Home » , » Τα ψάρια - καρχαρίες είναι χρήσιμοι

Τα ψάρια - καρχαρίες είναι χρήσιμοι

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016 | 1:02 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Έντονα αντέδρασε η περιβαλλοντική οργάνωση WWF Ελλάς στην ανάρτηση φωτογραφίας στο Twitter του Πάνου Καμμένου, που τον εμφανίζει να ποζάρει δίπλα σε ένα σκοτωμένο καρχαρία του είδους Hexanchus griseus (για το οποίο δεν υπάρχει παγκοσμίως καμία καταγραφή απρόκλητης επίθεσης σε ανθρώπους). Συνοδεύει μάλιστα τη φωτογραφία με το σχόλιο: «Ένας ένας οι μεγαλοκαρχαρίες...».

"Φταις και συ". Λέει μια φωνή μέσα μου. "Αφού ξέρεις, ότι το καμένο μυαλό δεν λειτουργεί καλά, τι διάολο τις ήθελες τις παρομοιώσεις, τις μεταφορές και τα τέτοια; Ορίστε τ' αποτελέσματα".
Συγνώμη, δεν το περίμενα. Που να το φανταστώ... Να πάρει, έπρεπε να βάλω επεξήγηση, ειδικά για υπουργούς και πολιτικούς!

Βρε Πάνο, όταν μιλάμε για "μεγαλοκαρχαρίες" δεν εννοούμε "τα ψάρια που ανήκουν στην υπέρταξη σελαχίμορφα". Δε μιλάμε κυριολεκτικά. Εννοούμε "τον άπληστο και αμείλικτο επιχειρηματία", τα αφεντικά σας δηλαδή, τους τοκογλύφους, αυτούς που πραγματικά κυβερνάνε πίσω από σας και μας καταστρέφουν τη ζωή.

Τα ψάρια - καρχαρίες είναι χρήσιμοι. Παρά το γεγονός, ότι μερικοί από αυτούς τρώνε σχεδόν τα πάντα, είναι εναρμονισμένοι με το θαλάσσιο περιβάλλον, συμβάλουν μάλιστα στην ισορροπία του οικοσυστήματος. Ξέρεις τη λέξη "ισορροπία" ή σου είναι άγνωστη; Τι ρωτάω ώρες - ώρες τον ανισόρροπο...

Σχολίασε κι ο άλλος ο "έξυπνος" την κουταμάρα του Πάνου. Είπε ο γάιδαρος δηλαδή... Ο Άδωνης! Ξεκόλλησε τη γλώσσα του από τα οπίσθια του Κούλη, αλλά καλύτερα να συνέχιζε το γλείψιμο. Μπουμπούκι μου, μην τα κάνεις αυτά. Άσε με να "περιποιηθώ" το ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ με την ησυχία μου, μην πετάγεσαι, γιατί είσαι τρις χειρότερος.

Νομίζεις, ότι ο Μητσοτάκης θα στη χαρίσει; Βρε αυτός είναι πιο σαδιστής, πολύ πιο απάνθρωπος κανίβαλος από σένα. Γι αυτό βγήκε πρώτος. Λες να τη γλυτώσεις έτσι; Άκουσες; Συνέδριο! Ακόμα δεν βγήκε. Περίμενε να δεις τι θα γίνει, σε ποιον θα φορτώσει τις αμαρτίες της ΝΔ. Εδώ την έφερε στο Βαγγέλη, που αγωνίστηκε να βγάλει τον πατέρα του Πρωθυπουργό, εσάς θα φυλάξει, που τον κοροϊδεύατε; Θα σας φάει πρώτους, να το θυμάσαι. Όσο κόλακας κι αν είσαι, η πείνα του είναι τεράστια. Επιπλέον νιώθει ανασφαλής. Γιατί το ξέρει πως βγήκε με γερμανικό κόλπο. Είστε ίδιοι ρε, σκέψου τι θα του έκανες εσύ, αν έβγαινες, οπότε καταλαβαίνεις τι σας περιμένει.

Υπάρχει ένας μύθος, που δεν τον πιστεύει ο Κυριάκος. Τα site του Σαμαρά ισχυρίζονται, ότι βγήκε με τη βοήθεια του Αντώνη. Αυτό θα συνέβαινε ΑΝ ο Σαμαράς είχε δύναμη. 40.000 είναι τα εναπομείναντα γίδια στην Πολιτική Άνοιξη. Γι αυτό και ο Σαμαράς δεν θα τολμήσει άλλη "υπέρβαση". Γιατί θα πάρει ποσοστό πιο λίγο κι από τη ΔΗΜΑΡ. 50.000 του ΣΥΡΙΖΑ από τον α' γύρο δεν ψήφισαν, γιατί θεώρησαν "σιγουράκι" το Βαγγέλη, ενώ οι φιλοβασιλικοί του βαρόνου Αποστόλη, ψήφισαν μονοκούκι το μοναρχικό ως τα μπούνια, Μητσοτακέϊκο. Εκτός Μεσσηνίας, από το Σαμαρά δεν πήρε τίποτα. Το χειρότερο για τον Αντώνη, το ξέρει. Έχουμε λοιπόν να ρίξουμε πολύ γέλιο.

Όσο για τη ΝΔ έχασαν 100.000 γίδια σε μια βδομάδα ή μου φαίνεται; 50.000 του ΣΥΡΙΖΑ, 40.000 του Άδωνη - Σαμαρά που δεν πήγαν... Και κάποιοι ηλικιωμένοι που δυστυχώς δεν πρόλαβαν να δουν τον Κούλη αρχηγό... . 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
12 Ιανουαρίου 2016 στις 10:59 μ.μ.

Οπως και να'χει το πραγμα....τετοιο καταντημα ....εε θελει προσπαθεια !! Να ζησουμε να μας θυμομαστε ,και εις αλλα με υγειαν!Ποιος τους πιανει τωρα τους Μητσοτακεους!!Θα μας φανε οι βροντοσαυροι!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger