Home » , , » Οι "ευαισθησίες" του κ. Ν. Τόσκα (Βίντεο)

Οι "ευαισθησίες" του κ. Ν. Τόσκα (Βίντεο)

Από giorgis , Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016 | 12:17 μ.μ.


Του  Γ. Γ.

Αρχικά να σημειώσουμε ότι επιβεβαιώνεται πλήρως η εκτίμηση του συντρόφου Β. ότι αν και έχουν μεσολαβήσει τόσες μέρες από την σύλληψη των Σακά – Σεϊσίδη η ασφάλεια δεν δίνει στην δημοσιότητα φωτογραφίες τους γιατί είναι εμφανή τα σημάδια από τους βασανισμούς που υπέστησαν.

Ο συνήγορος του Μ. Σεϊσίδη, Κώστας Παπαδάκης μιλώντας στον Άγγελο Καλοδούκα (δείτε αυτό το βίντεο) μας λέει ότι τα σημάδια από τα βασανιστήρια που δέχτηκαν οι δυο αναρχικοί «από περισσότερους από δέκα αστυνομικούς» τα έχει δει και ο ίδιος. Επίσης ο άγριος ξυλοδαρμός στους δυο συλληφθέντες τεκμηριώνεται από  «ακτινογραφίες και ιατρικές γνωματεύσεις», ενώ αναμένεται και η ιατροδικαστική έκθεση.

Σ’ αυτή την ανάρτησή μας όμως θα σταθούμε σε κάτι άλλο. Στην «ευαισθησία» που φέρεται να επιδίδεται ο αναπληρωτής υπουργός Μπάτσων και Καταστολής Νίκος Τόσκας μετά την καταγγελία του εικονολήπτη Μανώλη Τρίκα ο οποίος χτες δέχτηκε μια χυδαία λεκτική επίθεση από μπάτσο σε σταθμό του μετρό στον Άγιο Δημήτριο. Το «όργανό της τάξεως» επίπληξε στον συμπολίτη μας – ο οποίος πάσχει από μια σοβαρότατη ασθένεια του μυϊκού συστήματος- γιατί κάνει «νευρικές συσπάσεις». Και δεν σταμάτησε εκεί το ένστολο απόβρασμα, ξεβράζοντας παραπέρα την απανθρωπιά του:  «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που κυκλοφορείς στο δρόμο, να κάτσεις σπίτι σου», συμπλήρωσε.

Όταν το περιστατικό ήρθε σε γνώση του Ν. Τόσκα, -σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ντίνας Δασκαλοπούλου στην εφημερίδα των Συντακτών-  οι συνεργάτες του κ. Τόσκα διαβεβαίωσαν πως «ο υπουργός ενημερώθηκε και θα είναι αμείλικτος σε τέτοια περιστατικά που εκθέτουν και την ΕΛ.ΑΣ. και την πολιτική της ηγεσία. Δεν υπάρχει η παραμικρή ανοχή σε τέτοια φαινόμενα» 

Να μην μιλήσουμε πάλι πόσο υποκριτικές, χωρίς κανένα ουσιαστικό αντίκρισμα είναι τέτοιες δηλώσεις που ανάλογες ακούμε κατά καιρούς από «αρμοδίους».
Η ασύδοτη μπατσάδικη βία συνεχίζεται καθημερινά – μόλις πριν λίγες μέρες είχαμε τον άγριο ξυλοδαρμό σε δυο ανήλικα τσιγγανάκια σε αστυνομικό τμήμα στο Κουκάκι- και η «δεύτερη φορά αριστερή κυβέρνηση» δεν δείχνει καμιά διάθεση να την ανακόψει.

Το πιο ουσιαστικό όμως είναι ότι μόλις πριν λίγους μήνες αποκαλύφθηκε ότι μέσα στην αστυνομία λειτουργούν μηχανισμοί που παραπέμπουν στο μετεμφυλιακό καθεστώς και η κυβέρνηση σφυράει αδιάφορα ή μάλλον κάνοντας ΕΔΕ (Το ίδιο είναι).

Πριν λίγο καιρό το στέλεχος της Χρυσής Αυγής,  Αθανάσιος Κουράκος, είχε καταθέσει μήνυση εναντίον της Κατερίνας Πατρικίου, πρώην δημοτικής συμβούλου Πετρούπολης και στελέχους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ "για τα αδικήματα της ηθικής αυτουργίας σε ληστεία και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, τα οποία φέρεται ότι τέλεσε στις 25/1/2015".
Ο χρυσαυγίτης ισχυριζόταν ότι είχε δεχθεί επίθεση από 12 αγνώστους έξω από το 1ο ΕΠΑΛ Πετρούπολης και ότι αυτοί του έκλεψαν και το κινητό του τηλέφωνο.

Προφανώς από γκάφα των μπάτσων –ανάλογη "πατάτα" οι μπάτσοι έκαναν και πρόσφατα όταν σε δικογραφία σε βάρος των μελών του Ρουβίκωνα συμπεριέλαβαν και απόρρητο έγγραφο  του υπουργείου Εξωτερικών- στην δικογραφία υπήρχε και υπηρεσιακό σημείωμα της αστυνομίας προς το εγκληματολογικό της Ασφάλειας στο οποίο απροκάλυπτα αναφέρει: «Παρακαλούμε επιδείξατε φωτογραφίες σεσημασμένων ατόμων, μελών του κόμματος ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στον Κουράκο Αθανάσιο»!.
Κι αυτό το τεράστιο σκάνδαλο που δείχνει ότι το «βαθύ κράτος» ζει και βασιλεύει, το έφαγε το σκοτάδι. (Μπορείτε να διαβάσετε εδώ την καταγγελία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ).

Ότι αποτέλεσμα είχε η ΕΔΕ που είχε διατάξει τότε ο Τόσκας γ’ αυτή την αποκάλυψη, -δηλαδή μηδέν εις το πηλήκιο- θα έχει και η ΕΔΕ που υπόσχεται ότι θα κάνει τώρα για την λεκτική κτηνωδία που εισέπραξε ο εικονολήπτης από τον μπάτσο. 

Το παρακάτω ηχητικό είναι από την ραδιοφωνική εκπομπή της Ελληνοφρένειας. Σχολιάζει την προηγούμενη συγκυβέρνηση Ν.Δ - ΠΑΣΟΚ. Τα όσα λέει δεν ισχύουν απόλυτα και για την σημερινή κυβέρνηση;

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

10 Αυγούστου 2016 στις 2:57 μ.μ.

Για τους μπάτσους ΕΔΕ σημαίνει:
Έχουμε Δίκιο Εμείς...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger