Home » , » Τι ωραία τα λένε οι υποκριτές!

Τι ωραία τα λένε οι υποκριτές!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 | 8:18 μ.μ.

Γράφει ο  mitsos175

Ο ένας πλούσιος με κανιβαλιστικές τάσεις. Κάθαρμα από τα λίγα. Ο Άδωνης των ΗΠΑ. Ο άλλος κληρικός. Απίστευτος υποκριτής δηλαδή. Μια σικέ κόντρα.
 - Δεν είσαι χριστιανός, λέει ο πάπας στον Τραμπ. Φυσικά δεν είναι, πλούσιος είναι, δισεκατομμυριούχος, hello! Ποιός είπε ότι πιο εύκολα μπαίνει τριχιά σε βελόνα, παρά πλούσιος σε Παράδεισο; Ο Ιησούς, σωστά.
- Να εύχεσαι να είμαι εγώ Πρόεδρος όταν ο ΙSIS επιτεθεί στο Βατικανό, απαντά ο άλλος. Προφανώς θα ρίξει πυρηνικά στο Βατικανό, τη Μ. Ανατολή κι οπουδήποτε στον πλανήτη, για να μη βρουν πουθενά να κρυφτούν οι μουσουλμάνοι.

Τι ωραία τα λένε οι υποκριτές! Ανατρίχιασα. Εντάξει κι οι υποψήφιοι των Δημοκρατικών μια από τα ίδια βοθρολύματα είναι με τον πλούσιο, που αποφάσισε να σταματήσει να αγοράζει επαγγελματίες πολιτικούς, ώστε να κυβερνήσει ο ίδιος χωρίς αντιπροσώπους. Εδώ που τα λέμε άχρηστες είναι οι μαριονέτες, πεταμένα λεφτά...

Να αρχίσω από τον "καλό" θα πάω στον κακό και θα καταλήξω στον άσχημο. Πάπα καλά τα λες, αλλά παρέλειψες κάτι. Υπήρχε κάποιος που είπε "σκοτώστε τους όλους κι ας αποφασίσει ο Θεός ποιός είναι δίκαιος και ποιός όχι".
Ήταν κάποιος προηγούμενος πάπας, για τον οποίο πιστεύετε πως έχει το αλάθητο σε θέματα πολιτικής, πίστης κοκ.

Καταδίκη Ιεράς Εξέτασης, Σταυροφοριών, θα έχει; Ή λέμε κάτι, για να δείξουμε "πόσο καλοί είμαστε εμείς οι χριστιανοί και πόσο κακοί είναι οι άλλοι"; "Αυτοί θέλουν να σε φάνε ρε" λέει ο πλούσιος. "Εμείς είμαστε χριστιανοί συγχωρούμε τους εχθρούς μας" απαντά ο παπάς. Ε ρε δούλεμα που πέφτει! Ψιτ πάπα, καταδίκασε το ΝΑΤΟ έχει τις ίδιες αντιλήψεις με τον Τράμπ. Και μάντεψε, βομβαρδίζει κιόλας. Αμάχους, παιδιά κοκ. Άντε, να δω πόσο χριστιανός είσαι!

Ο κακός: Είναι ο προηγούμενος, ο Μακέιν. Εγκληματίας πολέμου από το Βιετνάμ, έβγαζε προσφάτως φωτογραφίες με τον ISIS. Ήταν τότε που εξόπλιζαν τους μισθοφόρους για να κόψουν τον κεφάλι του Άσαντ. Στο δρόμο αποκεφάλιζαν όποιον έβλεπαν μπροστά τους. Άμαχους, γυναικόπαιδα, Χριστιανούς, Σιίτες, gay, ότι κεφάλι σηκώνονταν, δεν έκανε υπόκλιση, κόβονταν. Ο Μακέιν ήταν και Λεβέντης. Προφήτευε. Το 2013 ήταν υπέρ του βομβαρδισμού της Συρίας από τις ΗΠΑ λέγοντας ότι οι Ρώσοι δεν θα τολμήσουν να εμπλακούν ποτέ την περιοχή κι ότι θα υποχωρήσουν! Τόσο διορατικός, Λεβέντης παιδί μου, στις προβλέψεις του. "Αμέσως μετά το Σάββατο ακολουθεί η Τετάρτη", τέτοια προφητεία. Φαντάσου να ήταν αυτός ο Πρόεδρος των ΗΠΑ. Ανατρίχιασες; Κι εγώ. Υποψήφιο πάντως τον είχαν οι Ρεπουμπλικάνοι. Για επόμενο, αν δεν βγει ο Τράμπ, θα κατεβάσουν το... Σαμαρά! Αντώνη, φύγε τώρα, σου 'φεξε!

Κι ερχόμαστε στον "κούκλο". Τον Τράμπ, τη Χιλαρι ή όποιον άλλο άχρηστο, ανήθικο, παρανοϊκό, κομπλεξικό, επιλέγουν τα συμφέροντα να τους εκπροσωπήσει. Ότι κι αν πούμε είναι λίγο. Οι ΗΠΑ με αυτούς τους υποψηφίους έχουν σκοπό να κάνουν τις πιο απροκάλυπτες επεμβάσεις, να συνεχίσουν δριμύτερες την εγκληματική ιμπεριαλιστική πολιτική. Είτε ο εχθρός είναι οι μουσουλμάνοι, οπότε θα υπάρξει πόλεμος στη Μ. Ανατολή, για την υποταγή τους, όπως επί Μπούς, είτε θεωρηθούν οι Ρώσοι, ώστε να υπάρξει επέμβαση την Ευρώπη και ειδικά αλλαγές συνόρων στα Βαλκάνια και τα κράτη της πρώην ΕΣΣΔ, όπως έγινε επί Κλίντον, οι ΗΠΑ θα εντείνουν τις επιθέσεις τους, τραβώντας περισσότερο το σχοινί.

Οι τύποι που βάζουν για Προέδρους δεν είναι τίποτα άλλο παρά βιτρίνα οικονομικών συμφερόντων διαφόρων πολυεθνικών. Ο Τραμπ απλά κατεβαίνει αυτοπροσώπως.
 Σαν να έβαζε ο ίδιος ο Μπόμπολας και να μην είχε το Σταύρο αντ' αυτού... Μόνο άσχημα έχουμε να περιμένουμε από την εκλογή Προέδρου καθώς υπάρχει πίεση για ακόμα περισσότερο πλιάτσικο... .
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger