Home » » Ζει ο Μέγας Αλέξανδρος… και την αγάπη του Κοτζιά ταξιδεύει στην Ινδία!

Ζει ο Μέγας Αλέξανδρος… και την αγάπη του Κοτζιά ταξιδεύει στην Ινδία!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016 | 7:36 μ.μ.

Πηγή: Δίκτυο Σπάρτακος

Με έναν εξίσου επικίνδυνο, εθνικιστικό και απαξιωτικό τρόπο απάντησε το ΥΠΕΞ στις πρόσφατες προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν.

Έπρεπε λοιπόν να εγκατασταθεί στο ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών ο αριστερός και μορφωμένος Κοτζιάς για να διατυπωθούν, με ανάλογο στόμφο, πρωτοφανή ανιστόρητα στερεότυπα, που συναντάς μόνο στο φασιστικό «ΣΤΟΧΟ» και στα έντυπα της Χρυσής Αυγής.
Απαντώντας ο Έλληνας ΥΠΕΞ στα «σύνορα της καρδιάς» του Τούρκου προέδρου, τα οποία συνεχώς αναφέρει το τελευταίο διάστημα και ξεκινάνε από τα Βαλκάνια και καταλήγουν στην κεντρική Ασία, ο Νίκος Κοτζιάς δήλωσε:
 «Η ιστορία της καρδιάς μας φτάνει μέχρι την Ινδία αλλά τα σύνορα της καρδιάς μας δεν είναι σύνορα του διεθνούς δικαίου».
Τη φράση αυτή την είπε μπροστά στον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών.

Βέβαια, καλό θα ήταν τόσο ο Έλληνας ΥΠΕΞ όσο και ο Ρώσος συνάδελφος του να μας απαντήσουν αν το «Διεθνές Δίκαιο» σημαίνει τίποτε άλλο πέρα από Συσχετισμό Ισχύος και ιμπεριαλιστικά συμφέροντα!

Πρόκειται για μια σαφή αναπροσαρμογή της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής έναντι του αυταρχικού καθεστώτος Ερντογάν –που φυσικά στηρίζει στον εμφύλιο που διεξάγει εναντίον της Τουρκικής Αριστεράς και των Κούρδων- καθώς  επιχειρεί να στερήσει κάθε στοιχείο σοβαρότητας από την ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger