Home » » Ο Μπάμιας και το χρέος.

Ο Μπάμιας και το χρέος.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016 | 7:59 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Νέο παραμύθι αλλά στο ίδιο στυλ. "Θα έρθει ο Μπάμιας σαν τον Μεγαλέξανδρο, για να μας γλυτώσει από το καταραμένο χρέος". Το ρόλο του Καραγκιόζη μάλλον θα τον πάρει ο Τσίπρας, αλλά είναι τόσοι πολλοί καραγκιόζηδες, που είναι πράγματι δύσκολη επιλογή.

Αχ! Ποιός Μπάμιας ρε; Που θα είναι ο Μπάμιας σε λίγο καιρό; Σπίτι του να βλέπει τσόντες στην καλωδιακή πίνοντας χαμομήλι. Για να πάρει καμιά ψήφο από το ελληνικό λόμπι έρχεται ο φουκαράς, να βγάλει την υποχρέωση στο κόμμα του.
Το μόνο που μπορεί να κάνει ΤΩΡΑ ο Μπάμιας, είναι να μαζέψει τα πραγματάκια του από το Λευκό Λύκο και να πάει διακοπές με τα όσα έβγαλε ως Πρόεδρος. Καθόσον οι πρώην Πρόεδροι των ΗΠΑ είναι μόνο για σόου στη TV. Αν είχε μπροστά του μερικά χρονάκια, θα έλεγα "μάλιστα, εφόσον διατάζει ο θείος Sam, θα κάτσει σούζα η Ευρώπη".

Όχι μόνον δεν πρόκειται να βοηθήσει, αλλά προσέξτε τι φάκα μας έχουν ετοιμάσει:
Τσακώνεται το αμερικάνικο ΔΝΤ με την ΕΕ για το χρέος. Ο καυγάς είναι για το ποιός θα μας δείρει περισσότερο. Γιατί λέει το ΔΝΤ, να κοπούν ακόμα περισσότερο οι μισθοί, οι συντάξεις, να απολυθεί κόσμος, για να γίνει "κάποια" ελάφρυνση του χρέους. Λέει η ΕΕ "ούτε να το σκέφτεστε, ότι θα χάσουμε τα φιλέτα. Να πουληθούν τα πάντα, να πληρωθεί το χρέος". Τι θα έχουμε εμείς, που είμαστε σκυμμένοι; Και μείωση μισθών - συντάξεων και ξεπούλημα των πάντων, για να είναι ευχαριστημένοι κι οι δυο τοκογλύφοι!

Θα στο πω πρόστυχα, να γίνω πιο παραστατικός. Να απομακρυνθούν τα ανήλικα, ευχαριστώ. Ο ένας, ο αμερικάνος, θέλει να του κάνουμε στοματικό σεξ. Να μην τρώνε δηλαδή οι εργαζόμενοι κι οι συνταξιούχοι τίποτα άλλο, παρά μόνο "αγγούρια". Δεν εννοώ τα λαχανικά. Ο Ευρωπαίος πάλι γουστάρει πρωκτικό. Να διευρυνθεί η πίσω πόρτα και το χρέος μας. Έτσι κι αλλιώς όσο να μεγαλώσει, αυτός τα λεφτά θα τα πάρει.
"Πίπα κώλο εμπλοκή" θα μας πάνε, κι όσο κι αν λογοκρίνεις τη φράση, πάλι θα τσούζει.

Ο Μπάμιας λοιπόν παίζει το ρόλο του "sex toy". Έρχεται για τα προκαταρκτικά. Γιατί τον βλέπεις έτσι και σκέπτεσαι: Τι να μας κάνει τώρα "η μπάμια"; Μη το λες, μην το λες! Ακόμα και "μπάμια" την κάνει τη ζημιά. Αν δεν φυλαχτείς, σ' αφήνει έγκυο. Κι εμάς μας έχουν γκαστρώσει με τα μέτρα και τα Μνημόνια. Αι σιχτίρ, πάλι θα τον πιούμε...

Άλλα φταίμε κι εμείς αγάπη μου γλυκιά. Δηλαδή τι περιμένουμε και δεν Επαναστατούμε; Ότι θα κουραστούν να τρώνε; Θα βαρεθούν να μας πηδάνε; Μήπως περιμένουμε τον εξωγήινο σωτήρα από τον δίπλα γαλαξία; Αργεί να φτάσει, το διάστημα είναι μεγάλο.

Ευτυχώς έπεσαν μερικές "ψιλές", όταν πήγαν να αρπάξουν τα σπίτια των φτωχών. Πάλι καλά. Είναι μια πολύ ωραία αρχή, ένα θετικότατο πρώτο βήμα, αρκεί να υπάρχει συνέχεια. Γιατί τα όρνια επιμένουν. Έρχονται και ξανάρχονται. 99 χρόνια μνημόνια θέλουν. Για "ζέσταμα". Μετά άλλα 99, γιατί 100 θα μας φανούν πολλά. Οπότε, αν δεν θέλουμε να είναι δούλοι τα δισέγγονα μας, ας τους πούμε να πάνε να πνιγούν. Όλοι τους... .
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger