ΔΕΘ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016 | 5:05 μ.μ.

Πηγή: Νίκος Μπογιόπουλος - Realnews

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, η κυρία Γεροβασίλη, τα όσα είχε υποσχεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας στην περίφημη συνέντευξη στη Διεθνή Εκθεση της Θεσσαλονίκης το 2014 έχουν υλοποιηθεί...
Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ρήγας -κάπως πιο μετρημένος, είναι αλήθεια- υπολόγισε ότι εκείνες οι υποσχέσεις δεν υλοποιήθηκαν όλες, αλλά κατά τουλάχιστον 80%.

Σε κάθε περίπτωση, είτε κατά τη μία εκδοχή είτε κατά τη δεύτερη, προφανώς δεν ζούμε σε μια χώρα που επιβλήθηκαν νέα μέτρα πολλών δισεκατομμυρίων μέσω του τρίτου μνημονίου, αλλά σε μια χώρα που δόθηκαν στους πολίτες της 11,5 δισ. ευρώ σε παροχές και ενισχύσεις. Τόσα περιελάμβανε το πακέτο της Θεσσαλονίκης του κ. Τσίπρα.
Θα πρέπει επίσης να υποθέσουμε ότι έχει ήδη καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ (απόλυτη τότε η δέσμευση του κ. Τρίπρα), ότι έχει καταβληθεί η 13η σύνταξη στους συνταξιούχους (από τους οποίους, αντιθέτως, αφαιρέθηκε το ΕΚΑΣ, θυσιάστηκαν οι επικουρικές κλπ.), ότι εφαρμόστηκε ο βασικός μισθός των 751 ευρώ (αλλά δεν το έχουν ακόμα μάθει οι μισοαπασχολήαιμοι των 300 ευρώ) και ότι φυσικά τελείωσε το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου (που, αντιθέτως, έχει δεσμευτεί με σχέδιο εκποίησης για τα επόμενα 99 χρόνια).

Δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσει κανείς σοβαρά απέναντι στην κυβερνητική επικοινωνιακή τακτική. Και σίγουρα το θέμα των τηλεοπτικών αδειών δεν είναι -σε βάθος χρόνου- ικανή κολυμβήθρα για να χωρέσει η εικονική πραγματικότητα που προσπαθεί να κατασκευάσει η κυβέρνηση.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger