Home » , » Η προσοδοφόρα ιδιότητα «πρώην κομμουνιστής»

Η προσοδοφόρα ιδιότητα «πρώην κομμουνιστής»

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 2 Απριλίου 2016 | 4:15 μ.μ.

Η ιδιότητα «πρώην κομμουνιστής» φαίνεται ότι σε αρκετές περιπτώσεις σου εξασφαλίζει … λαμπρό μέλλον. Πόσο μάλιστα αν έχεις θητεύσει σε ανώτατα κομματικά όργανα. Ο λόγος αυτή την φορά για τον δημοσκόπο «πολιτικό αναλυτή» Τάκη Θεοδωρικάκο.
Ο τύπος που στο διάστημα 1990-1991 υπήρξε γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ, «αξιοποίησε» το παρελθόν του για να βρεθεί αρχικά συνεργάτης του Mega και στενός προσωπικός φίλος του Πρετεντέρη.
Μετά και από αυτά τα «ένσημα» -αν πιστέψουμε τα όσα αναφέρει στο ηλεκτρονικό μήνυμα που μας έστειλε η εφημερίδα «Το Χωνί»- βρέθηκε «στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη». Βάσιμα μπορεί να υποθέσουμε ότι θα αμείβεται πλουσιοπάροχα.

Και δεν είναι μόνο αυτό.  Η εφημερίδα τον εμπλέκει και στο κύκλωμα των εκβιαστών – δημοσιογράφων που πρόσφατα ήρθε στην δημοσιότητα θέτοντας το καίριο ερώτημα: «Κύριε Κυριάκο Μητσοτάκη, αληθεύει ότι ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση των εκβιαστών συνομιλούσε σχεδόν σε καθημερινή βάση (και πολλές φορές την ημέρα) με το στενό σας συνεργάτη, δημοσκόπο Τάκη Θεοδωρικάκο της GPO;».

Δεν γνωρίζουμε τι στοιχεία διαθέτει η εφημερίδα για να θέτει αυτά τα ερωτήματα. Οπότε αρκούμαστε να παραθέσουμε το   e-mail που μας έστειλε:

Μια βόμβα για τον κύριο Μητσοτάκη, που ο πρωθυπουργός τον αποκάλεσε «κοινό συκοφάντη». Και τον αποκάλεσε έτσι, όταν ο Πρόεδρος της ΝΔ επέμενε να «κολλήσει» το κύκλωμα των εκβιαστών στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι ο ένας εκ των τριών εμπλεκομένων ήταν συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα! 
Και τώρα, Το ΧΩΝΙ ρωτά τον αρχηγό της ΝΔ: 

* Κύριε Κυριάκο Μητσοτάκη, αληθεύει ότι ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση των εκβιαστών συνομιλούσε σχεδόν σε καθημερινή βάση (και πολλές φορές την ημέρα) με το στενό σας συνεργάτη, δημοσκόπο Τάκη Θεοδωρικάκο της GPO; 

* Καταρχάς, γιατί πήρατε για συνεργάτη σας τον δημοσκόπο Τάκη Θεοδωρικάκο της GPO; Εν πάση περιπτώσει…  

* Αληθεύει ότι ο βασικός  κατηγορούμενος (Μουσσάς) έκανε προτάσεις στο στενό σας συνεργάτη (Θεοδωρικάκος της GPO) για το χειρισμό των θεμάτων της ΝΔ;

* Ο δημοσκόπος Τάκης Θεοδωρικάκος της GPO σάς τις μετέφερε αυτές τις προτάσεις του Μουσσά στις συναντήσεις σας;  

Αλλά και πέρα από αυτό, κύριε Μητσοτάκη… 

* Αληθεύει ότι ο βασικός κατηγορούμενος για το κύκλωμα των εκβιαστών  συνομιλούσε και με υπουργούς του κόμματός σας; 

* Συνομιλούσε με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο; Τι έλεγαν; 

* Συνομιλούσε με τον Σταύρο Δήμα; Τι έλεγαν; 

* Συνομιλούσε με τον Κώστα Αρβανιτόπουλο; Τι έλεγαν;

Μα, αν αληθεύουν όλα αυτά, κύριε Μητσοτάκη, πρέπει οπωσδήποτε να πάρετε Το ΧΩΝΙ. Εκεί σάς προτείνουμε ακριβώς το πώς πρέπει να αντιδράσετε. 

Γιατί έτσι όπως ολοκληρώνεται η εικόνα, περιγράφει το εξής: 

Ο ένας εκ των κατηγορουμένων έπαιρνε από το κόμμα σας 18.000 το μήνα και ο άλλος (βασικός) κατηγορούμενος συνομιλούσε σε καθημερινή βάση με δυο στενούς σας συνεργάτες (που ήταν προσωπικές σας επιλογές!) αλλά και με όλο το ανφάν – γκατέ της ΝΔ! 

Οσον αφορά αυτά τα χυδαία συκοφαντικά που είπατε για Το ΧΩΝΙ και τις διαφημίσεις του, αναμφίβολα –με τον ένα ή τον άλλο τρόπο- θα τα κρίνει η δικαιοσύνη. Και τότε θα αποδειχθεί ο συκοφάντης και με τη βούλα!                                                                                                                   
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
2 Απριλίου 2016 στις 5:49 μ.μ.

Να ακόμη μια πληροφορία για τον «πολιτικό αναλυτή» από τον «Ριζοσπάστη» της 12/04/2013 (http://www.rizospastis.gr/story.do?id=7387129)

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger