Home » , » Απορρίπτει το ΚΚΕ την πρόταση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για κοινή δράση στο μέτωπο του ασφαλιστικού, όλων των αριστερών δυνάμεων.

Απορρίπτει το ΚΚΕ την πρόταση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για κοινή δράση στο μέτωπο του ασφαλιστικού, όλων των αριστερών δυνάμεων.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 | 9:54 π.μ.

Είχαμε δημοσιεύσει στις 18 Γενάρη την επιστολή που είχε στείλει η Κεντρική Συντονιστική Επιτροπή (ΚΣΕ) της ΑΝΤΑΡΣΥΑ προς τις δυνάμεις της αριστεράς για κοινή δράση στο μέτωπο του ασφαλιστικού.

Η απάντηση του ΚΚΕ έρχεται σήμερα μέσα από τις στήλες του «Ριζοσπάστη» και όπως ήταν αναμενόμενο ήταν αρνητική. Η αιτιολογία για την τοποθέτηση αυτή του ΚΚΕ είναι ότι «η πορεία ανασύνταξης του κινήματος, η αλλαγή συσχετισμών κι η αναμέτρηση με την ταξική αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης - κεφαλαίου, τον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό δεν υπηρετείται μέσα από επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις "κορυφών", πολιτικών κομμάτων κ.λπ., που ουσιαστικά υποκαθιστούν το εργατικό - λαϊκό κίνημα, τα όργανα και τις διαδικασίες του».

Το δημοσίευμα του "Ριζοσπάστη"

Απάντηση σε επιστολή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Απάντηση σε επιστολή που έστειλε η Κεντρική Συντονιστική Επιτροπή (ΚΣΕ) της ΑΝΤΑΡΣΥΑ δημοσιοποίησε το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ. Στην επιστολή της, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ απευθυνόταν στο ΚΚΕ και σε άλλες πολιτικές δυνάμεις (ΛΑΕ, ΕΕΚ, ΚΚΕ (μ-λ) κ.ά.) με αφορμή τις κινητοποιήσεις για το Ασφαλιστικό. Η επιστολή (με ημερομηνία αποστολής 14 Γενάρη) έθετε ως πρόταση τη συνάντηση αντιπροσωπειών αυτών των πολιτικών δυνάμεων, με στόχο την κοινή δράση και το συντονισμό για τις κινητοποιήσεις ενάντια στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό.

Παραθέτουμε όλη την απάντηση από την πλευρά του ΚΚΕ:

«ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΣΕ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Σε απάντηση της επιστολής σας, σας στέλνουμε τις απόψεις μας σχετικά με τα θέματα που θέσατε:
Το ΚΚΕ δίνει όλες του τις δυνάμεις για να υπάρξει λαϊκός ξεσηκωμός ενάντια στο κυβερνητικό σχέδιο σφαγής στην Κοινωνική Ασφάλιση, καθώς και στο σύνολο των αντεργατικών - αντιλαϊκών μέτρων που δρομολογούνται στο πλαίσιο του 3ου μνημονίου.

Από το Γενάρη του 2015 είχαμε τονίσει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ θα συνεχίσει το αντιλαϊκό έργο των προηγούμενων κυβερνήσεων της ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και θα επιδιώξει να ολοκληρώσει τη βρώμικη δουλειά για λογαριασμό του κεφαλαίου, να στηρίξει την καπιταλιστική ανάκαμψη και κερδοφορία, θυσιάζοντας τα εργατικά - λαϊκά δικαιώματα.

Γι' αυτό το λόγο, το ΚΚΕ, τα μέλη του μέσα στο εργατικό - λαϊκό κίνημα, αντιπάλεψαν λογικές και "κινητοποιήσεις" για τη στήριξη της κυβερνητικής διαπραγμάτευσης, στις οποίες καλούσαν τα κόμματα της συγκυβέρνησης, ο εργοδοτικός - κυβερνητικός συνδικαλισμός, άλλες δυνάμεις, καλλιεργώντας μ' αυτόν τον τρόπο αυταπάτες στους εργαζόμενους για το χαρακτήρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, το χαρακτήρα της διαπραγμάτευσης και εμποδίζοντας την ανάπτυξη της ταξικής πάλης.

Σήμερα δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για την ανασύνταξη του εργατικού - λαϊκού κινήματος, την ενδυνάμωση της κοινωνικής λαϊκής συμμαχίας, στο έδαφος των οξυμένων λαϊκών προβλημάτων και με στόχο την ενίσχυση του αντικαπιταλιστικού - αντιμονοπωλιακού προσανατολισμού. Το ΚΚΕ, όπως και κάθε κόμμα, μετέχει στα όργανα και στις γραμμές του κινήματος μέσω των στελεχών και των μελών του. Μέσα στο κίνημα, στις οργανώσεις της εργατικής τάξης, των αυτοαπασχολούμενων, της φτωχής αγροτιάς, των οργανώσεων φοιτητών, σπουδαστών, μαθητών, γυναικών, υπάρχει και μπορεί να υπάρξει συζήτηση, διαπάλη για την καλύτερη οργάνωση του αγώνα και του συντονισμού, τα αιτήματα, τις μορφές πάλης κ.λπ.

Εκεί κρίνεται και θα κριθεί η κάθε πολιτική, συνδικαλιστική δύναμη, στο κατά πόσο συμβάλλει στην ανάπτυξη της εργατικής - λαϊκής πάλης σε κάθε κλάδο, σωματείο, τόπο δουλειάς, την αντιπαράθεση με τον εργοδοτικό - κυβερνητικό συνδικαλισμό. Εκεί μπορούν να συναντηθούν εργάτες κι υπάλληλοι του δημόσιου κι ιδιωτικού τομέα, αυτοαπασχολούμενοι, φτωχοί αγρότες, νέοι και γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων, ανεξάρτητα αν είναι μέλη ή φίλοι του ΚΚΕ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή άλλων κομμάτων.

Κατά συνέπεια, θεωρούμε ότι η πορεία ανασύνταξης του κινήματος, η αλλαγή συσχετισμών κι η αναμέτρηση με την ταξική αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης - κεφαλαίου, τον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό δεν υπηρετείται μέσα από επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις "κορυφών", πολιτικών κομμάτων κ.λπ., που ουσιαστικά υποκαθιστούν το εργατικό - λαϊκό κίνημα, τα όργανα και τις διαδικασίες του.

Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ

23 Γενάρη 2016».
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 35 σχόλια

Ανώνυμος
24 Ιανουαρίου 2016 στις 10:50 π.μ.

Τα πράγματα είναι πεντακάθαρα.Οποιος θέλει να παλέψει ενάντια σε αυτήν την τραγωδία που ζει ο λαός μας ενα δρόμο έχει. Στο ΠΑΜΕ και γενικά στην Λαική Συμμαχία συμμετέχει όποιος θέλει σε Ταξική Βάση και μόνο μακριά απο πλαστούς διαχωρισμούς δεξιά αριστερά. Μέσα εκει γίνεται και η διαπάλη των απόψεων και ο καθένας συνειδητοποιεί ότι καμμία κυβέρνηση με τους Καπιταλιστές στην Εξουσία δεν μπορεί να κάνει το παραμικρό για τον λαό. Ο Αγώνας έχει στόχο την Εξόδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής και όχι επιστροφή στον Εθνικό Καπιταλισμό με τμήματα της Αστικής Τάξης και την Χρυσή Αυγή. Ολοι στους δρόμους με το ΠΑΜΕ. Απομονώνουμε παντού τα τσιράκια του Κα[πιταλισμού ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

Ανώνυμος
24 Ιανουαρίου 2016 στις 11:05 π.μ.

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ είναι εξαιρετική. Αφήστε τους να ΣΚΟΥΖΟΥΝΕ

Ανώνυμος
24 Ιανουαρίου 2016 στις 11:41 π.μ.

Μέσα στο συνδικαλιστικό κίνημα γίνεται η Ιδεολογική διαπάλη μπροστά στους Εργάτες και εκει θα κριθούμε όλοι. Και πάνω απο όλα. Δεν υπάρχουνε δεξιοί και αριστεροί εργάτες. Ο Διαχωρισμός στην Κοινωνία είναι μόνο ενας. ΤΑΞΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΤΑΞΗ.Τα κόλπα πεθάνανε........

Σεχτάρ ο Τρομερός
24 Ιανουαρίου 2016 στις 1:15 μ.μ.

Οσοι ελπίζουν σε ένα νέο "Κοινό Πόρισμα κλπ.-1988" να το ξεχάσουν.
Οι εργαζόμενοι και ο Λαός ΕΠΑΘΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑΝ!
Δεν υπάρχουν περιθώρια πια για "αριστερές" (=συμβιβαστικές) "λύσεις".
Κατεβάστε πιο φρέσκες ιδέες....

Ανώνυμος
24 Ιανουαρίου 2016 στις 1:19 μ.μ.

Οποιος ενδιαφέρεται για την Ενότητα της Εργατικής Τάξης σε Ταξική βάση είναι καλοδεχούμενος στο ΠΑΜΕ και στην Λαική Συμμαχία χωρίς να χρειάζεται να είναι Κομμουνιστής μέσα απο εκεί γίνεται η διαπάλη των απόψεων και παλεύουμε για προσωρινά μέτρα ανακούφισης. Μέσα απο αυτόν τον αγώνα γίνεται κατανοητό απο όλους οτι δεν υπάρχει καμμία κυβέρνηση που να μπορεί να λύση το παραμικρό πρόβλημα του λαού όσο οι Καπιταλιστές είναι στην εξουσία και οτι η μόνη λύση είναι η Εξοδος απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Αν αύριο υπάρξουνε Κόμματα Αυτοαπασχολουμένων και θέλουνε μπορούνε να συμμετέχουνε και αυτά στην Λαική Συμμαχία μέσω τον μελών του όπως και το ΚΚΕ.Δεν θα πάρει σε καμμία περίπτωση Οργανωτικοπολιτική μορφή ώστε να υπάρχει η αυτοτέλεια των κομμάτων και γιατί δεν θα διεκδικήση κυβέρνηση όσο οι Καπιταλιστές είναι στην εξουσία. Οποιος λοιπόν προκαλεί διάσπαση στην Ε.Τ θα αντιμετωπιστεί σαν εχθρός απο το Προλεταριάτο. ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

Ανώνυμος
24 Ιανουαρίου 2016 στις 3:55 μ.μ.

"Οποιος λοιπόν προκαλεί διάσπαση στην Ε.Τ θα αντιμετωπιστεί σαν εχθρός απο το Προλεταριάτο. ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ."

Μα προς αυτή την κατεύθυνση δεν είναι και το κάλεσμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ;

Ανώνυμος
24 Ιανουαρίου 2016 στις 4:16 μ.μ.

3.55 Οχι βέβαια. Αυτά που λέει η ανταρσύα ειναι προς την διάσπαση της Ε.Τ με την δημιουργία του νέου Οπορτουνιστικού Αναχώματος για την σωτηρία του Καπιταλισμού.

Ανώνυμος
24 Ιανουαρίου 2016 στις 4:20 μ.μ.

3.55 Στο ΠΑΜΕ δεν χωρίζουμε τους εργάτες με ψεύτικους διαχωρισμούς δεξιά αριστερά. Συμμετέχει όποιος θέλει χωρίς να χρειάζεται να είναι Κομμουνιστής.Το ίδιο ισχύει για ολοκληρή την Λαική Συμμαχία ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

ΙΑ
24 Ιανουαρίου 2016 στις 4:37 μ.μ.

περιλαμβανωντας στην προσκληση-προκληση οργανωσεις-φαντασματα χωρις εκπροσωπους σαν τον εα που αποκλειστικο εχθρο εχουν το ΚΚΕ? Αν ετσι οικοδομειται η ενοτητα τοτε οι λεξεις εχουν χασει το νοημα τους.

24 Ιανουαρίου 2016 στις 5:09 μ.μ.

Με συγχωρείτε αλλα μάλλον δεν θέλετε να κατανοήσετε την απάντηση του ΚΚΕ που μπορει να φαινεται πρωτοφανής αλλα ειναι και αναμενόμενη με βάση την γραμμη του 19ου Συνεδρίου δεν βρίζει την Ανταρσύα δεν απαντά για να πολώσει το δυναμικό του. Απαντά πολυ απλα οτι η συμπόρευση στο κίνημα δεν απαιτεί πολιτικη συμφωνία ,μια απλή και ώριμη απάντηση . Τι λέει δλδ οτι το κίνημα εχει όργανα και διαδικασίες και εκει θα γίνουν ολα. Οπως και εχει ήδη ξεκινήσει η εφαρμογή της γραμμής αυτής απο τη μεριά του ΚΚΕ π.χ στην συνέντευξη τύπου του ΠΑΜΕ για το ασφαλιστικό τοποθετήθηκε στέλεχος της Ανταρσύα που ειναι Πρόεδρος το ΣΜΤ. Έπαθε κάτι ; Τον φάγανε ; Έβαλε ο άνθρωπος την άποψη του μέσα στο Κίνημα . Σοβαρευτείτε και μην ψάχνετε ανεμόμυλους εκει που δεν υπάρχουν οι ΚΚΕδες ωριμάζουν μεσω της δουλειάς που κανουν στο ΠΑΜΕ και εμεις νομίζουμε οτι εχουμε να κανουμε με φοιτητοσυνδικαλιστες. Οι μόνοι που εχουν ψιλιάστει τη τακτική του ΚΚΕ ειναι μια πτέρυγα του ΝΑΡ που ζυμώνεται με τα μέλη του ΠΑΜΕ στο ΣΜΤ.

24 Ιανουαρίου 2016 στις 5:40 μ.μ.

η μεγαλοψυχια του επισκοπου της ορθης πιστης:
τιμα με απαντηση τους αιρετικους της ανταρσυα!
(οσο λιγοτεροι τοσο πιο γρηγορα η επανασταση*
*κοσμας ο αιτωλος - αλληλογραφια με τον λενιν)

Ανώνυμος
24 Ιανουαρίου 2016 στις 9:37 μ.μ.

Μην χάσει και η ανταρσυα να δει αγωνιστική κατάσταση (αυτοααπασχολουμενων - φτωχωμεσαιων - αριστερα μικροαφεντικα κουτοπονηροι συμφεροντολογοι οι οποιοι μολις κερδισουν κατι θα παρατησουν τον αγωνα εργο που το ειδαμε πολλες φορες γτ αυτή ειναι η φυση των μικροαστων) την ευκαιρια για αγωνιστικά καλεσματα.
Με αυτήν την αριστερά τα μνημόνια εχουνε πολλα ψωμιά ακομη.
Φυσικα τα κροκοδειλια δακρυα για την εκμεταλλευση των εργατων γης από τους φραουλοπαραγωγούς μανωλάδας ειναι για αλλη εποχη.

Ανώνυμος
24 Ιανουαρίου 2016 στις 9:42 μ.μ.

"......"Οποιος λοιπόν προκαλεί διάσπαση στην Ε.Τ θα αντιμετωπιστεί σαν εχθρός απο το Προλεταριάτο. ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ."

Μα προς αυτή την κατεύθυνση δεν είναι και το κάλεσμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ;.........."


ΟΧΙ

Ανώνυμος
25 Ιανουαρίου 2016 στις 12:35 π.μ.

3.55 Σίγουρα κάνεις πλάκα. Το ΚΚΕ μιλάει για Ταξική ενότητα και στόχο ολες τις Ιμπεριαλιστικές ενώσεις και τα μέσα παραγωγής στον λαό. Αντίθετα η ανταρσυα διαχωρίζει τον λαό με ψεύτικους γεωγραφικούς διαχωρισμούς και μιλάει για επιστροφή στον εθνικό καπιταλισμό εξυπηρετώντας ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΕΙΚΑ τμήματα της Αστικής τάξης και τους χρυσαυγίτες. Αρα μιλάμε καθαρά για διάσπαση του λαού.

Ανώνυμος
25 Ιανουαρίου 2016 στις 2:06 π.μ.

Ρε μΠαναγιώτη (5 πρώτα σχόλια) είσαι και μεγάλος άνθρωπος. Διάβασε την απάντηση του ΚΚΕ και αυτά που γράφεις. Αλήθεια βλέπεις να λές το ίδιο; Αν δεν τρολάρεις κάνωντας ζημια στο ΚΚΕ και λες οτι λες αγνά, δοκιμασε να κάνεις μια περίληψη. Με δυο κουβέντες τι είπε το Κόμμα: Στο κίνημα δρουν τα μέλη των πολιτικών οργανώσεων - εκεί μπορέι να υπάρχει διαπάλη και συζήτηση και δράση των μελών των οργανώσεων και των μη μελων και όσοι πραγματικά θέλουν (λέω εγώ)να παλέψουν « ανεξάρτητα αν είναι μέλη ή φίλοι του ΚΚΕ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή άλλων κομμάτων.» - δεν χρειάζονται συναντήσεις κορυφής.
Εσυ τι λες; Οποιος θέλει να έρθει στο ΠΑΜΕ - δεν χρειαζεαι να ειναι κουμουνιστής αλλά θα παλεύει για την κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής (δηλαδή το Κομμουνισμό) - αν λέτε οτι παλεύετε και εσεις για την κοινωνικοπόιηση των μεσων παραγωγής (πχ πολλα μέλη της ΑΝΤΑΣΥΑ ΜΛ κτλ) δεν σας πιστευουμε - στο μέλλον μπορει να βγει καποιος πολιτικος φορεας που θα τον πιστεψουμε.
Δεν μπαίνω στην ουσια -πες μου ειναι το ιδιο. Αλλιως πες σε σε κάποιο ανιψιο σου να σου φτιαξει ενα αυτοματο σχολιαστη να λες τα ιδια σε ολες τις αναρτησεις (αυτα + σταδια του Σταλιν + 20 συνεδριο) να μην κουραζεσαι.
Πραγματικα φιλικα (εκτος αν τρολάρεις).
Τάκης

Ανώνυμος
25 Ιανουαρίου 2016 στις 2:45 π.μ.

Φυσικά και ο τίτλος «Απορρίπτει το ΚΚΕ την πρόταση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για κοινή δράση στο μέτωπο του ασφαλιστικού, όλων των αριστερών δυνάμεων. » συνιστά λαθροχειρία οπότε Παναγιώτη δεν έχεις κι άδικο να χαώνεις (να μην πω τιποτε άλλο) τη κουβέντα.
Τάκης

Ανώνυμος
25 Ιανουαρίου 2016 στις 10:48 π.μ.

2.06 Στο ΠΑΜΕ και στην Λαική Συμμαχία μπορεί να συμμετέχει ο κάθε ενας σε Ταξική βάση μακριά απο ψεύτικους διαχωρισμούς δεξιά αριστερά. Εκει μέσα στον αγώνα για κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα θα καταλαβαίνει ο καθένας οτι δεν υπάρχει καμμία κυβέρνηση μέσα στον καπιταλισμό που να μπορεί να κάνει το παραμικρό για τον λαό και ο στόχος πρέπει να είναι η Εξοδος απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Αν στο μέλλον υπάρξουνε κόμματα Αυτοαπασχολουμένων μπορούνε να συμμετέχουνε και αυτά μέσω των μελών τους. Σε καμμία περίπτωση δεν θα πάρει οργανωτικό πολιτικό σχήμα γιατί δεν θα διεκδικήσουμε κυβέρνηση μέσα στον καπιταλισμό Το παραμύθι δεξια αριστερά πέθανε.

Ανώνυμος
25 Ιανουαρίου 2016 στις 12:49 μ.μ.

5.40 Κάνεις τρομερό λάθος. Πρέπει να είμαστε όσο γίνεται περισσότεροι. Για αυτό προτείνουμε και την Λαική Συμμαχία για να ενωθεί ο λαός σε ταξική βάση χωρίς να χρειάζεται να είναι Κομμουνιστής. Χωράμε όλοι συναγωνιστή.

Ανώνυμος
25 Ιανουαρίου 2016 στις 2:33 μ.μ.

5.09 Ψιτ αλλού οι προβοκάτσιες σου. Το ΚΚΕ απο το 15ο Συνέδριο το 1996 έχει καταργήσει την συμμετοχή σε κυβερνήσεις μέσα στον καπιταλισμό και μίλαγε για μέτωπα πάλης. Σε αυτή την βάση της Κοινωνικής συμμαχίας φτιάχτηκε το ΠΑΜΕ το 1999. Τα επόμενα Συνέδρια εμπλουτίσανε το πρόγραμμα με βάση και την μελέτη της Ιστορίας του ΚΚΕ και του Δ.Κ.Κ Ετσι λοιπόν αλλού οι προβοκάτσιες σου. Περαστικά σου.

Ανώνυμος
25 Ιανουαρίου 2016 στις 3:06 μ.μ.

2.45 Προφανώς δύο πράγματα συμβαίνουνε. Η έχεις πρόβλημα αντίληψης η είσαι προβοκάτορας. Η Απάνταηση του ΚΚΕ μιλάει για Ταξική ενότητα ανεξάρτητα αν ο Εργάτης ψηφίζει στις αστικές κάλπες ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΠΟΤΑΜΙ Ε.Κ ΑΝΕΛ και έρχεσαι σε αυτην την πεντακάθαρη απάντηση να μας απαντήσης την παραμύθα των αριστερών δυνάμεων για να διασπάσης τον λαό με ψεύτικους γεωγραφικούς όρους. Διάλεξε και πάρε.......

Ανώνυμος
25 Ιανουαρίου 2016 στις 10:26 μ.μ.

@3:06
Παναγιώτη πραγματικά δεν μπορεί να έχεις τόσο χαμηλή αντίληψη και νοημοσύνη οπότε μάλλον είσαι ενα τρολ, μια καρικατούρα που πλασσάρεται σαν ΚΚΕ για να προκαλείς την αποστροφή του κόσμου προς αυτό. Προσπάθησα να σου πω δυο πραγματα με τις περιλήψεις της ανακοίνωσης και της δικιας σου τοποθέτησης. Σαν να μην ειπα τιποτα. Εβαλες μια ασχετη κασσετα. Δεν καταλαβαινεις τις λέξεις; δεν μπορεις να κατανοήσεις 2 γραμμες; τι;
Μετά
Εγραψα: «Φυσικά και ο τίτλος «Απορρίπτει το ΚΚΕ την πρόταση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για κοινή δράση στο μέτωπο του ασφαλιστικού, όλων των αριστερών δυνάμεων. » συνιστά λαθροχειρία οπότε Παναγιώτη δεν έχεις κι άδικο να χαώνεις (να μην πω τιποτε άλλο) τη κουβέντα.»
και απάντησες «2.45 Προφανώς δύο πράγματα συμβαίνουνε. Η έχεις πρόβλημα αντίληψης η είσαι προβοκάτορας. Η Απάνταηση του ΚΚΕ μιλάει για Ταξική ενότητα ανεξάρτητα αν ο Εργάτης ψηφίζει στις αστικές κάλπες ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΠΟΤΑΜΙ Ε.Κ ΑΝΕΛ και έρχεσαι σε αυτην την πεντακάθαρη απάντηση να μας απαντήσης την παραμύθα των αριστερών δυνάμεων για να διασπάσης τον λαό με ψεύτικους γεωγραφικούς όρους. Διάλεξε και πάρε....... »
οχι δεν μπορει να εισαι τόσο μικρόμυαλος και να μην καταλαβαίνεις. Εγραψα οτι ναι μεν χαώνεις τη κουβεντα αλλα δεν εχεις και άδικο αφου το και καλα ουδετερο σοβαρο αγωνιστικό μπλόγκ Βαθύ κόκκινο αλλιώνει το νόημα της ανακοίνωσης του ΚΚΕ και μου απαντάς ότι νάναι σε ενα κρεσέντο παράνοιας (ή προβοκάτσιας;)

Τάκης

Ανώνυμος
26 Ιανουαρίου 2016 στις 12:08 π.μ.

10.26 Με έκανες και δάκρυσα με την αγάπη σου ....για το ΚΚΕ πρέπει να έχεις μεγάλη στεναχώρια.........δεν πειράζει μη στεναχωριέσαι δεν χρειαζόμαστε την βοήθεια σου. Πάντα προσέχουμε την 5η Φάλαγγα του καπιταλισμού όπως εσύ.

Ανώνυμος
26 Ιανουαρίου 2016 στις 12:19 π.μ.

10.06 Λοιπόν άκου λέβέντη για να τελειώνει η προβοκάτσια που πας να φτιάξεις. Ο 3.06 λέει τα ίδια με το ΚΚΕ. Δεν συμμετέχουμε στο καινούργιο οπορτουνιστικό ανάχωμα που θέλει να φτιάξει η αστική τάξη και δεν μπαίνουμε σε κυβέρνηση με τους καπιταλιστές στην εξουσία. Η Ευγένεια με την οποία σου απάνταμε έχει και όρια. Αντε Νούμερο.

Ανώνυμος
26 Ιανουαρίου 2016 στις 1:12 π.μ.

3.06 Μιλάμε πραγματικά για μεγάλο νούμερο. Προσπαθεί να μας τρελάνει μέσα στα ματια μας οτι το ΚΚΕ δεν απριψε την πρόταση την πρόταση της ανταρσύας για συνεργασία των τάχα αριστερών δυνάμεων. Και να θέλεις να μην τους δεις για λίγο ως Τυχοδιώκτες έρχονται και σε επιβαιβεώνουνε μόνοι τους. ΟΙ Χρυσαυγίτες μπροστά τους είναι αγγελούδια.

Ανώνυμος
26 Ιανουαρίου 2016 στις 2:06 π.μ.

10.26 Τώρα κατηγορείς και το Βαθύ κόκκινο που σωστά λεει οτι το ΚΚΕ απόρριψε την πρόταση της ανταρσυα.Τα ληγμένα να τα κόψεις αφού σε χαλάνε.

Ανώνυμος
26 Ιανουαρίου 2016 στις 4:14 π.μ.

Βρε ευγενικέ Παναγιώτη άρχισες και διαλογο με τον εαυτό σου; Το λαθροχειρία μπορέι να είναι τραβηγμένο αλλά στην επιστολή το ΚΚΕ δεν απορίπτει τη δράση όσων θέλουν να ενατιωθούν στο ασφαλιστικο αλλά τις συναντήσεις κορυφής - δηλαδή τις συναντησεις πολιτικών κομματων έξω από το κίνημα για το κίνημα. Αυτα στην επιστολή, γενικά έχει πολλές θέσεις που φυσικά δεν έρχονται σε αντίθεση με την επιστολή αλλά δεν κουβεντιάζουμε αυτές (πχ απορίπτει και εκτός κινήματος τις πολιτικές συμμαχιες με πολιτικούς φορείς από θέση αρχής αλλά και συγκεκριμένα για κάθε δύναμη που του κάνει επίθεση φιλίας, έχει συγκεκριμμένες θέσεις για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, την ιστορια, τη ΣΕ κτλ)
Τάκης

Ανώνυμος
26 Ιανουαρίου 2016 στις 4:30 π.μ.

Τώρα είδα την το σχόλιο του Νίκου: «Με συγχωρείτε αλλα μάλλον δεν θέλετε να κατανοήσετε την απάντηση του ΚΚΕ που μπορει να φαινεται πρωτοφανής αλλα ειναι και αναμενόμενη με βάση την γραμμη του 19ου Συνεδρίου δεν βρίζει την Ανταρσύα δεν απαντά για να πολώσει το δυναμικό του. Απαντά πολυ απλα οτι η συμπόρευση στο κίνημα δεν απαιτεί πολιτικη συμφωνία ,μια απλή και ώριμη απάντηση . Τι λέει δλδ οτι το κίνημα εχει όργανα και διαδικασίες και εκει θα γίνουν ολα. Οπως και εχει ήδη ξεκινήσει η εφαρμογή της γραμμής αυτής απο τη μεριά του ΚΚΕ π.χ στην συνέντευξη τύπου του ΠΑΜΕ για το ασφαλιστικό τοποθετήθηκε στέλεχος της Ανταρσύα που ειναι Πρόεδρος το ΣΜΤ. Έπαθε κάτι ; Τον φάγανε ; Έβαλε ο άνθρωπος την άποψη του μέσα στο Κίνημα . Σοβαρευτείτε και μην ψάχνετε ανεμόμυλους εκει που δεν υπάρχουν οι ΚΚΕδες ωριμάζουν μεσω της δουλειάς που κανουν στο ΠΑΜΕ και εμεις νομίζουμε οτι εχουμε να κανουμε με φοιτητοσυνδικαλιστες. Οι μόνοι που εχουν ψιλιάστει τη τακτική του ΚΚΕ ειναι μια πτέρυγα του ΝΑΡ που ζυμώνεται με τα μέλη του ΠΑΜΕ στο ΣΜΤ. »
Καλά ρε ευγενικέ Παναγιώτη εγώ είμαι προβοκάτωρας και νούμερο επείδη λέω, όπως και η επιστολή «οτι η συμπόρευση στο κίνημα δεν απαιτεί πολιτικη συμφωνία» και εσύ ο αγνός ούγκανος παπούς που προσελκύει κόσμο στο ΚΚΕ με 200 πανομιότυπα σχόλια στα μπλόγκ την ημέρα. Είναι και ο νικος Προβοκάτορας;
Τάκης

Ανώνυμος
26 Ιανουαρίου 2016 στις 11:19 π.μ.

Ολα τα Αντεργατικά μέτρα είναι στρατηγικές επιλογές της Αστικής τάξης της χώρας μας για ανταγωνιστικότητα και κερδοφορία. Είναι επιτακτική ανάγκη να συνειδητοποιεί ο λαός οτι κανένα πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί όσο τα μέσα παραγωγής βρίσκονται στα χέρια των καπιταλιστών ανεξάρτητα απο το ποιός είναι ο διαχειρηστής.Ο Μοναδικός δρόμος είναι η ταξική ενότητα του λαού στην Λαική Συμμαχία ανεξάρτητα αν στις εκλογές ψήφισε Πασοκ Ν.Δ Ε.Κ ΠΟΤΑΜΙ ΑΝΕΛ κ.α που στόχο θα έχει την Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Η Επιστροφή στον Εθνικό καπιταλισμό είναι καταστροφή για τον λαό. Το επιδιώκουνε τμήματα της Αστικής τάξης Χρυσή αυγή ανταρσύα λαε αλαβάνος Μανιαδάκηδες. Ολους αυτούς ο λαός πρέπει να τους αντιμετωπίσει σαν εχθρούς του.

Ανώνυμος
26 Ιανουαρίου 2016 στις 3:59 μ.μ.

4.30 Τελικά πάρε μια απόφαση πως σε λένε έχεις μπερδευτεί μόνος σου. Τάκη Νίκο Μαρία η Ελένη διάλεξε χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.

Ανώνυμος
26 Ιανουαρίου 2016 στις 5:42 μ.μ.

Συνέντευξη του Δ.Κουτσούμπα σήμερα στο κανάλι Κύδων της Κρήτης υπάρχει το Βίντεο στον 902. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν υπάρχει αριστερά....εξηγεί οτι αυτά είναι ξεπερασμένα αποπροσανατολιστικά σχήματα για να διασπάνε τον λαό απο την Ενότητα του σαν Τάξη. Επίσης μίλησε όχι για κάποιο κίνημα φούμαρα αλλά συγκεκριμένα για την λαική συμμαχία. Αφιερωμένο στον προβοκάτορα που προσπαθεί να τον διαστρεβλώσει

Ανώνυμος
26 Ιανουαρίου 2016 στις 6:25 μ.μ.

3.59 Ελα και εσυ μην τον πειράζεις.Νούμερο έχει γίνει. Δείξε λίγο έλεος.

Ανώνυμος
26 Ιανουαρίου 2016 στις 9:41 μ.μ.

οπά παναγιωτη μπερδευτικες. στα σχολια σπασαρχιδισμου εδω και μηνες σου καθαρίζουν αυγά με το αχαχαχαχαχαχαχαχα και οχι χαχαχαχαχαχαχαχαχα, μην ξεχνάς το α. Και μην μπερδεύεσαι, γραφεις για το κκε τωρα οχι για τη νεα δημοκρατια, στο κκε δεν εχουν αρχηγους για να τους διαστρευλώσουν - την επιστολη την εγραψε η κε. Για την τρίτη αναστηση που παραινείς τον εαυτό σου δεν έχω κάποιο σχόλιο, ειναι οκ.
δωσε πονο! αλλα μην χανεις χρόνο σε αυτη την αναρτηση, ειναι παλια.
Παναγιωτικός

Ανώνυμος
27 Ιανουαρίου 2016 στις 8:50 π.μ.

Κύριε κύριε!! Να κάνω μια ερώτηση:
Λέτε:

«….είναι καλοδεχούμενος στο ΠΑΜΕ και στην Λαϊκή Συμμαχία χωρίς να χρειάζεται να είναι Κομμουνιστής μέσα από εκεί γίνεται η διαπάλη των απόψεων…»

Τώρα χαρακτηρίστε με αφελή, αλλά άμα εγώ ενταχθώ στο ΠΑΜΕ, μη κομμουνιστής ων, πως θ ακουστεί η φωνή και ή άποψη μου ένας μέσα εγώ σε ένα μπούγιο ΚΚΕδες υπό τον έλεγχο του Περισσού?

ΚΚΛ

Ανώνυμος
27 Ιανουαρίου 2016 στις 10:33 π.μ.

8.50 Στην Λαική συμμαχία ολες οι απόψεις ακούγονται. Εκεί γίνεται η διαπάλη των απόψεων μεσα στον αγώνα και ο καθένας συνειδητοποιεί οτι δεν υπάρχει κυβέρνηση μέσα στον καπιταλισμό που να μπορεί να κάνει το παραμικρό σε όφελος του λαού και παλεύουμε στον στόχο για Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

Ανώνυμος
27 Ιανουαρίου 2016 στις 11:29 π.μ.

Παιδιά μια ερώτηση. Διάβασα όλα τα σχόλια και δεν βλέπω να υπάρχει κανένας παναγιώτης.Παρολα αυτά υπάρχει ένας τρελός που παραμιλάει μόνος του και απαντάει σε υποθετικά ονόματα. Τι συμβαίνει είναι κάποιο θεατρικό για να γελάσουμε. Αν είναι αυτό πετυχημενο μπράβο.Αλλιώς κρίμα κάποιος πάει για τα σίδερα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger