατικό και λαϊκό κίνημα ενάντια στο ξεπούλημα του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού.

Ως πλαίσιο συζήτησης για τον πολιτικό συντονισμό κοινής δράσης προτείνουμε τις παρακάτω πολιτικές κατευθύνσεις και διεκδικήσεις:

1. Αποφασιστική πάλη για την ανατροπή της αντιασφαλιστικής τομής που προωθούν κυβέρνηση, ΕΕ και ΣΕΒ. Καμία συναίνεση, καμία ανοχή στην κατακρεούργηση των λαϊκών δικαιωμάτων .

2. Καθολική, δημόσια, υποχρεωτική ασφάλιση και δημόσια, δωρεάν, υποχρεωτική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους-ες, χωρίς εξαιρέσεις και προϋποθέσεις, που να αντιστοιχούν στις σύγχρονες ανάγκες εργαζομένων, νεολαίας και λαού. Κατάργηση όλων των παλιών και νέων αντιασφαλιστικών και αντεργατικών νόμων, των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων που τους επιβάλλουν.

3. Κατώτερη σύνταξη για όλους, σύμφωνα με τις ανάγκες και τα δικαιώματα της εποχής μας για αξιοπρεπή ζωή, ίση με τον κατώτερο μισθό. Ελεύθερες συλλογικές συμβάσεις, αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις με μείωση των κερδών του κεφαλαίου. Κατάργηση των περικοπών που έχουν γίνει από το 2009 σε μισθούς και συντάξεις. Επαναφορά της 13ης και 14ης σύνταξης και μισθού.

4. Αποφασιστική μείωση των ανώτατων ηλικιακών ορίων και των χρόνων συνταξιοδότησης. Υποστήριξη των διεκδικήσεων των ταξικών συνδικάτων για παραπέρα μείωση στα όρια γυναικών και εργαζομένων σε βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα.

5. Πλήρης ασφαλιστική και υγειονομική κάλυψη για κάθε άνεργο και για όλες τις μορφές ελαστικής απασχόλησης, μαθητείας κ.λπ. Η ανεργία να μετράει σαν χρόνος ασφάλισης. Δουλειά για όλους, σταθερή, πλήρης και με ασφάλιση, με γενική ριζική μείωση του εβδομαδιαίου και ημερήσιου χρόνου εργασίας. Κατάργηση της μαύρης εργασίας -με αυστηρές ποινές στους εργοδότες, κατάργηση όλων των μορφών ευέλικτης και ελαστικής εργασίας. Ενιαίες σχέσεις και αμοιβές στην ίδια εργασία, χωρίς καμιά διάκριση σε βάρος των γυναικών, των νέων και μεταναστών.

6. Προστασία των ασφαλιστικών, επαγγελματικών και κοινωνικών δικαιωμάτων των αυτοαπασχολούμενων και των μικρομεσαίων αγροτών, όχι στη λεηλασία που προωθείται.

7. Αποφασιστική μείωση των εργατικών εισφορών μέχρι που το κόστος της ασφάλισης να βαρύνει κυρίως το μεγάλο κεφάλαιο και το κράτος τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους ανέργους.

8. Να επιστραφούν στα ασφαλιστικά ταμεία τα αποθεματικά που υπεξαίρεσαν οι τράπεζες, οι εργοδότες και το κράτος, τα 70 δισ. ευρώ που λεηλατήθηκαν έως το 2010, τα δεκάδες δισ. που χάθηκαν με τα δομημένα ομόλογα και το «κούρεμα» του PSI, αλλά και τα δισ. που αρπάχτηκαν το πρώτο εξάμηνο του 2015 για να αποπληρωθεί το ΔΝΤ και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Απόσυρση των Ταμείων από κάθε λογής «τζόγο». Να περάσουν τα ασφαλιστικά ταμεία στα χέρια των εργαζομένων.

9 Για να χρηματοδοτηθεί το ασφαλιστικό σύστημα, άμεση παύση πληρωμών στους δανειστές και διαγραφή του δημόσιου χρέους.

Η πάλη για τα αιτήματα αυτά μπορεί να ανοίξει έναν άλλο δρόμο για τους εργαζόμενους, το λαό και τη νεολαία. Χωρίς χρέος, μνημόνια και ευρωενωσιακά σύμφωνα πανευρωπαϊκής λιτότητας και αντιλαϊκών «μεταρρυθμίσεων», για να απελευθερωθεί ο λαός από τους εκβιασμούς και τα δεσμά της ΕΕ και του ΔΝΤ, σε ρήξη με την καπιταλιστική βαρβαρότητα.

Στη βάση της πλήρους αυτοτέλειας κάθε πολιτικής δύναμης, προτείνουμε τις εξής κοινές ενέργειες των δυνάμεών μας στο εργατικό και λαϊκό κίνημα:

1 Συντονισμός στα συνδικάτα και τις μαζικές οργανώσεις, στις απεργίες, τις συγκεντρώσεις και τις διαδηλώσεις.

2 Συμβολή στις διαδικασίες και αποφάσεις των συνελεύσεων των συνδικάτων για να περάσουν οι αγώνες στα χέρια των εργαζομένων.

3 Συμβολή στη δημιουργία ενιαίου κέντρου αγώνα ταξικών και αγωνιστικών συνδικάτων ενάντια στην αντιδραστική ασφαλιστική μεταρρύθμιση σε διάκριση από τον γραφειοκρατικό συνδικαλισμό των ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ κ.α.

4 Σεβασμός στην αυτοτέλεια του ενιαίου κέντρου αγώνα και των μαζικών οργάνων του ταξικού συνδικαλιστικού και μαζικού κινήματος.

Για τα παραπάνω, σας καλούμε σε συνάντηση αντιπροσωπειών μας, από την οποία προτείνουμε να εκδοθεί κοινό δελτίο Τύπου.


Αθήνα, 14 Ιανουαρίου 2016

Η Κ.Σ.Ε. της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Categories: Ανακοινώσεις
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 14 σχόλια

Ανώνυμος
18 Ιανουαρίου 2016 - 9:26 μ.μ.

Το Ναρ για χρόνια ολόκληρα ήτανε ουρα του Σύριζα παντού. Στο Σ.Κ σε δήμους στελέχη του έχουνε αναδειχτεί σε Δημάρχους και συμβούλους. Τον Ιούνη του 2012 όταν έβγαλε την εντολή βόλτα ο Σύριζα ο Χάγιος έτρεξε να βγάλει φωτογραφίες μαζί τους. Στις 25 Γενάρη του 2015 μαζί πανηγυρίζανε που βγήκε κυβέρνηση ο Σύριζα. Στο μουσαντενιό δημοψήφισμα του Καλοκαιριού αγκαλιά πάλι με τον Σύριζα ειδοποιούσανε την Αστυνομία να μας συλλάβει. Ο Κοτζιάς ιδρυτικό Στέλεχος του ΝΑΡ ΥΠΕΞ σήμερα χόρευε με τους δολοφόνους του ΝΑΤΟ στην Τουρκία δίνοντας νεα Νατοική Βάση στην Κάρπαθο. Η Βαλαβάνη Ιδρυτικό Στέλεχος του ΝΑΡ υπουργός του Σύριζα μας καλούσε να πληρώσουμε τον ΕΝΦΙΑ. Ο Ησυχος στέλεχος της ΛΑΕ υφυπουργός άμυνας με τον ΚΑΜΜΕΝΟ στείλανε τον Φλεβάρη του 2015 για πρώτη φορά απο το 1974 αντιπροσωπεία του Στρατού στην ΦΛΩΡΙΝΑ να τιμήσουνε του Δολοφόνους του Μοναρχοφασιστικού στρατού που το 1949 δολοφονήσανε Αιχμαλώτους και τραυματίες του ΔΣΕ. Και σήμερα τάχα καλούνε το ΚΚΕ σε συνεργασια. ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ.

Ανώνυμος
18 Ιανουαρίου 2016 - 9:47 μ.μ.

Τραγικό. Οι για χρόνια αυτοχρισμενοι αυτόνομοι/μες , πρωτοβουλίακοι απο τα κάτω .....!!!, ζητούν κομματικές συναινέσεις . Κύριοι......τα συνδικάτα, οι συνελεύσεις των εργαζομένων , οι εργασιακοί χώροι , οι γειτονιές .....ειναι εκεί. Μπορείτε λοιπόν να απευθυνθείτε στο υποκείμενο. Οι σχεδιασμοί σας για νέες συγχύσεις και κομματικά μέτωπα προς άγρα ......αφελών ειναι πλέον απο δεύτερο χέρι. Καληνύχτα

18 Ιανουαρίου 2016 - 10:13 μ.μ.

ΓΣΕΕ / ΑΔΕΔΥ για 20 χρονια.
Ουριτσες του Συριζα απο τα γεννοφασκια του.
Αβανταδωροι της πρωτης φορας Αριστερα των ΤσιπροΛαφαζανιδων στο Συνταγμα και σε ολους τους Δημους / συνδικατα, φορεις.

Ακραιφνεις υποστηρικτες της Τσιπροαπατης Δημοψηφισμα *οχι Σοιμπλε(ΝΑΙ), ναι Τσιπρας(ΟΧΙ) *

Πλυντηριο του Λαφαζανη, παρατση μνημονιων 20 Φλεβαρη 2015.
Σοσιαλδημοκρατια των χιλιων σταδιων, συνιστωσα του νεου αναχωματος.

Ανώνυμος
18 Ιανουαρίου 2016 - 11:50 μ.μ.

Ολα τα μέτρα είναι Στρατηγικές επιλογές της Αστικής Τάξης και των Συμμάχων της στην Ε.Ε.Οτι αναγκάστηκε να παραχωρήση η Αστικη τάξη ήτανε με διαφορετικό διεθνή συσχετισμό λόγο ΕΣΣΔ και το έκανε για να μην ανατραπεί και να ενσωματώσει τον λαό. Μετά την ολοκλήρωση της Ανατροπής του Σοσιαλισμού το 1991 πέρνει πίσω τα πάντα.Μόνο με έξοδο απο την Ε.Ε με ΚΟινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής μέσα απο την Λαική Συμμαχία υπάρχει λύση. Αυτά που προτείνει ο Οπορτουνισμός τα λένε τμήματα της Αστικής τάξης και η χρυσή αυγή. Κάθε τίμιος άνθρωπος μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του να τους φτύσει στο Πρόσωπο και να μπει κάτω απο την Σημαία της Τάξης μας. ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

19 Ιανουαρίου 2016 - 1:03 π.μ.

αισιοδοξια η χιουμορ; οι ζηλωτες της μονης εσφιγμενου του περισσου θα θυσιαζαν λιγο απο τον τον χρονο τους με επιστολες σχισματικων αδελφων;

Ανώνυμος
19 Ιανουαρίου 2016 - 1:56 π.μ.

1.03 Ούτε να το σκέφτεσαι.Αυτά τα έχουμε πληρώσει πανάκριβα. Μας τελειώσανε το 1991. ΕΥΤΥΧΩΣ

Ανώνυμος
19 Ιανουαρίου 2016 - 5:43 π.μ.

Η ηγεσία του ΚΚΕ φαίνεται πως δεν θέλει σε καμιά περίπτωση να μολύνει τις δυνάμεις της με άσχημες συναναστροφές τύπου ΛΑ.Ε ή ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή κάποιων ''ρεφορμιστικών'' συνδικάτων.

Αν πρόκειται, όμως, να συναντήσει ο Δ. Κουτσούμπας τους δήμιους του ελληνικού λαού, αυτούς που πριν λίγες μέρες έριχναν δακρυγόντα στους συνταξιούχους, αυτούς που φέρνουν και στηρίζουν τα μνημόνια και τα αντιασφαλιστικά εκτρώματα, όπως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος ή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, τότε δεν υπάρχουν ζητήματα ''μόλυνσης'' ή κίνδυνος αποπροσανατολισμού του λαού από τη λύση της σοσιαλιστικής επανάστασης ''εδώ και κάποτε''.

Τότε, γι' αυτές τις συναντήσεις ο Δ. Κουτσούμπας θυμάται τους ''θεσμούς'', το δικό του ''θεσμικό'' ρόλο και βαπτίζει αυτές τις συναντήσεις ''θεσμικές συναντήσεις'' (βλ. αστικές συναντήσεις), όπως έκανε με αυτήν που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα.

''Θεσμικές'' συναντήσεις, μάλιστα, για τις οποίες ο Δ. Κουτσούμπας αποκρύπτει επιμελώς το τι συζητήθηκε (πχ εκλογικός νόμος), ενώ βγαίνοντας, αναφέρεται στις λαϊκές κινητοποιήσεις, θέτοντας γι' αυτές ουδέτερους και ασαφείς στόχους, όπως να πετύχουν ''ουσιαστικές αλλαγές σε θετική κατεύθυνση''!!!

Εύγε σύντροφε Δημ. Κουτσούμπα, το σύστημα σε καλωσορίζει στις ''θεσμικές'' του συναναστροφές, σε υποδέχεται, σε θεωρεί βασικό ''θεσμικό'' συνομιλητή και όσο διασπάς την ενωτική δυναμική των εργατικών λαϊκών αγώνων τόσο περισσότερο θα σε θεωρεί υπεύθυνο ηγέτη και το ΚΚΕ σοβαρό κόμμα!

http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=23228:koutsoympas-thesmikos&catid=83:aristera&Itemid=200

Ανώνυμος
19 Ιανουαρίου 2016 - 1:04 μ.μ.

5:43

Μας το παίζει και ο λαφαζάνης αντισυστημηκός τώρα και επαναστάτης;Και κατηγορεί κιόλας το ΚΚΕ για θεσμικό;Γελάν και πέτρες.

19 Ιανουαρίου 2016 - 1:28 μ.μ.

19 Ιανουαρίου 2016 - 5:43 π.μ.
Ο απατεωνας της πρωτη φορα αριστερα και νυν της φιλολαικης δραχμης,
βρισκεται σε πανικο γιατι υπογραψε συμβολαιο δημιουργιας νεου αναχωματος
και δεν του βγαινει.
Περαστικα.

Ανώνυμος
19 Ιανουαρίου 2016 - 3:06 μ.μ.

παμε!!! η απολυτη ξεφτιλα και κουτοπονηρια του κκε!! λοιπον συντροφια του κκε θελουμε καποιοι φιλοι του κκε μλ να ερθουμε στο παμε που δεν ειναι του κκε!!με μια συμφωνια δεν θα σηκωσουμε τη σημαια του κκε μλ ουτε και σεις τη κουβεντα για το κκε. και ο κουτσουμπας να μην ξαναεμφινιστει στις πορειες του παμε! αλλοιως θα φωναξουμε και τον αλαβανο!! ακομματιστοι δεν ειστε; εξω και τα στελεχη του κκε απο το παμε! χαχαχα! ουστ ρε κουτοπονηρα κνιτακια!

Ανώνυμος
19 Ιανουαρίου 2016 - 5:43 μ.μ.

3.06 Τα έχεις πραγματικά χαμένα μέσα στον πανικό σου. Το ΠΑΜΕ είναι Ταξικό μέτωπο τμήμα της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΊΑΣ που μπορεί να συμμετέχει όποιος ΕΡγατης θέλει χωρίς να συμφωνεί με το πρόγραμμα του ΚΚΕ. Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα τμήματα της Λαικης Συμμαχίας. Εκει γίνεται και η διαπάλη των διαφορετικών αποψεων και οι Κομμουνιστές βαζουμε τις δικές μας. Σε αυτό το δρόμο για κάθε μικρό και μεγάλο ζήτημα γίνεται ξεκάθαρο σε όλους οτι δεν υπάρχει κυβέρνηση μέσα στον Καπιταλισμό που μπορεί να φέρει Σοσιαλισμο και ουτε να λύση το παραμικρό πρόβλημα. Αν στο μέλλον θυπάρξουνε Κόμματα αυτοαπασχολούμενων η Φτωχών Αγροτών μπορούνε να συμμετέχουνε και αυτά μέσω των Μελών τους όπως και το ΚΚΕ. Δεν θα παρει Οργανωτικοπολιτική μορφή γιατί δεν διεκδικούμε κυβερνηση μεσα στον Καπιταλισμό και για την Αυτοτελεια των Κομματων.ΟΠοτε θελεις λοιπόν σε περιμενουμε. Αλλωστε συμμετέχουνε πολλοί ανθρωποι που προερχονται απο ολο το πολιτικό φάσμα μακρια απο τα παραμυθια δεξιος αριστερος. Καλοδεχούμενος

Ανώνυμος
19 Ιανουαρίου 2016 - 7:04 μ.μ.

3.06 Οπως ακριβώς το βάζει ο 5.43 είναι το ξεκάθαρο Ταξικό πλαίσιο της Λαικής Συμμαχίας χωρίς να ζητάμε απο κανένα να συμφωνήσει με το ΚΚΕ.Οποιος διαφωνει εδω είναι καθαρά εχθρός του Προλεταριάτου και ως τέτοιο θα τον αντιμετωπίσει η ΕΡγατική Τάξη με τους Συμμάχους της

Ανώνυμος
19 Ιανουαρίου 2016 - 7:59 μ.μ.

209 Εργατικά Κέντρα Ομοσπονδίες και σωματεία εχουνε αποφασίσει για απεργία στις 4 Φλεβάρη και ακολουθούνε το πλαίσιο πάλης του ΠΑΜΕ. Παλεύουμε κάτω απο την σημαία της Τάξης μας για Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Απομονώνουμε παντού τους διασπαστές της τάξης μας που μαζί με ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επιδιώκουνε να εγκλωβίσουνε τον λαό με επιστροφή στον Εθνικό καπιταλισμό και αλλαγή ιμπεριαλιστικού οργανισμού ΡΩΣΙΑ ΚΙΝΑ. ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

Ανώνυμος
19 Ιανουαρίου 2016 - 8:25 μ.μ.

3.06 Λογικό να νευριάζεις απο την στιγμή που θέλεις Καπιταλισμό. Δεν είναι κακό να το πεις ανοιχτα.....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger