Home » , » Αυτόκλητοι σωτήρες, που γίνονται νούμερα

Αυτόκλητοι σωτήρες, που γίνονται νούμερα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016 | 12:04 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Λοιπόν κάποιοι αυτόκλητοι σωτήρες, κάποια μηδενικά που γίνονται νούμερα, "που δεν μπορούν να φτιάξουν την οδοντοστοιχία τους αλλά θέλουν να σώσουν τη χώρα" - τρομάρα τους! συμμαχούν, με ποιούς άλλους; τους νεοναζί.

Νεοναζί λοιπόν και διάφοροι γελωτοποιοί χέρι - χέρι βγάζουν γέλιο, αρκεί μην κάνει κανείς το λάθος και τους πάρει σοβαρά. Αλλά γιατί μπήκαν οι ναζί και άλλα κτήνη στο κοινοβούλιο; Γιατί υπάρχει πλήρης απαξίωση του πολιτικού συστήματος.

Που θα πετάξεις τα σκουπίδια αγάπη μου; Στο σκουπιδοτενεκέ. Αυτό είναι το Ελληνικό κοινοβούλιο ή κυνοβούλιο. "Ένα σκυλολόι τυχάρπαστων απατεωνίσκων, αλαζονικών κηφήνων, ένας εσμός δοσίλογων λαμογιών, που ψεύδονται συνέχεια, που προκαλούν και κάνουν ότι τους λένε οι ξένοι τοκογλύφοι"! Αυτή η εντύπωση υπάρχει στον κόσμο.
"Υπάρχουν εξαιρέσεις" θα πείτε. Φυσικά. Πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Πιστεύει κανείς, νομίζετε, ότι θα μας σώσει ο ένας ή ο άλλος διεκδικητής της κουτάλας; Ο κόσμος λέει (σωστά), ότι όποιος και να βγει θα κάνει τα ίδια και χειρότερα: Μνημόνιο, κόψιμο μισθών, απολύσεις, χαράτσια... Τι διάολο, αφού πληρώνουμε κατευθείαν τα αφεντικά τους, τους δανειστές, να πληρώνουμε και μεσάζοντες;

Το πρόβλημα δεν είναι ο κάθε παλαβός που νομίζει ότι μπορεί να το παίξει σήμερα Μεγαλέξανδρος, Ναπολέοντας και δεν ξέρω τι άλλο. Παλαβοί πάντα υπήρχαν, από αυτό το είδος μάλιστα έχουμε αυτάρκεια. Το πρόβλημα είναι ότι οι πολιτικές που ακολουθούνται προωθούν διεφθαρμένους και αλλοπρόσαλλους. Το γιατί μας το εξηγεί ο αξέχαστος Θανάσης Βέγγος σε ένα παλιό νούμερο επιθεώρησης, που είχε λογοκριθεί από τη χούντα. Τον Ταρζάν. "Κανίβαλοι! Καλοί μου αγριάνθρωποι!" 

Η άρχουσα τάξη, το κεφάλαιο ντόπιο ή ξένο, αυτούς θέλει κι αυτούς προωθεί, γιατί μόνο μ αυτούς μπορεί να κάνει τη δουλειά του: Να φάει τα φιλέτα. Άνθρωπος τίμιος, με συνείδηση, θα έκανε ποτέ τέτοια εγκλήματα που γίνονται σήμερα; Μόνο οι πλούσιοι φταίνε; Αυτοί κυρίως, αλλά δυστυχώς έχει κι άλλο.

Να έχεις υπόψη σου αγαπητέ ψηφοφόρε, πως όταν πας και κάνεις συμφωνία κάτω από το τραπέζι πχ να σου κάνει ρουσφέτι ο τάδε ή ο δείνα πολιτικός, βγάζεις τα μάτια σου και τα μάτια των υπολοίπων με τα ίδια σου τα χέρια. Γιατί, αν κάνει απατεωνιά για να πάρει μια ψήφο, αύριο που θα κυβερνά, ποιός θα τον εμποδίσει να κάνει τα χειρότερα για μίζες εκατομμυρίων; Τα οποία θα χρεώσει "στο πόπολο", σε όλους μας.

Τα αφεντικά κάνουν τη δουλειά τους. Τη βρομοδουλειά τους. Ας είμαστε κι εμείς όμως λιγάκι ψυλλιασμένοι, μην δίνουμε δύναμη σε μουρλούς ή σε ψεύτες, απατεώνες και ληστές, γιατί έπειτα θα τρέχουμε πάλι εμείς χτυπώντας το κεφάλι μας... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger