Home » , » Να γιατί εκνευρίστηκε ο «μαστροπός, εκβιαστής και προστάτης νυχτερινών κέντρων». χρυσαυγίτης βουλευτής Γ. Λαγός

Να γιατί εκνευρίστηκε ο «μαστροπός, εκβιαστής και προστάτης νυχτερινών κέντρων». χρυσαυγίτης βουλευτής Γ. Λαγός

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 8 Μαΐου 2016 | 9:11 μ.μ.

Στην τοποθέτησή του στην βουλή ο βουλευτής και υπουργός Πάνος Σκουρλέτης  δεν άφησε να πέσει κάτω την πατριδοκαπηλία που προσπάθησε να πουλήσει ο φερόμενος υπαρχηγός του ναζιστικού μορφώματος Παππάς.

Τα όσα ανέφερε για το κόμμα- συμμορία του Ν. Μιχαλολιάκου τα ακούμε στο βίντεο που παραθέτουμε. Αυτό το οποίο  πιθανόν να περάσει ασχολίαστο είναι γιατί ο βουλευτής Λαγός αντέδρασε με τέτοιο τραμπουκικό τρόπο με αποτέλεσμα να τον αποβάλλουν απ΄ την βουλή.

Το «κλειδί» σ’ αυτή την υπόθεση είναι η φράση που είπε o Π. Σκουρλέτης απευθυνόμενος στους βουλευτές της Χ.Α: «Πηγαίνετε να πουλήσετε προστασία σε κανένα μαγαζί». Αυτή την αποστροφή του Συριζαίου βουλευτή ο Γ. Λαγός την πήρε προσωπικά και είχε τους λόγους του.

Κι αυτό γιατί στην δικογραφία στην οποία βρίσκονται υπόδικοι οι χρυσαυγίτες βουλευτές υπάρχει απόρρητοι έκθεση της  ΕΥΠ στην οποία αναφέρεται ότι ο Γιάννης Λαγός είναι «μαστροπός, εκβιαστής και προστάτης νυχτερινών κέντρων».
Συγκεκριμένα αναφέρετε στην έκθεση της ΕΥΠ: «Ο Λαγός μεσολαβεί για το σπάσιμο επιταγών και εισπράττει σχετική αμοιβή γι’ αυτό ενώ συμμετέχει σε προστασίες μαγαζιών εκβιασμούς καιθώς και σε διακίνηση γυναικών με σκοπό την πορνεία... Ο Λαγός εμφανίζει διαστροφικές τάσεις οι οποίες περιλαμβάνουν σεξουαλικές φαντασιώσεις και ερωτικές πράξεις με ανήλικα κορίτσια».

Η σχετική έκθεση είχε συνταχτεί το 2012, πριν δηλαδή ο Λαγός εκλεγεί   βουλευτής και αποκαλύφθηκε από την εφημερίδα «ΝΕΑ». Το δημοσίευμα αυτό ήταν το ερέθισμα για να δημιουργηθεί το τηλεοπτικό ρεπορτάζ το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε σ’ αυτό το βίντεο.

Προφανώς ο Σκουρλέτης είχε υπ’ όψιν του αυτό το στοιχείο, το ανέφερε στην ομιλία του με αποτέλεσμα να εκνευριστεί ο Χρυσαυγίτης βουλευτής και να επακολουθήσουν τα όσα είδαμε να διαδραματίζονται στην αίθουσα της βουλής.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger