Home » , » Αλλος ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πολιτικό τσογλάνι. (Ηχητικό)

Αλλος ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πολιτικό τσογλάνι. (Ηχητικό)

Από giorgis , Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016 | 5:33 μ.μ.


Του  Γ. Γ.

Την ύπαρξη του πολιτικού αλήτη Συριζαίου βουλευτού Βοιωτίας Νίκου Θηβαίου την αγνοούσαμε. Την πληροφορηθήκαμε σήμερα από την ραδιοφωνική εκπομπή της «Ελληνοφρένειας» και παράλληλα εξοργιστήκαμε από τα λεγόμενα του εξουσιαστικού  «αριστερού» παχύδερμου.
Και επειδή τέτοιες βαθυστόχαστες εκτιμήσεις πρέπει να τις μοιραζόμαστε, όταν έρχονται στην αντίληψη μας,  παραθέτουμε και το σχετικό ηχητικό

Εδώ πια δεν μπορεί να μιλάμε απλώς για θράσος πολιτικού κωλοπαιδισμού που αντιμετωπίζεται με χιουμοριστικό τρόπο όπως έκανε ο Θύμιος της «Ελληνοφρένειας». Εδώ έχουμε ένα πολιτικό τσογλάνι που μας λέει, σχεδόν, ότι τα λαϊκά στρώματα απολαμβάνουν τον βιασμό που υφίστανται στην καθημερινότητα τους από μια αδίσταχτη και βάρβαρη αντιλαϊκή κυβέρνηση, την οποία στηρίζει.

Διαβάστε τι είπε αυτός ο άθλιος πολιτικάντης και μην συγκρατήσετε τις βρισιές σας με αποδέκτες αυτόν και την υπόλοιπη ελεεινή κουστωδία που αποτελεί τον κυβερνητικό θίασο. (Ανούσιες και αναποτελεσματικές αυτές οι εκτονώσεις, αλλά δυστυχώς αφήνουμε τους αστούς και το πολιτικό τους προσωπικό να διεξάγουν μόνοι τους ταξική μάχη και φυσικά να την κερδίζουν σε όλα τα μέτωπα).

Ο αμειβόμενος με 7-8.000 ευρώ τον μήνα βολευτής, ισχυρίζεται ότι αποκομίζει την παρακάτω αίσθηση ερχόμενος σε επαφή με συνταξιούχους των 400-500 ευρώ: «Ένα πράγμα που μας έλεγε ο κόσμος και τον Γενάρη και τον Σεπτέμβρη είναι ότι δεν μας νοιάζει αν θα κόψεται ένα πενηντάρικο από τις συντάξεις και τους μισθούς , μας νοιάζει να σταματήσει αυτό το αίσχος που ζούμε μέσα από την τηλεόραση».

Ρε τους ξεκούρδιστους μπαγλαμάδες! Καλά τσίπα στα πρεζόνια της εξουσίας ποτέ δεν υπήρξε, αλλά να μας δουλεύουν και τόσο κατάμουτρα; 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger