Home » , » Ρεσιτάλ μισαλλοδοξίας από πολιτεύτρια της ΝΔ

Ρεσιτάλ μισαλλοδοξίας από πολιτεύτρια της ΝΔ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016 | 4:51 μ.μ.

 Γράφει ο mitsos175

"Ρεσιτάλ μισαλλοδοξίας από πολιτεύτρια της ΝΔ:«Η Λέσβος δέχεται επίθεση, ισλαμοποιείται, πεθαίνει»! Έντονες αντιδράσεις προκαλεί η ανάρτηση σε λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης της Μόλλης Μαχαίρα, η οποία ισχυρίζεται ότι η Λέσβος ισλαμοποιείται και πεθαίνει.

Στο κείμενο του μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας που έχει τίτλο «Η Λέσβος δέχεται επίθεση, η Λέσβος ισλαμοποιείται, η Λέσβος πεθαίνει», τονίζεται, ανάμεσα σε άλλα, ότι υπάρχει μυστικό σχέδιο με την ονομασία «Yeni Lirasi» από πλευράς Τουρκίας για «τη δημιουργία ελληνοτουρκικής φιλίας με τις ευλογίες των προεστών του νησιού, που κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου».

Υποστηρίζει, επίσης, ότι στόχος της Άγκυρας είναι η δημιουργία φιλοτουρκικής κάστας στο νησί και η σταδιακή τουρκοποίηση της τοπικής αγοράς.

Έντονα αντέδρασε κι ο πρώην νομάρχης και βουλευτής Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Βογιατζής ο οποίος κάλεσε το κόμμα του να αποπέμψει άμεσα την κα Μαχαίρα τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Δεν μπορώ να συνυπάρχω με άτομα που εκφράζουν τέτοιες διχαστικές απόψεις. Ή εγώ ή αυτή είμαστε σε λάθος κόμμα»."

Πηγή

Τι να πρωτοσχολιάσεις; Το μυστικό σχέδιο της Τουρκίας που το ξέρει μόνο αυτή και οι φασιστικές ιστοσελίδες; Ξέρω κι άλλο! Έχει την ονομασία "Μπακλαβάς". Τρως κι ανεβαίνει ζάχαρο, χοληστερίνη, τριγλυκερίδια... Θέλουν να μας ξεκάνουν! Επίσης μας ψεκάζουν, αλλά όχι! αυτό είναι από άλλο κόμμα. Ή ανέκδοτο.

Θα γέλαγα, αλλά η βλακεία, όταν συνοδεύεται από ρατσιστικό μίσος, δεν είναι να την παίρνεις αψήφιστα. Λίγη πλάκα όμως... Δηλαδή η Λέσβος γίνεται ισλαμική, όταν φθάνουν σ' αυτή πρόσφυγες, αλλά... όταν φθάνουν ξένοι με λεφτά, που λέγονται τουρίστες, τι γίνεται; Εγγλέζικη; Σουηδική; Για σοβαρευτείτε.

Λες και θέλουν οι πρόσφυγες ή οι μετανάστες να μείνουν στην Ελλάδα. Να πάνε στις χώρες της ΕΕ που δεν έχουν τόσα οικονομικά προβλήματα, αυτό ζητάνε. Κι εμείς ως υποτελές κράτος που είμαστε, τους κρατάμε φυλακισμένους.

Μάλλον το στέλεχος την κάνει για αλλού και δίνει τις απαραίτητες ναζιστικές εξετάσεις. Η ΝΔ διαλύεται, ο Κούλης σφάζει τους εσωκομματικούς του αντιπάλους, ήδη του έφυγε κι άλλος, ο πρόεδρος της ΔΑΠ, καταγγέλλοντας "εσωστρέφεια, απόπειρα αντικατάστασης χωρίς συνεννόηση"... Όσα είπαμε ότι θα κάνει δηλαδή. Νεολαία δεν έχουν, μυαλό δεν έχουν, έχουν όμως σκάνδαλα, όπως αυτό με το Σαμαρά, που δεν πήρε καν λίστα με τους φοροφυγάδες. Σωστά, την είχε ήδη καιρό πριν στο γραφείο του με την ονομασία "φίλοι και συνεργάτες". Τι κάνουν λοιπόν; Λένε κουταμάρες για αποπροσανατολισμό.

Οι πρόσφυγες πνίγονται, ανεγκέφαλοι. Έχουν πέσει θύματα των πολιτικών που δημιουργούν πολέμους, πείνα, μίσος. Που αφήνουν κυκλώματα δουλεμπόρων να τους εκμεταλλεύονται. Θέλετε να μειωθεί η προσφυγιά; Βγείτε από τη συμμορία δολοφόνων που λέγεται ΝΑΤΟ, φύγετε κι από την παγίδα της ΕΕ, αντισταθείτε στα σχέδια τους, στις επεμβάσεις τους, σταματήστε τον πόλεμο σταματήστε την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, και δεν θα έχουμε αθώους, να πνίγονται στη θάλασσα. Ότι και να πεις όμως για τους ναζί νεοδημοκράτες είναι λίγο... .
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
22 Φεβρουαρίου 2016 στις 6:05 μ.μ.

Το μεγαλυτερο μερος απ το γιδομαντρι της ΝΔ ταυτιζεται με την αποψη της ρατσιστριας Μαχαιρα αλλα δεν εκδηλωνεται γιατι θα ηταν δακτυλοδεικτουμενοι
οπως οι χσυσαυγητες Βεβαια με την παροδο του χρονου και οταν το προσφυγικο
θα παρει αλλη τροπη και οι προσφυγες αρχισουν να διωκονται απ την επισημη
ΕΕ οι κρυφορατσιστες οχι μονο στην Ελλαδα αλλα και σ ολη την ευρωπη θα εκδηλωσουν το ρατσισμος τους και σιγουρα οχι με ηπιο τροπο melito

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger