Home » , » Ν. Μπογιόπουλος: Για την σαπίλα του συστήματος και τις ΕΥΠατζίδικες πρακτικές με φόντο τις τηλεοπτικές άδειες. (Ηχητικό)

Ν. Μπογιόπουλος: Για την σαπίλα του συστήματος και τις ΕΥΠατζίδικες πρακτικές με φόντο τις τηλεοπτικές άδειες. (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 | 10:51 μ.μ.

Μια γενικότερη τοποθέτηση έκανε –στην ραδιοφωνική του εκπομπή στον ρ/σ Realfm- για το θέμα που σχεδόν μονοπωλεί την πολιτική επικαιρότητα ο Ν. Μπογιόπουλος.
Αναφερόμαστε φυσικά σε ότι έχει σχέση με τους φερόμενους εκβιασμούς και τις πρακτικές «κλειδαρότρυπας», πάντα σε φόντο με τη συζήτηση που γίνεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ο κομμουνιστής δημοσιογράφος δεν περιορίστηκε απλώς στο να αναφέρει τι είχε προηγηθεί πριν προκύψει το σημερινό σκηνικό, και στο τι πραγματικά ρόλο διαδραματίζουν οι λεγόμενες Ανεξάρτητες Αρχές. και η δικαστική εξουσία.
Εκανε μια τηλεγραφική αναφορά στην παρουσία των αστικών κομμάτων στην πρόσφατη ιστορία μας, για να φτάσει στην τωρινή πολιτική πραγματικότητα και στην διαπίστωση ότι σήμερα όσα παρακολουθούμε δεν είναι παρά μια απόδειξη το πόσο έχει παρασαπίσει το αστικό σύστημα. Σύμφωνα με τον ίδιο «όλο αυτό το σαπισμένο πράγμα δεν αλλάζει και δεν αποκαθάρετε» και «μόνη λύση είναι η πλειοψηφία του λαού να πάρει την απόφαση να το ανατρέψει».

Στο επίλογο της τοποθέτησής του ο Ν. Μπογιόπουλος θεώρησε σκόπιμο να αναφερθεί στο «χαμαιτυπείο της Ζούγκλας» -σ.σ ήταν η ιστοσελίδα του Τριανταφυλλόπουλου που είχε φέρει στην δημοσιότητα τα e-mail που αφορούσαν την προσωπική ζωή του αντιπροέδρου του ΣτΕ- «στολίζοντας» με μια σειρά «κοσμητικά» επίθετα τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος δεν υπήρξε ποτέ δημοσιογράφος παρά ένα άτομο «φορέας ΕΥΠατζίδικης πρακτικής».

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger