Home » , » Γιατί οι μαφιόζοι αρχίζουν να «αδειάζουν» τα τσιράκια τους;

Γιατί οι μαφιόζοι αρχίζουν να «αδειάζουν» τα τσιράκια τους;

Από askordoulakos , Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016 | 10:18 μ.μ.

 «Δεν πιστεύω ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είχε δόλο, ήταν όμως άτυχος γιατί εξελέγη Πρωθυπουργός πάνω στην κρίση. Είμαι από αυτούς που επικρίνουν την Πρωθυπουργία του, αλλά δεν μου αρέσει και η ανθρωποφαγία που επιχειρείται».

Γιάνης Βαρουφάκης
_____________________________________

Νευρίασε φαίνεται ο... αντικειμενικός Νικολάκης, επειδή το αφεντικό δεν πήρε άδεια (STAR) κι άρχιζε ν’ αλλάζει τον φιλοκυβερνητικό αμανέ. Έβγαλε λοιπόν τη Σαββατιάτικη «ΑΓΟΡΑ», με τη γνωστή πλέον είδηση-βόμβα, βάσει της οποίας οι Κουίσλινγκς της Αριστεράς και της προόδου αποφάσισαν να μη νομοθετήσουν το δικαίωμα του δανειολήπτη να υποβάλλει πρόταση εξαγοράς του δανείου του πριν καταλήξει στα funds.

Το ενδιαφέρον δεν εστιάζεται σ’ αυτό καθαυτό το γεγονός, αφού δεν μας εκπλήσσει τίποτα σχετικά με τα ξεπουλημένα κοπρόσκυλα, που παριστάνουν την κυβέρνηση. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο ότι οι μαφιόζοι του διεθνούς χρηματοπιστωτικού καρτέλ, «αδειάζουν» τα –εν Ελλάδι-τσιράκια τους.

Γνωρίζουν πολύ καλά, ότι όλα όσα έχουν εφαρμόσει την Ελλάδα κρέμονται σε μια κλωστή, αφού εμπίπτουν σε όλες σχεδόν τις διατάξεις του Ποινικού Δικαίου, εθνικού και διεθνούς. Αποτελούν –βάσει διεθνούς δικαίου-πράξεις πολέμου!

Γνωρίζουν επίσης καλά, πως αρκεί απλά μια στοιχειωδώς αστικοδημοκρατική κυβέρνηση (αλά Ισλανδία), ώστε να ανάψει πράσινο για να εκδοθούν –εγχώρια και διεθνή-εντάλματα σύλληψης και να οδηγηθούν όλα αυτά τα γουρούνια στις φυλακές, με τετράκις ισόβια έκαστος!

Γι αυτό ο Γιουνκέρ, στην ομιλία του στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ στις 21 Ιουνίου είπε, ότι  «Απαιτείται ευρεία πολιτική στήριξη και συναίνεση από όλες τις πλευρές και πλήρης ιδιοκτησία του προγράμματος. Πρέπει να είναι σαφές ότι η ελληνική κυβέρνηση επέλεξε το μείγμα πολιτικής». Γι αυτό δηλώνει με κάθε ευκαιρία, ότι «το μνημόνιο είναι ελληνική ιδιοκτησία».

Οι νεοναζί μαφιόζοι της ΕΕ, εδώ και αρκετό καιρό αντιλαμβάνονται ότι το νεομεσαιωνικό μόρφωμα της...ενωμένης Ευρώπης παρουσιάζει ανεπανόρθωτες ρωγμές και στρέφουν το βλέμμα τους προς την Ισλανδία, η οποία αφενός οδήγησε στο Ειδικό της Δικαστήριο τον πρώην πρωθυπουργό, Γκέιρ Χάαρντε κι αφετέρου έβαλε στη φυλακή τους διεφθαρμένους τραπεζίτες που είχαν άμεση ανάμειξη στην οικονομική κρίση του 2008. Συν τω ότι, τα ισλανδικά δικαστήρια επιδίκασαν σε κάθε Ισλανδό φορολογούμενο, αποζημίωση ύψους 30.000  ισλανδικών κορωνών για τη ζημία, που υπέστη ο ισλανδικός λαός από την πώληση μιας εκ των τριών μεγαλυτέρων τραπεζών της χώρας, της Íslandsbanki.

Κι αν- σε συνδυασμό με τα παραπάνω- σκεφτούμε, ότι στην Ελλάδα εφαρμόζονται τακτικές και πρακτικές, που ουδείς έχει τολμήσει να εφαρμόσει σε χώρα έως σήμερα, προκειμένου η χώρα  να τεθεί υπό ξένη κατοχή άνευ πολέμου, τότε είναι ευνόητο το άδειασμα του Τσιπράκογλου από τ’ αφεντικά του. Πετάνε στα σκυλιά το τσιράκι, για να γλυτώσουν αυτοί.

Γι αυτό προφανώς και το τσιράκι ταξίδεψε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού αυτές τις μέρες και δήλωσε ότι «Σε ένα ευρύτερο περιβάλλον αβεβαιότητας, αναποφασιστικότητας και αναταραχής, η Ελλάδα παραμένει μια άγκυρα της γεωπολιτικής σταθερότητας»: Για να διαπραγματευεί με τους Αμερικανούς τη διάσωση του τομαριού του, βλέποντας πλέον ότι οι Γερμανοί φίλοι του κι οι σύμμαχοί τους, αρχίζουν να τον πετούν στα σκυλιά.

Να κρατήσουμε ψηλά, το πνεύμα του μετώπου!

askordoulakos
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

24 Σεπτεμβρίου 2016 στις 5:08 μ.μ.

Κούλη μ' καρφώνεσαι. Και καρφώνεσαι μόνος σου κι άσχημα. Πρώτα κάνεις μήνυση για το διαγωνισμό των συχνοτήτων.
Αλλά στο γαλάζιο μαντρί θέλετε τις ιδιωτικοποιήσεις. Επιπλέον θέλετε το Μνημόνιο, το γουστάρετε, το λιμπίζεστε το ζαχαρώνετε. Μάντεψε πιο είναι ένα από τα αμέτρητα προαπαιτούμενα: Να πουληθούν οι συχνότητες. Το ξέρεις καλά και συμφωνείς σε αυτό.
Εντάξει, καταλαβαίνω, θέλεις σαν κι εσύ να κάνεις ένα δωράκι στους φίλους σου. Μερικά εκατομμύρια. Βάλε τα από την τσέπη σου. Γιατί δεν λες στη Siemens να δανείσει τους κολλητούς σου; Είναι "ανοιχτοχέρηδες", τόσα έδωσαν σε σένα. Επιπλέον οι ίδιοι οι καναλάρχες σε τρολάρουν άσχημα. Κατέθεσες μήνυση την ίδια μέρα που Μαρινάκης και Αλαφούζος πλήρωσαν την πρώτη δόση. Που πάει να πει ότι, αν και στα γκάλοπ προηγείσαι, δεν σε έχουν και τόσο σίγουρο, ούτε θεωρούν ότι θα αλλάξουν τα πράγματα σύντομα. Κακό αυτό για σένα.
Επιπλέον άκουσα έκανε κι ο Άλφα μήνυση. Γι αυτόν είναι φυσικό, έχει έννομο συμφέρον. Εσύ τι έννομο συμφέρον έχεις; Πρόσεξε! Δεν λέω τι συμφέρον, το έννομο ψάχνω να βρω, αλλά δεν το βρίσκω. Λειτουργείς λοιπόν ως δικηγόρος επιχειρηματιών. Ούτε αυτό μας εκπλήσσει, αλλά εξήγησε στα γίδια σου τον πραγματικό λόγο που υποστηρίζεις τα ιδιωτικά κανάλια, ενώ βγαίνεις στα κάγκελα για τα δημόσια. Γιατί κάποιος καχύποπτος, λαμβάνοντας υπόψη τα πολλά φράγκα που παίζονται, θα έβαζε με το νου του πολλά και διάφορα για σένα, καθόλου κολακευτικά. Μην πας για μαλλί και βρεθείς κουρεμένος πάλι, όπως τότε με τις offshore.
Άσε το άλλο καρφί που βάζεις στο φέρετρο της ΝΔ (καλά κάνεις, συνέχισε). Κούλη αγόρι μου, η ίδια η αμερικανική αστυνομία είπε τι έγινε με τους "δημοσιογράφους" και τις περούκες τους. Κι εκεί εσύ αμέσως να τους υπερασπιστείς! Κάποιος λοιπόν θα το θεωρούσε μάλλον ύποπτο. Ότι μπορεί να μην έκαναν του κεφαλιού τους, αλλά να άκουσαν άλλον, ανόητο.
Κούλη, αν υπερασπιζόσουν τις συντάξεις το ένα χιλιοστό από όσο υπερασπίζεσαι κατηγορούμενους για πλαστογραφία, άλλους για παιδεραστία κι άλλους για κάθε τι λαμογιές, αρπαχτές και σκάνδαλα, όχι μόνο θα είχες βγει τώρα, θα ήσουν αυτοδύναμος με την τσαντίλα που υπάρχει για το ΣΥΡΙΖΑ.
Αλλά εσύ θες να απολύσεις κόσμο, θες να κόψεις συντάξεις, μισθούς, επιδόματα, θες να ξεπουλήσεις τα πάντα, για να χορτάσουν τα δικά σου τα "βαφτιστήρια". Ε δεν θα βγεις, να το ξέρεις. Δε πα να λεν, ότι θέλουν τα πλαστά τα γκάλοπ. Δεν είναι πρώτη φορά που θα γελοιοποιηθούν. Ο κόσμος δεν πρόκειται να σε ψηφίσει. Θα χάσεις κι άλλους παρά θα πάρεις. Γιατί δεν έχεις κόμμα, έχεις συμμορία, που μαζεύονται οι χειρότεροι. Κι εσύ έχεις τον ανθρωποδιώχτη. Συνέχισε να καταστρέφεις τη ΝΔ, άλλωστε ο Καραμανλής την ίδρυσε. Κι εσείς πάντα ήσασταν με τον άλλο τον Κώστα, τον Κοκό... Μην κλαίς Κοκέ, να! ο Μητσοτάκης ζητά εκλογές. Γι αυτό κλαίς τη ΝΔ; Ε τότε κλάψε...
Δώσε τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς στον Αντώνη και τον Άδωνη. Γκρέμισαν αρκετά από το γαλάζιο μαντρί. Σειρά σου "αστέρα μου" να αποτελειώσεις επιτέλους τη Νέα Δικτατορία. mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger