Home » , , » Νέο τεράστιο έγκλημα στην Κοινωνική Ασφάλιση (Βίντεο) - Ν. Μπογιόπουλος: Μόνη λύση η αλλαγή του πολιτικού καθεστώτος (Ηχητικό)

Νέο τεράστιο έγκλημα στην Κοινωνική Ασφάλιση (Βίντεο) - Ν. Μπογιόπουλος: Μόνη λύση η αλλαγή του πολιτικού καθεστώτος (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 20 Απριλίου 2016 | 10:44 μ.μ.

Παρακολουθείς τον Αυτιά να σου περιγράφει το νέο τεράστιο έγκλημα που κάνει η «αριστερή» κυβέρνηση στην Κοινωνική Ασφάλιση και μένεις άφωνος από το μέγεθος της κτηνωδίας που διακατέχει το κυβερνητικό πολιτικό προσωπικό απέναντι στα λαϊκά στρώματα, εκτελώντας τις εντολές ντόπιων και ξένων πλουτοκρατών.

 Δεν φτάνει που φτωχοποιεί ακόμα περισσότερο όλες τις λαϊκές τάξεις, σου δίνει την αίσθηση ότι διακατέχεται με μίσος ακόμα και στα ποιο ευπαθή τμήματα της κοινωνίας μας όπως είναι οι ανάπηροι.

Το βίντεο που παραθέτουμε είναι απόλυτα περιγραφικό για το τι περιμένει τον ήδη εξαθλιωμένο κόσμο της εργασίας και τους απόμαχους της δουλειάς ενώ δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο ότι την στιγμή που εκατομμύρια πολίτες προορίζονται να ξαναπεράσουν ένα νέο φορολογικό Γολγοθά οι «εθνοπατέρες» του έθνους είναι για άλλη μια φορά στο απυρόβλητο.

Όπως ανακοίνωσε ο Κατρούγκαλος στην βουλή το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο εξαιρεί βουλευτές, δημάρχους και περιφερειάρχες από μειώσεις και περικοπές στις συντάξεις τους, με την αιτιολογία ότι λαμβάνουν συντάξεις "κατ' αποκοπήν" και όχι συντάξεις ανταποδοτικές βάσει των εισφορών τους που ρυθμίζει το νέο νομοσχέδιο. Πολύ σωστά. Μην τα κάνουμε όλα ίσιωμα, λαός και Κολωνάκι.

Αλήθεια, υπάρχει κάποιος να αμφιβάλλει ότι η μοναδική λύση για να ξεφύγει ο λαός μας από την μέγγενη της φτώχειας και της μιζέρια είναι να αποκτήσουμε ένα πολιτικό καθεστώς με τα χαρακτηριστικά που περιγράφει ο Νίκος Μπογιόπουλος στο παρακάτω ηχητικό;

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

20 Απριλίου 2016 στις 10:58 μ.μ.

https://www.youtube.com/watch?v=WpSqazJr3wE

22 Απριλίου 2016 στις 1:43 μ.μ.

Ταξη εναντια ταξης.
Τερμα στις μικροαστικες ονειρωξεις για καλλη διαχειρηση της καπιταλιστικης κολασης.

https://youtu.be/iX1Q7db26Fw

22 Απριλίου 2016 στις 3:37 μ.μ.

https://youtu.be/3H7Jwyh7rOQ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger