Home » , , » Ν. Μπογιόπουλος για την επίθεση των ΜΑΤ στους συνταξιούχους: "Αυτή η κυβέρνηση ότι δεν μπορεί να το ξεπουλήσει πασχίζει να το εξευτελίσει και να το μαγαρίσει" (Ηχητικό)

Ν. Μπογιόπουλος για την επίθεση των ΜΑΤ στους συνταξιούχους: "Αυτή η κυβέρνηση ότι δεν μπορεί να το ξεπουλήσει πασχίζει να το εξευτελίσει και να το μαγαρίσει" (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 | 10:32 μ.μ.

Το όργιο κτηνωδίας και αυταρχισμού που εκδήλωσαν οι δυνάμεις καταστολής χτες απέναντι σε διαδηλωτές στην Καισαριανή και σήμερα σε πορεία συνταξιούχων, σχολίασε ο Νίκος Μπογιόπουλος στην ραδιοφωνική του εκπομπή.
Ο δημοσιογράφος σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του πρωθυπουργού ο οποίος άφησε να διαρρεύσει ότι παρακολουθώντας τα χημικά και το ξύλο που δέχτηκαν από τα ΜΑΤ σήμερα οι απόμαχοι της δουλειάς ένιωσε θλίψη, απογοήτευση και οργή εκτίμησε ότι ο Τσίπρας προχώρησε σε μια εκδήλωση υποκρισίας, φαρισαϊσμού και επικοινωνιακής τρίπλας.

Αφού ο Ν. Μπογιόπουλος έκανε μια αναφορά ότι τα «αριστερά» ΜΑΤ έχουν παρελθόν στο να βιαιοπραγούν απέναντι στον «εχθρό λαό» και μας θύμισε ότι στο προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε η δέσμευση για κατάργηση των ΜΑΤ.

Η πολιτική ευθύνη για όσα διαπράττουν οι δυνάμεις καταστολής ανήκει αποκλειστικά στον πρωθυπουργό τόνισε ο ίδιος  και συμπλήρωσε: «Πρέπει να τελειώνουμε μια και καλή με τα δήθεν αριστερά και τα δήθεν δεξιά ΜΑΤ. Τα ΜΑΤ δεν είναι ούτε δεξιά ούτε αριστερά. Τα ΜΑΤ είναι ταξικά. … Όπως και στις άλλες περιπτώσεις έτσι και σήμερα στην περίπτωση του χτυπήματος των συνταξιούχων αυτό το οποίο αποδείχτηκε   είναι ότι αυτή η κυβέρνηση ότι δεν μπορεί να το ξεπουλήσει πασχίζει να το εξευτελίσει και να το μαγαρίσει».

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
4 Οκτωβρίου 2016 στις 10:47 π.μ.

Μάλιστα... Ώστε επανάσταση το κλείσιμο των δρόμων! Επανάσταση που μια κοπέλα δεν μπορεί να πάει στο κέντρο να ψωνίσει κάνα ρούχο για να δει και αυτή φως!

Να τι κάνατε χθες: http://syrizaordeath.blogspot.gr/2016/10/blog-post_89.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger