Home » , » Λ. Κανέλλη: Η κυβέρνηση υπηρετεί «μέχρι κεραίας τις ανάγκες της Ευρωπαϊκής Ενωσης και του κεφαλαίου». (Βίντεο)

Λ. Κανέλλη: Η κυβέρνηση υπηρετεί «μέχρι κεραίας τις ανάγκες της Ευρωπαϊκής Ενωσης και του κεφαλαίου». (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 18 Μαΐου 2016 | 11:00 π.μ.


Με την γνωστή της ευφράδεια και τον πληθωρικό της λόγω η Λιάνα Κανέλλη, καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη τοποθετήθηκε για όλα τα πολιτικά ζητήματα της επικαιρότητας. Από τα δρώμενα στην Βενεζουέλα, και τις κινητοποιήσεις του Γαλλικού λαού, μέχρι την πολιτική που εφαρμόζει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Χωρίς να αποφύγει τις παραδοξότητες, (Ε, όχι και να χαρακτηρίζει τον Κατρούγκαλο «εμπνευστή των Δεκεμβριανών του 2008!»), η συνεργαζόμενη με το ΚΚΕ βουλευτής εξαπέλυσε  δριμύτατη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνοντας ότι το ΚΚΕ στέκεται απέναντι στην συγκυβέρνηση γιατί υπηρετεί «μέχρι κεραίας τις ανάγκες της Ευρωπαϊκής Ενωσης και του κεφαλαίου».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην «υποκριτική» όπως χαρακτήρισε την κυβερνητική στάση με αφορμή την πρόθεση της να δώσει δικαίωμα ψήφου στους 17αρηδες, περιγράφοντας την κατάσταση που βιώνει σήμερα η νέα εργατική βάρδια.

Δεν υπάρχει το παραμικρό φιλολαϊκό μέτρο στην πολιτική αυτής της κυβέρνησης, τόνισε η Λ. Κανέλλη συμπληρώνοντας ότι ο ελληνικός λαός πρέπει να παλέψει την εφαρμοζόμενη κυβερνητική πολιτική η οποία σύμφωνα με τη ίδια είναι «αδιέξοδη, ατελέσφορη, αντιλαϊκή και βεβαίως μόνο αριστερή δεν είναι». Κατέληξε λέγοντας ότι μοναδική λύση είναι η ανατροπή αυτής της πολιτικής.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger