Home » , » Η αβάσταχτη αθλιότητα της ΝΔ.

Η αβάσταχτη αθλιότητα της ΝΔ.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016 | 12:24 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Η κατ' όνομα "αξιωματική αντιπολίτευση" αλλά στην πράξη κρυφή κυβερνητική εφεδρεία, η γαλάζια στάνη, γνωστή και ως Νέα Δημοπρασία, έχει τρομερό άγχος. Παλεύει μάταια να πείσει, ότι δήθεν είναι διαφορετική από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Εκτός όμως των προσώπων και του σήματος, δεν έχει καμιά ουσιαστική διαφορά, αφού ακολουθεί κατά γράμμα και αυτή τις εντολές των τοκογλύφων.

Αυτό δυστυχώς για τον Κούλη το έχουν καταλάβει όλοι σχεδόν, πλην όσων έχουν το IQ του Άδωνη. Κι γιος του Αποστάτη καίγεται να καθίσει στην καρέκλα της εξουσίας. Αλλά όταν η εναλλακτική στις εκλογές είναι ο Μητσοτάκης... φασκελοκουλούστα. Τσίπρας ή Μητσοτάκης; Σαν να λέμε Σκύλλα ή Χάρυβδη, ή στην πιο μοντέρνα εκδοχή της, Τράμπ ή Κλίντον. Αν πίστευα, θα άρχιζα τις προσευχές...

Τι να κάνει λοιπόν για η ΝΔ για να πείσει ότι έχει διαφορά; Ότι ο πνιγμένος στην απελπισία του: Πιάνεται από τα μαλλιά της, και σκούζει απεγνωσμένα. Έλα όμως που είναι λάθος να ανοίγεις πανικόβλητος το στόμα στη θάλασσα. Μπαίνει νερό μέσα. Πόσο μάλλον όταν κολυμπούν σε βόθρο.
Έφτασε λοιπόν στο έσχατο σημείο, αυτός που δεν είναι τάχα λαϊκιστής, να κάνει σπέκουλα με την τραγωδία της Αίγινας.
33 βολεμένοι γαλάζιοι κηφήνες απευθύνουν ερώτηση στον υπουργό Ναυτιλίας Θ. Δρίτσα: "Πώς ανανεώθηκε το δίπλωμα του 77χρονου χειριστή προ διετίας, ενώ ο ίδιος καταθέτει, ότι εδώ και τρία χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα υγείας; Ποιά διαδικασία ακολουθήθηκε;"

Όπως σωστά επισήμανε το blog, "Εδώ η επιπολαιότητάς τους χτυπάει κόκκινο. Όπως είναι γνωστό η σχετική αίτηση για την ανανέωση της άδειας χειριστή ταχύπλοου σκάφους κατατέθηκε από τον ίδιο τον φερόμενο υπαίτιο του ατυχήματος στο Λιμεναρχείο της Αίγινας στις 14/4/2014 και εγκρίθηκε με συνοπτικές διαδικασίες έως τον Δεκέμβριο του 2017. Και φυσικά αυτό το χρονικό διάστημα δεν ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ. Οπότε αν κάποιος πρέπει να απολογηθεί για το ότι κατείχε άδεια χειριστή αυτός που προκάλεσε το ατύχημα δεν είναι το σημερινό κυβερνητικό κόμμα. Ούτε αυτό το οφθαλμοφανές δεν μπορούν να αντιληφθούν τα γαλάζια στελέχη;"

Ούτε. Ούτε επίσης το άλλο οφθαλμοφανές. Ότι ΑΝ ήταν συγγενής βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κι όχι κάποιου άλλου, θα γίνονταν πανικός στα ΜΜΕ και γι αυτό...

Έγινε μια τραγωδία. Σε αυτές τις περιπτώσεις συμπαραστεκόμαστε στα θύματα, δεν τα καπηλευόμαστε. Έπειτα κοιτάμε τις πραγματικές αιτίες, ώστε να μην επαναλαμβάνονται παρόμοια γεγονότα, αποδίδοντας ευθύνες εκεί που πραγματικά ανήκουν κι όχι κατά πως συμφέρει επικοινωνιακά το ένα ή το άλλο κόμμα.

Δεν θα αναφερθώ άλλο λοιπόν σε ένα θέμα που έχει πολλή λίγη σχέση με την πολιτική. Θα πως όμως ότι η ΝΔ κατά ένα περίεργο τρόπο βοηθά το ΣΥΡΙΖΑ με αυτές τις αθλιότητες. Είναι σίγουρο ότι οι διάφορες ανυπόστατες φήμες και η καπήλευση των θανάτων ή των τραυματισμών, γελοιοποιούν ακόμα μια φορά τη ΝΔ καθώς δείχνουν την ανεπάρκεια της.
Ανεπάρκεια που πηγάζει από την ίδια και απαράλλαχτη πολιτική που έχει με το ΣΥΡΙΖΑ. Δεν βρίσκει κάτι να πει για την φορολογία καθώς η ίδια μηχανεύτηκε τον ΕΝΦΙΑ και τους άλλους φόρους, ούτε για την ανεργία αφού προπαγανδίζει την άλωση του Δημόσιου και το διωγμό των υπαλλήλων. Για τα Μνημόνια τι μπορεί να πει, αφού αυτή τα ψήφισε; Για τι να μιλήσει; Για διαφθορά; Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Τι να κάνει λοιπόν; Το αισχρότερο είδος προπαγάνδας.

Είναι τόσο ίδιοι και τόσο άθλιοι... . 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

24 Αυγούστου 2016 - 12:55 μ.μ.

...φασκελο(κου)κούλοστα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger