Home » , » Μας δουλεύει η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ. Ακρατη εξουσιαστική συμπεριφορά κυβερνητικών στελεχών (2 Βίντεο)

Μας δουλεύει η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ. Ακρατη εξουσιαστική συμπεριφορά κυβερνητικών στελεχών (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016 | 7:52 μ.μ.

Χαμός έχει γίνει στο διαδίκτυο με την πρόθεση της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ να μιμηθεί το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του κυβερνητικού κόμματος. Θυμάστε, τότε που σε κάθε εργατική κινητοποίηση που γινόταν ενάντια στην εφαρμοζόμενη κυβερνητική πολιτική, έβγαζε ανακοίνωση στήριξης της.
Στην σκηνή του ίδιου θεάτρου του παραλόγου παρουσιάστηκε σήμερα και η Νεολαία του Σύριζα με σποτάκι που έδωσε στην δημοσιότητα το οποίο καυτηριάζει την ταξική –μνημονική λιτότητα … που εφαρμόζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Οι ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης έχουν πάρει φωτιά και πέρα απ’ το καυστικό χιούμορ και τα ευφάνταστα σχόλια οι χρήστες του διαδικτύου δεν διστάζουν να χλευάσουν με εντελώς απαξιωτικά σχόλια του νεολαίους του ΣΥΡΙΖΑ που πήραν την πρωτοβουλία να κυκλοφορήσουν αυτό το βιντεάκι.


Και όλα αυτά την στιγμή που η κυβέρνηση αν δεν στείλει τις δυνάμεις καταστολής να ανοίγουν «διάλογο» με τους διαδηλωτές, αναθέτει στα στελέχη της να αντιμετωπίσουν με άκρατη εξουσιαστική συμπεριφορά, όσους αντιδρούν στην αντιλαϊκή πολιτική της.

Χαρακτηριστική η αντιμετώπιση που είχαν οι για 7 μήνες απλήρωτοι συμβασιούχοι που εργάζονται σε τομείς της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
16 Φεβρουαρίου 2016 στις 4:29 μ.μ.

Αυτοι οι εργαζομενοι στην τοπικη αυτοδιοικηση ειναι οι "τυχεροι" καθως ειναι οι μόνοι των οποιων οι συμβασεις ανανεωνονταν από το 2010 (τους ειχε εξαιρεσει ο τζεφρυ παπανδρεου από την μοίρα των κοινων θνητών - αγνωστο με ποιο εκσυγχρονιστικό αστικοδημοκρατικό σκεπτικο).
Υπάρχουν πολλές δεκάδες χιλιάδες συμβασιουχοι με μοριοδοτηση ασεπ και δημοσιοτητα όλης της διαδικασίας στο Διαυγεια οι οποιοι απολύονταν μολις εφτανε η ημερομηνια λήξης τους. Και φυσικά το ιδιο ισχυει και για τα 5μηνα.
Επιτέλους λύση συνολική για όλους τους ανεργους πρωην συμβασιουχους ή μη και όχι φωτογραφικές δικαιώσεις (βλ καναλι βουλής κλπ).

Ανώνυμος
16 Φεβρουαρίου 2016 στις 4:36 μ.μ.

Ένας χρονος συριζα και εξακολουθουν οι ιδιες κλασικές μικροπολιτικάντικες λογικές όσον αφορά την "δικαιωση" των (τυχαιο????) ιδιων παιδιών του ιδιου πολιτικού συστηματος και τους πελατες των κομματικών γραφειων.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger