Home » , » Η "Ελληνοφρένεια" συμπαραστέκεται στους "εξουσιοδοτημένους εμπόρους πίστεως" (Βίντεο)

Η "Ελληνοφρένεια" συμπαραστέκεται στους "εξουσιοδοτημένους εμπόρους πίστεως" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 | 11:35 μ.μ.


Αρκετές καλές στιγμές είχε η τηλεοπτική «Ελληνοφρένια» που έκανε πρεμιέρα σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό «Αλφα». Με το μοναδικό σατιρικό τους τρόπο οι συντελεστές της εκπομπής σχολίασαν θέματα της πολιτικής και κοινωνικής επικαιρότητας κατορθώνοντας αρκετές στιγμές το χαμόγελο να προκύπτει αβίαστα τους τηλεθεατές της.

Κάναμε λοιπόν ένα κολάζ από στιγμιότυπα της εκπομπής και φτιάξαμε το βιντεάκι που σας παραθέτουμε. Το καλύτερο, κατά την άποψη μας σημείο της εκπομπής ήταν τα λεγόμενα του Τσολιά στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για την αντιπαράθεση που έχει με τον υπουργό Παιδείας.

«Συμπεριφέρονται στην πίστη λες και είναι ένα εμπορικό προϊόν που κάποιος ξαφνικά αποφάσισε να αποσύρει από την αγορά. Και όλα αυτά χωρίς καν να ρωτήσουν τους  εξουσιοδοτημένους εμπόρους πίστεως» ακούμε να λέει μεταξύ άλλων ο Τσολιάς στον αρχιρασοφόρο.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

4 Οκτωβρίου 2016 στις 3:37 μ.μ.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΣΕ
Μεγάλο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα στις 17 Οκτώβρη (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Σήμερα δίνουμε εμείς οι εργαζόμενοι, το δικό μας πόρισμα για τα Εργασιακά.

Δίνουμε στη δημοσιότητα την απόφασή μας να παλέψουμε συντονισμένα, σας παρουσιάζουμε τον προγραμματισμό μας και την πρόταση νόμου που μέχρι σήμερα υπογράφουν 393 εργατικά σωματεία, ομοσπονδίες και εργατικά κέντρα και οι αποφάσεις αυξάνονται συνεχώς, συνεχίζονται και την στιγμή που μιλάμε....

https://www.youtube.com/watch?v=Mg1rY1j_Kek

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger