Home » , , » Η μοναδικότητα της ομορφιάς κόντρα στα αισθητικά πρότυπα (Βίντεο)

Η μοναδικότητα της ομορφιάς κόντρα στα αισθητικά πρότυπα (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016 | 4:46 μ.μ.


Της  Ε. Χ.

Η πιτσιρικάδα και όχι μόνο, τα κορίτσια που η εμφάνισή τους δεν είναι σύμφωνα με τα πρότυπα της μόδας τα αποκαλεί ΣΑΥΡΕΣ. Δημιουργήθηκε με αυτόν το τρόπο μια ολόκληρη στρατιά κοριτσιών που η μόνη αγωνία τους είναι το πώς θα πλησιάσουν το πρότυπο το οποίο μεταβάλλεται τόσο γρήγορα με αποτέλεσμα η όποια προσπάθεια προσέγγισης να είναι ουτοπία.

Το φαινόμενο προφανώς δεν είναι τωρινό. Η διάφορα είναι ότι πλέον το πρότυπο αλλάζει με πολύ πιο γρήγορους ρυθμούς και το κυνήγι του είναι ένας διαρκής αγώνας δρόμου ειδικά στην εφηβεία. Το μαλλί "πρόκα" το φρύδι "Nike" και το duck face είναι must για κάθε κοπελιά που στήνεται στον καθρέφτη για τη νέα selfie της και αγωνιά αν η photo της θα της δώσει τη δυνατότητα να γίνει για λίγη ώρα fab στο διαδίκτυο.

Στο αντίποδα αυτού, εκατό γυναίκες κάθε σωματότυπου και ηλικίας φωτογραφίζονται χρησιμοποιώντας το σώματα τους με σκοπό να σπάσουν τα αισθητικά πρότυπα δείχνοντας ότι η ομορφιά έχει να κάνει με την ιδιαιτερότητα, το προσωπικό στυλ και την προσωπικότητα της κάθε γυναίκας.

Μη ντρέπεστε λοιπόν κορίτσια για το σώμα σας, είτε αυτό έχει κυτταρίτιδα είτε όχι. Η μάχη με τον χρόνο είναι αφενός άνιση, αφετέρου ανούσια, αλλού είναι η ομορφιά και δεν είναι καθόλου δύσκολο να το ανατρέψουμε όλο αυτό.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger