Home » , » Μέτρο είναι ο άνθρωπος

Μέτρο είναι ο άνθρωπος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 6 Μαΐου 2016 | 10:44 π.μ.

To Πριν εκτάκτως λόγω ιδιαίτερων συνθηκών και απεργίας των δημοσιογράφων τυπώνεται αύριο το πρωί και θα είναι κοντά σας νωρίτερα από ότι συνήθως, μας γράφει στην ιστοσελίδα η εφημερίδα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Από την πρώτη σελίδα του "Πριν" αντιγράφουμε:

 Μέτρο είναι ο άνθρωπος

Αμφιβάλλει κανείς ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι υπέρ του ευρώ και της ΕΕ; Εδώ ο άνθρωπος τάχθηκε υπέρ του «Ναι» στο δημοψήφισμα!

Τι είπε όμως την Τρίτη, κατά την τελετή ανακήρυξής του σε επίτιμο δημότη του Δήμου Αργους - Μυκηνών και όρμησαν όλα τα «ευρώ-λαμόγια» να τον κατασπαράζουν; Είπε, επί λέξει: «Η οικονομία και το νόμισμα αποκτούν νόημα μόνον όταν υπηρετούν τον άνθρωπο. Η ρήση του Πρωταγόρα συνιστά τον κοινό ευρωπαϊκό δείκτη πορείας: "Πάντων χρημάτων μέτρον άνθρωπος"».

Διαφωνούν, άραγε; «Ακόμη και μια αυτονόητη δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας για το νόμισμα τους προκαλεί φρίκη, πανικό και εφιάλτες παρότι γνωρίζουν ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι αμετάθετα προσηλωμένος στο ευρώ», δήλωσε ο επικεφαλής της ΛΑΕ.

Για εθνική στρατηγική επιλογή για μια ισχυρή Ελλάδα στον πυρήνα μιας ισχυρής Ευρώπης» έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης της ΝΔ. «Την επιλογή αυτή οφείλουμε να την υπηρετούμε όλοι, χωρίς να δίνουμε αφορμές για παρερμηνείες», δήλωσε, μεμφόμενος τον Πρόεδρο, ως γνήσιος γερμανόφρων.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger