Home » , » Με αφορμή την συζήτηση για τον σαλτιμπάγκο Τάκη Θεοδωρικάκο

Με αφορμή την συζήτηση για τον σαλτιμπάγκο Τάκη Θεοδωρικάκο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 18 Μαΐου 2016 | 11:41 π.μ.

Γράφει ο γνωστός γιατρός, αγωνιστής Παναγιώτης Παπανικολάου στην ιστοσελίδα του στο facebook: Με αφορμή μια συζήτηση των ημερών για τον ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟ Τάκη Θεοδωρικάκο, να υπενθυμίσω σε μερικούς μια αποφασούλα της ΚΕ του ΚΚΕ τον Δεκέμβρη του 1989 που την είχαν ψηφίσει και με τα δυο τους τα χεράκια Κουτσούμπας και Παπαρήγα, αγκαλίτσα ΚΑΙ με Δαμανάκη - Ανδρουλάκη, ΚΑΙ με Δραγασάκη - Μπαλάφα, ΚΑΙ με Λαφαζάνη - Αλαβάνο. ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ μεταξύ άλλων τα αναγραφόμενα περί περεστρόικα - Γκορμπατσώφ και τα περί ΕΕ (τότε ΕΟΚ). Καθίστε αναπαυτικά και καλή σας απόλαυση.
---------------------------------------------

ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ συζήτησε στην τελευταία Ολομέλειά της το χαρακτήρα, τις βασικές θέσεις και τον προσανατολισμό της ομάδας των στελεχών που αποχώρησαν από το Κόμμα. Συζήτησε, επίσης, τις αιτίες — αντικειμενικές και υποκειμενικές — που οδήγησαν στην εμφάνισή της, καθώς και τις ευθύνες του Π Γ και της ΚΕ.

Η Ολομέλεια διαπίστωσε ότι η ομάδα των στελεχών που αποχώρησε από το Κόμμα διαμορφώνεται σε κίνηση που έχει στόχο της την επίθεση με όλα τα μέσα, ακόμα και συκοφαντίες, κατά του Κόμματος και του Συνασπισμού. Πέρα από την καθημερινή δημόσια πολεμική κατά του Κόμματος, η δράση τους και οι θέσεις τους χρησιμοποιούνται από αντίπαλες δυνάμεις που θέλουν να πλήξουν το Κόμμα, να αναιρέσουν τον ουσιαστικό ρόλο που κατάκτησε η Αριστερά στην πολιτική ζωή.

Δεν είναι στόχος τους η «διόρθωση» του ΚΚΕ — όπως αφήνουν να εννοηθεί για να πιάσουν επαφή μ” έναν κόσμο. Εξάλλου, θεωρούν ότι το ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

18 Μαΐου 2016 στις 12:33 μ.μ.

Δωσε πονο Αλεκα στα σοσιαλδημοκρατικα τσιρακια της πλουτοκρατιας.Στον υπνο και στον ξυπνιο Αλεκα βλεπουν.
Δεν μπορουν να χωνεψουν οτι εδωσες στο ΚΚΕ τα επαναστατικα του χαρακτηριστικα και δεν σερνεται σημερα στο σοσιαλδημοκρατικο βουρκο.

100 000 ευρω ματσωνουν οσοι προωθουν τον αντικομμουνισμο, απο την ΕΕ.

18 Μαΐου 2016 στις 12:57 μ.μ.

Να θυμίσουμε με αφορμή την "αποφασούλα" ότι μεταξύ των συντρόφων του Παπανικολάου, ήταν και ο Πολάκης... Σύμφωνα με τη "λογική" του Παπανικολάου, όλοι όσοι αποχώρησαν ήταν σαν τον Πολάκη, ενώ όσοι παρέμειναν δεν είχαν καμία σχέση με τον Πολάκη (=πρεζάκια της εξουσίας).

Όμως, αυτό το συμπέρασμα είναι ΣΟΦΙΣΜΑ. Όπως σόφισμα είναι και το τσουβάλιασμα Θεοδωρικάκου-Παπαρήγα-Δαμανάκη-Λαφαζάνη.
Γι' αυτό, μάλλον ο Παπανικολάου δε "χωρούσε" στο ΚΚΕ. Υστερούσε σε κοινή λογική...

ΥΓ:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger