Home » , » Αναζητείται "τσίπα" για Συριζαίους βουλευτές

Αναζητείται "τσίπα" για Συριζαίους βουλευτές

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 19 Μαΐου 2016 | 5:39 μ.μ.

Δεν εντυπωσιάζει κανέναν η «προσαρμοστικότητα» των βουλευτών του Σύριζα να αναθεωρούν τα λεγόμενα τους και σήμερα να ισχυρίζονται τα εντελώς αντίθετα απ’ αυτά που επικαλούνταν χτες.
Αξιο σχολιασμού είναι όμως το γεγονός ότι δεν αρκούνται στον λεκτικό .. κυβισμό, αλλά χωρίς ίχνος ντροπής πρωτοστατούν στο να γίνουν σήμερα τα όσα χτες κατήγγειλαν, μένοντας αδιάφοροι αν γίνονται καταγέλαστοι απ’ τους συμπολίτες τους, και πιθανόν ψηφοφόρους τους.

Άλλη μια τέτοια περίπτωση μας γνωστοποιεί σήμερα η εφημερίδα «Αγώνας της Κρήτης» απ’ την οποία αντιγράφουμε:

“Θυμάσαι Βάλια;”: Από την παραίτηση αν εκχωρηθεί το αεροδρόμιο, στην επιθεώρηση λίγο πριν την παράδοση

Η πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ ν. Χανίων κ. Αθηνά Γιαννουλάκη ανάρτησε ένα καυστικό σχόλιο για τη στάση των κυβερνητικών βουλευτών στα Χανιά σε σχέση με την ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου Χανίων.

Στο σχόλιό της λέει ότι είχε υποσχεθεί ότι θα παραιτηθεί εφόσον ιδιωτικοποιηθεί το αεροδρόμιο Χανίων ενώ πλέον επιθεώρησε μαζί με τον γ.γ. Υποδομών κ. Δεδέ τις εργασίες επέκτασης λίγο πριν την παράδοσή του στους Γερμανούς της Fraport.
Γράφει σχετικά η κ. Γιαννουλάκη:

…ΒΑΛΙΑ ΒΑΓΙΩΝΑΚΗ , ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΑΝΙΩΝ ΣΥΡΙΖΑ

..προχθές “ανηφόρισε “προς το Ακρωτήρι και “επιθεώρησε” μαζί με τον γ.γ. υποδομών Γ.Δέδε και αιρετούς της πόλης (φωτο) τις εργασίες επέκτασης του αεροδρομίου ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ….

…νοιάζεται να το παραδώσει γρήγορα έτοιμο στους Γερμανούς !!!!
θυμάσαι, Βάλια που μας είχες υποσχεθεί ότι θα παραιτηθείς σε περίπτωση που το αεροδρόμιο των Χανίων θα εκχωρούνταν από το Ελληνικό Δημόσιο στους Γερμανούς της Fraport;;;

θυμάσαι; αλήθεια θυμάσαι;;;;;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

20 Μαΐου 2016 στις 2:07 μ.μ.

Αυτοι ειναι ολοι για την ``κρικελα ``(μεταλικος κρικος εξω απο το μοναστηρι της Ταταρνας στην Ευρυτανια οπου παλια δεναν τους σχιζοφρενεις πιστευοντας οτι θα γιατρευτουν)οχι βεβαια απο τρελα αλλα απο θρασυτητα ξετσιπωσια και ακατασχετη ψευδολογια Δεν τοχουν για τιποτα να λενε ψεματα και να αναιρουν οχι μονο αυτα που ειπαν και υποσχεθηκαν στο μακρυνο παρελθον αλλα αυτα τα πο
λυ προσφατα Τα πολυ παλια τα αναιρουν ολοτελα τα αμφισβητουν η και ακομα λενε οτι κατι τετοιο δεν το ειπαν ποτε Αυτοι πρεπει να χαρακτηριστουν σαν την ενδεκατη πληγη των Φαραω της Αγυπτου αλλα ελληνικης κοπης Ε τετοιο κακο την πατριδα μας δεν την ξαναβρηκε Ας ειναι τουλαχιστον τελευταια φορα τετοια ``αριστερα``

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger