Home » , » Η βάση του Αράξου ορμητήριο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ

Η βάση του Αράξου ορμητήριο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016 | 10:10 μ.μ.

Υπάρχει κίνδυνος εκδικητικού πλήγματος στην Ελλάδα;

 Συνεχείς είναι πλέον οι αποκαλύψεις για την αναβάθμιση του ρόλου της πολεμικής βάσης του Αράξου στο πλαίσιο των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών, που προβλέπουν ένταση των βομβαρδισμών σε Μέση Ανατολή και Αφρική.

Μια πραγματικότητα που εντείνει τον κίνδυνο εκδικητικού πλήγματος ενάντια στον λαό μας και κάνει ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη ανάπτυξης αντιπολεμικού κινήματος ενάντια στους τρομοκρατικούς πολέμους εντός των καπιταλιστικών μητροπόλεων και στην ιμπεριαλιστική περιφέρεια. Γιατί η ειρήνη και η ευημερία για τον λαό μας και τους λαούς της περιοχής μπορεί να προέλθει μόνο μέσα από την ανατροπή των αστικών κυβερνήσεων, το μπλοκάρισμα της πολεμικής μηχανής των ιμπεριαλιστών φονιάδων που εξορμούν με τα δόγματα Πολέμου-Καταστολής εναντίον του κόσμου της εργασίας, την αντικαπιταλιστική πάλη για τη διάλυση του ΝΑΤΟ του ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ και της Ε.Ε.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα καταγράφει το σαιτ militaire.gr σε σημερινή του ανάρτηση:
«Τι τρέχει στον Άραξο; Τα σημάδια που δείχνουν ότι οι αμερικανοί ξανάρχονται μέσω ΝΑΤΟ.
Είναι ο Άραξος μία από τις εναλλακτικές λύσεις που θα καλύψουν το όλο και μεγαλύτερο κενό που δημιουργείται στο Ιντσιρλίκ της Τουρκίας; Οι Αμερικανοί δεν έχουν κρύψει τους προβληματισμούς τους και όλο και πιο δύσκολα πλέον κρύβουν την δημιουργία νέας βάσης στην περιοχή του Κομπανί. Κάτι που είχε κι έχει εξοργίσει τους Τούρκους. Όλο και συχνότερα νατοϊκά αεροσκάφη προσγειώνονται για εξυπηρέτηση στον Άραξο. Η δικαιολογίες της ΠΑ περί “ελλείψεων σε ιπτάμενα τάνκερ” δεν είναι πάντα πειστικές. Επιπλέον τον Άραξο έχει αλλάξει όλη η συρματόφραξη της μονάδας κι έχει ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger