Home » , , » Το "δράμα" του Ν. Φίλη

Το "δράμα" του Ν. Φίλη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016 | 8:05 μ.μ.

  
«Εκτελέστηκε συμβόλαιο πολιτικού θανάτου». μας είπε ο πρώην υπουργός Παιδείας τώρα που ο Τσίπρας τον πέταξε σαν στριμμένη λεμονόκουπα.

Ας θυμηθούμε, λοιπόν κάποια πράγματα για την Νίκο Φίλη … πριν μας πιάσουν τα κλάματα για το δράμα που περνάει.

Ο πρώην διευθυντής της «Αυγής» ήταν ένα από τα πρωτοπαλίκαρα της «προεδρικής φρουράς» και ο Τσίπρας τον ανταμείβει για τον ζήλο του να εκτελεί τις «βρόμικες δουλειές» -όπως τότε με την Ζ. Κωνσταντοπούλου- που του αναθέτει
.
Αν και πρωτοεκλεγμένος βουλευτής διορίστηκε από τον πρόεδρο του κόμματος του να γίνει κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και αργότερα του ανέθεσε το υπουργείο Παιδείας.

Αρχικά με τον διορισμό του σαν υπουργού προσπαθεί να μας παρουσιαστεί σαν η «αριστερή συνείδηση» του ΣΥΡΙΖΑ και δεν διστάζει να αντιπαρατεθεί δημόσια με τον συγκυβερνήτη αρχηγό των ΑΝΕΛ.
Συγκεκριμένα όταν με πρωτοβουλία του υπουργού Αμυνας ήρθαν στην χώρα μας τα λείψανα  της «αγίας» Βαρβάρας και μάλιστα με «τιμές αρχηγού κράτους» χαρακτήρισε χαρακτήρισε αυτή την πράξη  «εμπόριο λειψάνων», και «μορφή ειδωλολατρίας» προσθέτοντας: «Η Αγία Βαρβάρα, βοήθειά μας, δεν έχει ανάγκη από τον κ. Καμμένο, να της αποδώσει τιμές αρχηγού κράτους και η στάση του κ. Καμμένου είναι μία συνθηκολόγηση με τον αναχρονισμό».
Η αντίδραση του υπουργού Αμυνας ήταν άμεση με ένα μήνυμα στο τουίτερ γεμάτο υπονοούμενα, για το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, και άφηνε να υπονοείτε την εμπλοκή του Ν. Φίλη σε βρόμικες ιστορίες. Συγκεκριμένα για την αγορά απ΄ το ελληνικό κράτος των ελικοπτέρων ΝΗ90 που σημειωτέων τα προμηθευτήκαμε  σε τριπλάσια τιμή απ’ ότι αγοράστηκαν από άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Απάντηση γι’ αυτές τις μπηχτές του Καμμένου ποτέ δεν έδωσε ο Ν. Φίλης.


Από τότε κύλισε πολύ νερό στα αυλάκι. Και με τον Καμμένο τα βρήκε ο Φίλης και με την ιεραρχία της επικρατούσας θρησκείας αποκατάστησε τις σχέσεις του.
Το παπαδαριό όμως κράτησε μανιάτικο ότι κάποιες φορές δεν έψαλε ο Φίλης τα τροπάρια που ήθελε, και απαίτησε από τον Τσίπρα να τον διώξει από την κυβέρνηση όπως και έγινε.

Πρέπει να είσαι λωτοφάγος για να δεχθείς τα όσα ισχυρίζεται ο Φίλης. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger