Home » » Τα σιλικονάτα βυζιά...

Τα σιλικονάτα βυζιά...

Από askordoulakos , Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016 | 10:11 μ.μ.





Η τραγωδία της γελοιότητας που ζει ο ελληνικός λαός δεν έχει όρια. Οι ήρωες-φασουλήδες του μνημονιακού μπλοκ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης εν μέσω θέρους, ταξιδιών αναψυχής και αναμνήσεων από την εξάμηνη ζωή στην εξορία εξαμήνου βρέφους, σκέφτηκαν (!) – ή μήπως να σκεφτούμε ότι δέχθηκαν τηλεφώνημα εκ του εξωτερικού – να αναθεωρήσουν το Σύνταγμα της χώρας. 
Ένα Σύνταγμα που το ξέσχισαν σαν παλιά, κιτρινισμένη εφημερίδα, το κατάντησαν κουρελόχαρτο, καταντώντας οι ίδιοι χλεύη των παλιάτσων, θα το αναθεωρήσουν(!). 
Ένα κωμικοτραγικό μνημονιακό σύνολο, μια φάρσα με πρωταγωνιστές ασπρισμένους κλόουν με παρδαλά ρούχα, φιόγκους, κουδούνια και πάνινα κουμπιά, που το μοναδικό ιστορικό επίτευγμά της είναι η αξιοποίηση του Καρανίκα, ανακοίνωσε ότι θα αναθεωρήσει το Σύνταγμα της χώρας! 
Βουλευτές πρωταγωνιστές της αυτοφωτογράφισης, αμόρφωτοι, κομπλεξικοί, στερημένοι λιγούρηδες, ανέραστοι θαμώνες των φανταιζί μπουρδέλων της Μυκόνου, που τρώνε το ξύλο της αρκούδας αν τολμήσουν να εμφανιστούν σε μια συνηθισμένη γειτονιά, που έχουν πάντοτε μια αλλαξιά ρούχα μαζί τους μήπως και γίνουν μούσκεμα από απρόσμενες φτυσιές απλών, καθημερινών ανθρώπων, θα ψηφίσουν για Σύνταγμα! 
Κι όμως, ναι! Άλλη μια απόδειξη του εφιάλτη που ζει αυτός ο λαός είναι και η επικείμενη αναθεώρηση του Συντάγματος από έναν εσμό οριστικά και αμετάκλητα γελοιοποιηθέντων πολιτικών που θα έχει μοναδικό σκοπό την συνταγματική κατοχύρωση της κατοχής των μνημονίων. 
Την συνταγματική κατοχύρωση μιας κατοχής στα πλαίσια της οποίας διαγράφτηκαν όλα τα κυριαρχικά δικαιώματα του ελληνικού λαού, χάθηκε το 26% του παραγόμενου πλούτου της χώρας, έμεινε άνεργο το 1/3 του εργατικού δυναμικού, περισσότεροι από 250.000 μετανάστευσαν σε αναζήτηση εργασίας. 
Θα ψηφίσουν την συνταγματική κατοχύρωση του γεγονότος ότι σπίτια, αγροτική γη, βιοτεχνίες, βιομηχανίες και ξενοδοχεία με, συνολικά, «κόκκινα δάνεια» πάνω από 100 δισ. ευρώ ανήκουν τώρα στα κοράκια των αγορών. 
Θα ψηφίσουν την συνταγματική κατοχύρωση του ότι η δημόσια περιουσία, οι επιχειρήσεις στρατηγικής σημασίας και οι υποδομές της χώρας ξεπουλιούνται αντί πινακίου φακής για να «αποπληρώνεται» ένα χρέος που συνεχώς αυξάνεται. Θα κατοχυρώσουν την φοροληστεία, την καθημερινή φτωχοποίηση του ελληνικού λαού για να πληρώνονται οι τόκοι του χρέους, που ονομάζονται βλακωδώς «πρωτογενές πλεόνασμα». 
Θα κατοχυρωθούν συνταγματικά οι πολιτικές που οδήγησαν σε αυτόχειρες που υπολογίζονται από 10.000 ως 30.000, σε δεκάδες χιλιάδες άστεγους, σε εκατοντάδες χιλιάδες ηλικιωμένους και άρρωστους που πέθαναν επειδή δεν μπορούσαν να αγοράσουν τα φάρμακά τους, σε άταφους νεκρούς που, οι συγγενείς τους δεν μπορούν να πληρώσουν τα έξοδα κηδείας, σε 600.000 υποσιτισμένα παιδιά, σε χιλιάδες άλλα παιδιά που παραδίδονται σε «φιλανθρωπικά ιδρύματα» και ΜΚΟ, επειδή οι γονείς τους δεν μπορούν να τους αγοράσουν φαγητό. 
Στην πραγματικότητα, αυτά που θα κατοχυρωθούν συνταγματικά είναι η σαπίλα, η μισανθρωπία και η αποφυγή μελλοντικής τιμωρίας των νεκροζώντανων με τα άσπρα κολλάρα και τα σιλικονάτα βυζιά. 
Δεν έχει κανένα νόημα η εμπλοκή σε μια συνταγμολογία. Θα κάνουν αυτό που θέλουν. Κάθε επίκληση στις έννοιες του Δικαίου, της Δημοκρατίας, του Ανθρωπισμού κ.λ.π. είναι μάταιη και, όποιος τα επικαλείται σήμερα, κινδυνεύει να χαρακτηριστεί «Αιώνια Αθώος» ή «υποκριτής». 
Η μόνη λύση μπορεί να δοθεί από την ένωση, τον συνασπισμό όλων αυτών που «μπορούν και από την ταξική τους θέση οφείλουν» να ενωθούν σε ένα μέτωπο ενάντια στα μνημόνια και τους νεκροζώντανους κράχτες και χάχες τους. 
Το Δίκαιο, η Δημοκρατία και η μετέπειτα, πιθανή πορεία δεν χαρίζονται. Μόνο επιβάλλονται.
 Όλα είναι ζήτημα συσχετισμών δύναμης.


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 13 σχόλια

30 Ιουλίου 2016 στις 12:11 π.μ.

KALA TA ΛΕΤΕ.....ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ........
ΕΝΩΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ.
ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ!!! ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΚΚΕ.

30 Ιουλίου 2016 στις 2:30 π.μ.

δαναη - με το συμπαθειο - αλλα αυτος που σε εβαλε να γραψεις αυτο..που εγραψες μαλλον σε κατατοπισε λαθος...και μαλλον δεν εχεις ιδεα τι γραφεις και που το γραφεις...εισαι και εσυ "παραπλανημενη" και για ολα σου φταιει το κκε... μαντευω οτι εισαι πρωην συριζαια , νυν πλευση ανελευθεριας, και εισαι σε διατεταγμενη υπηρεσια ...κουραγιο...θα περασει το καλοκαιρι και θα ερθει δροσια..
κιμων

30 Ιουλίου 2016 στις 12:26 μ.μ.

Δανάη μου, ανενδοτους κηρυττουν παραδοσιακά οι παπατζηδες. Αν δεν το γνωρίζεις διάβασε λίγο ιστορία. Το καλύτερο δεκανίκι του συστήματος είναι ο δεξιός οπορτουνισμος (σύριζα), τον οποίο μέχρι πέρσι εσύ (και όχι το κκε) τον θεωρούσες αριστερά.
Δεύτερο δεκανίκι, όχι τόσο αποτελεσματικο οφείλω να ομολογήσω, είναι ο "αριστερός" οπορτουνισμος. Και για να μην ψάχνεσαι ποιοι είναι οι εκπρόσωποι του, ψάξε να βρεις ποιοι έδιναν μέχρι πέρσι αριστερό άλλοθι στη δεξιά πολιτική του σύριζα και σήμερα, χωρίς ίχνος ντροπής, κουνάνε το δάχτυλο σε όσους δε συμμετείχαμε στην εξαπάτηση του λαού...

Άγνωστος Χ

30 Ιουλίου 2016 στις 1:14 μ.μ.

Για τη Δαναη; Το ΚΚΕ δεν αντιπαλεψε ποτε το συστημα παρα ηταν παντα ενα
ογκολιθος που παντα το στηριζε και στα πιο δυσκολα που αντιπετωπισε το συ
στημα στο πλευρο του ηταν Το μεγαλυτερο ομως κακο που εχει κανει το ΚΚΕ
ειναι η δεσμευση που εχει κανει σε πολλες χιλιαδες γνησιους αγωνιστες που
βρισκονται ενταγμενοι στις γρμμες του και πιστευουν οτι υπηρετουν ενα γνη
σιο κομμουνιστικο κομμα κομμα του λαου και των συμφεροντων της εργατικης
ταξης Αυτη η δεσμευση τοσων χιλιαδων αγωνιστων αποτελει και την κυρια διασπαστικη αιτια της αριστερας και του αριστερου κινηματος γενικα Ειναι πρωτιστο καθηκον η αποκαλυψη του προδοτικου και διασπαστικου ρολου του ΚΚΕ
για να ανοιξει ο δρομος της ενοτητας των αριστερων δυναμεων και της δημιουργιας ενος αρραγουν μετωπου εναντια στα μνημονια εναντια στους ξενους
ιμπεριαλιστες και την ντοπια κυριαρχη ταξη για την εθνικη ανεξαρτησια και
λαικη κυριαρχια και ευημερια

30 Ιουλίου 2016 στις 4:20 μ.μ.

για τον Melito Huuto - βλεπεις τοσα πολλα αλλα κομματα στην ελλαδα εχουν κανει ενοπλο αγωνα εναντια στην αστικη εξουσια που δεν φτανουμε να μετραμε τους ηρωες στις γραμμες τους...βλεπεις τοσα αλλα κομματα ειναι καθε μερα σε μικρες και μεγαλες κινητοποιησεις , σε αυτοφωρα που και εκει εχουμε χασει το μετρημα...αγαπητε Melito...κατσε στον καναπε σου .... ειναι ευρυχωρος ...απο εκει θα μπορεις να συνεχισεις να κανεις αγωνα για την ανατροπη της αστικης εξουσιας...

30 Ιουλίου 2016 στις 9:03 μ.μ.

Για τον Κιμωνα το μαυρο θα σου ταιριαζε καλυτερα Ναι ακομα και ενοπλος
ισως να ειχε ξεσπασει αλλα οταν υπαρχει ενα αντοκομμουνιστικο αντεπαναστατικο κομμα σαν το ``Κ``Κ το οποιο φροντιζει και κραταει την
μανικα πυροσβεσης των αγωνιστικων κινητοποιησεων εν δρασει ειναι φυσικο
το κινημα να μην προχωρα πολυ δε περισσοτερο ο ενοπλος αγωνας που το κομμα
σας μισει θανασιμα γιατι εσεις δεν προκειται να παρεται στα χερια σας ποτε ουτε σφεντονες Θα μεινεται στη βολτα αναψυχης Ομονοια Συνταγμα Να ψηφιζεται
μερος ισα για το μαγαρισμα και τη ντροπη τον μπασταρδο εκλογικο του Συριζα
Να προτεινεται αποχη (βεβαια ο λαος σας ανοησε )στο περσινο δημοψηφισμα
Να μην βγουμε απο την ΕΕ και το ευρω πριν την εγκαθιδρυση του δικου σας σοσι
αλισμου γιατι νωριτερα μια εξοδος της Ελλαδας απο την ΕΕ και το ευρω εξυπηρετει την αστικη ταξη και ξενα συμφεροντα Η δικη σου απαντηση οσο και του unknown τοσο προς εμενα οσο και προς τη Δαναη εχουν προβοκατορικο υφος
και ειναι ολοκληρωτικα κενα απο επιχειρηματα Μην φερνεστε σκληρα στους οπ
πορτουνιστες του Συριζα γιατι αν σας προτεινουν καμια συγκυβερνηση θα τρεξεται με χιλια για να συμμετασχεται οπως κανατε παλιοτερα με την περι
βοητη οικουμενικη που γελασαν και τα κατσικια Μπορει να σου γραφω μερες
κατεβατα ολοκληρα για το βιο και την πολιτεια του κομματος σου αλλα και παλι
τα κατορθωματα του τελειωμο δεν θαχουν Αν μαλιστα γυρισω πισω καποιες δεκα
ετιες και αναφερθω στα ``επικα`` χρονια του 50 του 60 και του 70 εκει θα δεις ποιος ειναι και ο πρωτος διδαξας τον οππορτουνισμο τον αντικομμουνισμο
και την αντεπανασταση


30 Ιουλίου 2016 στις 11:01 μ.μ.

Για το Melito: Απορώ γιατί βιάστηκες να ταυτοποιηθείς ως εκπρόσωπος του ετέρου δεκανικιου του συστήματος, του "αριστερού" οπορτουνισμού...

Ο ρόλος του καθενός κρίνεται εκ του αποτελεσματος. Και το αποτέλεσμα είναι ότι (δυστυχώς) μετά από 6 χρόνια μνημονιων οι μόνοι που συνεχίζουν να βρίσκονται σταθερά στο δρόμο είναι οι ΚΚΕδες. Οι λοιποί με τη βοήθεια του Τσιπρα και όσων συμμετειχατε στην περσινή εξαπάτηση κάθονται απογοητευμενοι/μουδιασμένοι στον καναπέ τους και περιμένουν το "μοιραίο" (την εφαρμογή της βαρβαρότητας).

Άγνωστος Χ

ΥΓ: Περί "χιλιάδων αγωνιστών": Δε νομίζω ότι οι κκεδες "καταλαβαίνουν"/κολακευονται από φιλοφρονησεις... Από ο,τι γνωρίζω εκ πείρας, ξέρουν πολύ καλά τι είναι και τι δεν είναι. Ξέρουν επίσης και αναγνωρίζουν τις αδυναμίες τους. Αυτό όμως που σίγουρα ξέρουν είναι που οφείλουν αυτό που είναι.

ΥΓ2 Το κκε έχει την ευθύνη να ριζοσπαστικοποιησει, να οργανώσει και να καθοδηγήσει όσους στείλατε από το 2012 μέχρι πέρσι στον καναπέ. Σε αυτό όντως είναι υπολογο απέναντι στο λαό και την ιστορία. Και το ξέρουν πολύ καλά όλα τα μέλη του και αναλαμβάνουν πλήρως αυτήν την ευθύνη.

31 Ιουλίου 2016 στις 1:34 π.μ.

η λεξη "γραφικος" θα ειναι λιγη για να περιγραψει την κατασταση σου. και μονο οτι αναφερεις οτι το ΚΚΕ θα συγκυβερνησει με τον συριζα μετα απο οσα εχουν γινει απο το 2012 , καταγραφει την κατασταση σου..ευχομαι περαστικα.

31 Ιουλίου 2016 στις 7:11 π.μ.

Για τον κιμων Απο επιχειρημα ΟΥΤΕ ΕΝΑ αν και σου εγραψα οχι και λιγα απο τα πολυ προσφατα και μονο ``επαναστατικα `` του ``Κ``ΚΕ εκανες καλα να καθαρισεις την αντιπαραθεση μαζι μου χαρακτηριζοντας με γραφικο
Η φασιστικη δεξια απο προπολεμικα και με τον γερο της προδοσιας Παπανδρεου
μεταπολεμικα και ακομα σημερα εχουν στο ενεργητικο τους εγκληματα και τε
ρατουργηματα πρωτογνωρα στα παγκοσμια εγληματικα χρονικα μ αυτους το κομμα σου δεν ειχε κανεναν ενδοιασμο η αντιρρηση να συνεργαστει στην ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ
Με το Συριζα που τωρα μολις αρχισε να μοιειται στην πρακτικη της αντιδρα
στικης νοοτροπιας δεν θα δυσκολευτειται να συνεργαστειτε καθολου Αμα σας ερθει η προσκληση απο το Συριζα εσεις τις αποσκευες σας θα τις εχεται ετοιμες για να μετακομισεται στο κυβερνειο

31 Ιουλίου 2016 στις 7:22 π.μ.

Για τον Unknown Πως τα καταφερες και με τοποθετησεις σαν ετερο αριστερο δεκανικι οππορτουνιστικο του συστηματος? Ε αυτο και μονο παραπαει για να ασχοληθω μαζισου
Τα υπολοιπα δεν κανουν ουτε για τα μπαζα

31 Ιουλίου 2016 στις 6:46 μ.μ.

Τον Μελιτο τον πείραξε το κρύο της Σουηδίας ..Αλλος ενας τιποτα ,που δίνει ακαδημαϊκού τυπου αγωνες και συμβουλές ,,αλλα τα γεγονοτα βλεπεις πεταν στην μουρη τις σαπουνόφουσκες του...Ο άνθρωπος.αυτος έμαθε να κανει κριτικη στο ΚΚΕ του 80¨(με τις ιδιαιτερότητες της εποχης) και δεν εχει παρει χαμπαρι τι συμβαίνει σημερα..
Ξεπουλάει λεει αγωνες,, ομως δεν μας λεει ποιους, ,κρατάει λεει μάνικα αλλα δεν μας λεει που ..ενω στην πραγματικότητα δεν υπάρχει εργατικός αγωνας που το ΚΚΕ δεν ηταν στην πρωτοπορία του..Απο τα ποτα και τα τρόφιμα μεχρι την χαλυβουργία....
Μελιτο σκεψου ξυπνα και ξαναπεσε για υπνο

2 Αυγούστου 2016 στις 9:36 π.μ.

Για το Melito:

Σε περιέγραψα με ακρίβεια στο σχόλιό μου προς τη Δανάη:

"Δεύτερο δεκανίκι, όχι τόσο αποτελεσματικό οφείλω να ομολογήσω, είναι ο "αριστερός" οπορτουνισμός. Και για να μην ψάχνεσαι ποιοι είναι οι εκπρόσωποι του, ψάξε να βρεις ποιοι έδιναν μέχρι πέρσι αριστερό άλλοθι στη δεξιά πολιτική του σύριζα και σήμερα, χωρίς ίχνος ντροπής, κουνάνε το δάχτυλο σε όσους δε συμμετείχαμε στην εξαπάτηση του λαού..."

Μόνος σου ταυτοποιήθηκες ως εκπρόσωπος του ετέρου δεκανικιου του συστήματος, του "αριστερού" οπορτουνισμού, με τα σχόλιά σου, τα οποία ακολούθησαν το δικό μου αρχικό σχόλιο.

Άγνωστος Χ

5 Αυγούστου 2016 στις 1:54 π.μ.

Χα! Σήμερα το είδα, χρυσέ μου μελίτο!
Χιλιοπαιγμένη η κασέτα του μεταφυσικού μικροαστικού μίσους προς το ...ΚΚΕ! Που κρατάει από το 1918!
Σήμερα, σε ελάχιστες χώρες του πλανήτη υπάρχουν ΚΚ του μεγέθους και της ...."τροχοπέδης"(!) του ΚΚΕ. Η προκοπή της Αριστεράς και των Λαών στις υπόλοιπες, όπου δεν υπάρχει αυτή η "δικαιολογία", ....είναι εκθαμβωτική και βγάζει μάτι!
Αλλού-γιαλού, βάρκα του γιαλού, μικροαστούδια μου....
Δε θα γίνετε ποτέ Καπιταλιστές το 99,99% από εσάς, γράφτε το καλά στο μυαλό σας.
Πάνε τα χρόνια, πέρασαν.
Το ΚΚΕ και τα ΚΚ πια, αυτό απλά θα το χειριστούν για όφελος της εργατικής τάξης και της Επανάστασης.
Ξάσου, και ξαστείτε!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger