Home » » Τα φαντάσματα επιστρέφουν

Τα φαντάσματα επιστρέφουν

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 | 6:39 π.μ.

Πηγή: "Ριζοσπάστης"

Είναι η τρίτη φορά μέσα σε λίγες μέρες.

Η αρχή έγινε με το άγαλμα της βασίλισσας Ολγας στη Θεσσαλονίκη, που τοποθετήθηκε με πρωτοβουλία Σαββίδη και με τις ευλογίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του δημάρχου Θεσσαλονίκης, δήθεν για να συμβολίσει την ελληνορωσική φιλία. Λες και δεν υπήρχαν άλλοι Ρώσοι φιλέλληνες, όπως για παράδειγμα ο ποιητής Πούσκιν, που υποστήριξε μάλιστα ένθερμα και την Επανάσταση του 1821.

Στη συνέχεια, είχαμε την πρόσκληση και παρουσία του γιου του Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ, Νικόλαου, στο Προεδρικό Μέγαρο, με αφορμή την έναρξη των εργασιών του «Athens Democracy Forum».

Το κακό τρίτωσε χτες. Οταν σε μια εκδήλωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, αφιερωμένη στους Ολυμπιονίκες του Ρίο, εμφανίστηκε ο τέως βασιλιάς Γλίξμπουργκ, δήθεν ως πρώην Ολυμπιονίκης, παίρνοντας μάλιστα και το λόγο.

Κι όλα αυτά, παρουσία του ΠτΔ, Π. Παυλόπουλου και του υφ. Αθλητισμού, Σ. Κοντονή, που προφανώς δεν ενοχλήθηκαν απ' αυτήν την προκλητική - για το λαό, την Ιστορία και τις μνήμες του - ενέργεια. Ο εκπρόσωπος, πάντως, του ΚΚΕ αποχώρησε αμέσως!
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

21 Σεπτεμβρίου 2016 στις 2:09 μ.μ.

Κάποιοι βαρόνοι του χρήματος ονειρεύονται ότι φιλούν βατράχια κι αυτά γίνονται πρίγκιπες. Θα κάνουν τα πάντα να κρατήσουν τη λεία από το πλιάτσικο του Μνημονίου. Μετά τον Κούλη ο Νικόλαος, άλλωστε κι ο μπαμπάς του Κυριάκου με το βασιλιά ήταν πάντα. Από ποιόν πήρε εντολή για την Αποστασία; mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger