Home » » Δικηγόροι: 40 ημέρες απεργία!

Δικηγόροι: 40 ημέρες απεργία!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016 | 11:38 π.μ.

Της Αλέκας Ζορμπαλά 

40 ημέρες απεργία!

Καμία παράσταση! ερήμωσε η Ευελπίδων, έκλεισαν οι φάκελοι και τα βιβλία.
Καθολική η αποχή από τα δικαστήρια, ζητούμενο η ενεργός συμμετοχή,  σε μια διεκδίκηση, σε έναν αγώνα, που βρίσκεται στα χέρια των διοικήσεων..

40 ημέρες απεργία, ούτε μία Γενική Συνέλευση!
Αν δεν ανατραπεί αυτή η κατάσταση, αν δεν περάσει ο αγώνας στα χέρια τα δικά μας, η έκβαση, πέρα από βεβαία, θα είναι και ντροπιαστική..

Συνεχίζουμε!
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
16 Φεβρουαρίου 2016 στις 1:31 μ.μ.

Πράγματι έτσι είναι.
Χωρίς γενική συνέλευση όμως, ώστε να ενημερωθούν οι δικηγόροι,
να μιλήσουν και να διαμορφώσουν οι ίδιοι οι μισθωτοί και αυτοαπασχολούμενοι δικηγόροι το πλαίσιο των αιτημάτων σύμφωνα με τις ανάγκες τους αλλά και τις μορφές της πάλης τους, οι αποφάσεις για απεργία δεν είναι καθαρές και βεβαίως δεν είναι δημοκρατικές. Με αυτόν τον τρόπο ο "γκουρού" Πρόεδρος του ΔΣΑ παραγοντίζει κάνοντας επαφές μόνος του σε επίπεδο κορυφής και επικοινωνιακή διαχείριση σε κανάλια, στις συγκεντρώσεις και στις πορείες μπαίνουν επικεφαλής διάφοροι τηλεδικηγόροι για "κουσούμα" σαν να πρόκειται για happening και διάφοροι απολίτικοι γραφικοί τύποι που ανεμίζουν γραβάτες και δυσφημίζουν τον αγώνα, και έτσι καταλήγουμε οι (πολλοί) δικηγόροι να αγωνίζονται στοιχιμένοι πίσω από μεγαλογραφεία και στη βάση εξυπηρέτησης των συμφερόντων μεγαλοδικηγόρων. Δεν υπάρχει μέλλον στον αγώνα όσο αυτός δεν περνάει στα χέρια των πολλών δικηγόρων, και η σκόπιμη αποφυγή διενέργειας Γενικής Συνέλευσης, ακόμη και στην παρούσα περίοδο, δείχνει πολλά.

Ανώνυμος
16 Φεβρουαρίου 2016 στις 2:37 μ.μ.

Μόνο που ο αγώνας σας είναι συντεχνιακός και αντικυβερνητικός.
Όχι αντιμνημονιακός και αντιευρωπαϊκός.
Δεν αναφέρομαι προσωπικά στη συντρόφισσα, αλλά στους μενουμευρώπηδες του ΔΣΑ.

16 Φεβρουαρίου 2016 στις 4:02 μ.μ.

Ο αγώνας μας πρέπει να είναι αγώνας ανατροπής του συστήματος, αγώνας συμπαραταξης με το ταξικό κίνημα και όχι αγώνας ενάντια στα μνημόνια, που είναι το σύμπτωμα αλλά όχι η ασθένεια. Ευτυχώς υπάρχει το Π. Α. ΜΕ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger