Home » , » Αδίστακτοι και αμοραλιστές

Αδίστακτοι και αμοραλιστές

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016 | 3:55 μ.μ.

 Γράφει ο mitsos175

Τα διάφορα κόλπα που χρησιμοποιούν τα κόμματα έχουν προκαλέσει αηδία στον κόσμο. Ας πάρουμε για παράδειγμα τις ραδιουργίες τους, όσον αφορά τα κανάλια. Το θέμα εντάσσεται στο μοίρασμα της πίτας μεταξύ των αρπακτικών, που βουτάνε εδώ και χρόνια το δημόσιο χρήμα.
Η ανεργία, τα χαράτσια, οι περικοπές των εισοδημάτων και φυσικά οι εξώσεις, αφορούν πολλούς περισσότερους, ενώ είναι πολύ σοβαρότερα. Αλλά ο καθένας έχει τον πόνο του, έτσι τα κανάλια ασχολούνται μόνο με το ΕΣΡ. Ούτως ή άλλως διέστρεφαν συστηματικά την πραγματικότητα, απέκρυπταν ειδήσεις, δημιουργούσαν ψεύτικες, γενικά προπαγάνδιζαν υπέρ της καταστροφής και της λεηλασίας μας, υπέρ της εκμετάλλευσης και της αδικίας.

Το ενδιαφέρον είναι πως κυβέρνηση και αντιπολίτευση αντιλαμβάνονται τη Δημοκρατία, την Πολυφωνία και την Ελευθερία του Λόγου. Ο Τσίπρας προσπάθησε αυτό που έκαναν όλοι οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί πριν από αυτόν: Να ελέγξει τα ΜΜΕ. Το ίδιο θέλει κι ο Μητσοτάκης, όπως κάθε αστός πολιτικός, αφού ο εγωισμός τους δεν αντέχει την αλήθεια. Άλλωστε η πραγματικότητα είναι αμείλικτη, αφού η πολιτική τους είναι άδικη, παρανοϊκή και φασιστική με αποτέλεσμα την διάλυση των υποδομών και την φτωχοποίηση της πλειοψηφίας. Παρόμοια άλλωστε έκανε και το ΠΑΣΟΚ όταν κυβερνούσε.

Η δημιουργία λοιπόν ολοκληρωτικού καθεστώτος με πλήρη έλεγχο των ΜΜΕ είναι στόχος κάθε αστικού κόμματος. Ο Σαμαράς με το "μαύρο" στην ΕΡΤ ήταν ένα τυπικό δείγμα για το πως αναλαμβάνονται την πολυφωνία: Όλοι είναι "ελεύθεροι" να κολακεύουν τον "σωτήρα" και να συμφωνούν με τη γνώμη του. Αλλιώς έχουν κυρώσεις. Δεκαέξι κανάλια κι όχι μόνο τέσσερα θα λένε ψέματα, θα αναμασάν πόσο "καλό" είναι το μνημόνιο υποστηρίζοντας ότι τάχα "δεν υπάρχει άλλος δρόμος". Φυσικά τα "ναζάκια" αυτά τα περιμέναμε. Κάθε δοσίλογος έτσι συμπεριφέρεται, αφού δεν μπορεί να δικαιολογήσει τα εγκλήματα του.

Αλλά υπάρχει και κάτι άλλο ακόμα πιο σάπιο: Ας δούμε κατ αρχήν ποιον πρότεινε ο Τσίπρας για πρόεδρο του ΕΣΡ: Τον Βύρωνα Πολύδωρα για τον οποίο έχουν γραφεί αρκετά. Ο Τσίπρας φυσικά το έκανε επειδή στριμώχθηκε. Ας δούμε τώρα πως αντέδρασε η ΝΔ. "Ο προτεινόμενος δεν έχει τα απαραίτητα προσόντα". Αυτό είναι σωστό, στην πραγματικότητα δεν έχει κανένα απολύτως προσόν. Αλλά κύριε Μητσοτάκη, ο συγκεκριμένος ήταν στην υπουργός σε κυβερνήσεις της ΝΔ, μάλιστα ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ. ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ; Φυσικά ΟΧΙ, αλλά γι αυτό ήταν υπουργός! Ο άχρηστος, όπως τον χαρακτήρισε επί της ουσίας ο αρχηγός της ΝΔ, ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος (1990 - 1992), Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων (1992), Υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για ζητήματα αποδήμου ελληνισμού (1992 - 1993)...

Βλέπουμε λοιπόν πόσο αδίστακτοι, πόσο αμοραλιστές είναι; Μεταχειρίζονται τους άλλους σαν πιόνια. Στην περίπτωση του "υπουργού της ζαρντινιέρας" καλά του κάνουν, αλλά αυτή την τακτική την εφαρμόζουν σε όλους. Όταν χρειάζονται κάποιον τον υποστηρίζουν, ότι λάθος και να κάνει, ότι κουταμάρα και να πει. Όταν δεν τον χρειάζονται, απλά θυμίζουν τα σφάλματά του. Πετάνε με την ευκολία που πετάει κάποιος χρησιμοποιημένη χαρτοπετσέτα οποιονδήποτε.

Κι εδώ αναρωτιέμαι: Είναι δυνατόν ο κόσμος να εμπιστευτεί ξανά τέτοιους αχρείους; Τόσο αδίστακτους με αυτή την ναζιστική νοοτροπία του υπεράνθρωπου; Αν και δεν πιστεύω ότι θα με ακούσουν, είμαι υποχρεωμένος να απευθυνθώ τόσο στους νεοδημοκράτες όσο και στους οπαδούς των υπολοίπων κομμάτων και να τους προειδοποιήσω: ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ, σας έχουν κοροϊδέψει πολλές φορές, θα σας τη φέρουν πολύ άσχημα. Αυτό για να μην πείτε, ότι δεν ξέρατε. Ότι κι αν τάζουν είναι ψέματα, ετοιμάζουν μαζί το χειρότερο Μνημόνιο, ένα πραγματικό Αρμαγεδδώνα.

Ευτυχώς μείνατε πολύ λίγοι και θα απαλλαγούμε από τους τσοπαναραίους σας. Σταματήστε όμως κι εσείς να είστε γίδια που τρώνε κουτόχορτο. Αλλιώς σας αξίζουν τέτοιοι "ηγέτες", εφόσον είστε ανόητοι..
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger