Home » , » Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην Τουρκία (Συγκλονιστικό βίντεο από την δολοφονία του Ρώσου πρέσβη)

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην Τουρκία (Συγκλονιστικό βίντεο από την δολοφονία του Ρώσου πρέσβη)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 | 8:08 μ.μ.

Το έχουμε ξαναγράψει. Η κατάσταση στην Τουρκία βρίσκεται εκτός ελέγχου, αφού ο «σουλτάνος» Ερντογάν δεν δίστασε να οδηγήσει την χώρα σε εμφύλιο πόλεμο για τα υλοποιήσει τις παράλογες προσωπικές του επιδιώξεις.
Το σημερινό γεγονός με την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο πρεσβευτής της Ρωσίας στην Τουρκία, Αντρέι Καρλόβ είναι συγκλονιστικό. Το να εκτελείτε ένας ανώτατος ρώσος αξιωματούχος όταν είναι δεδομένο ότι θα είχαν πάρει δρακόντεια μέτρα προστασία του είναι συγκλονιστικό. Δείχνει ότι στην γειτονική χώρα επικρατεί χάος και κανένας δεν μπορεί να προβλέψει το τι θα επακολουθήσει. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο Πούτιν παρουσιάζεται εξοργισμένος ενώ κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει το πώς θα αντιδράσει ο Ερντογάν.
Το NTV μετέδωσε ότι άλλα τρία άτομα τραυματίστηκαν στην επίθεση.

Ο ρεπόρτερ της Hurriyet μετέδωσε ότι οι παρευρισκόμενοι έτρεξαν μακριά όταν ο δράστης της επίθεσης πυροβόλησε στον αέρα. Στη συνέχεια ο δράστης πυροβόλησε τον Καρλόφ. Την πρώτη φορά τον πέτυχε στην πλάτη και στη συνέχεια επέστρεψε και τον πυροβόλησε ξανά. O εκτελεστής του Ρώσου πρέσβη που παρουσιάζεται σαν «ριζοσπάστης ισλαμιστής» φέρεται να έχει σκοτωθεί από τις αστυνομικές δυνάμεις.
Το παρακάτω βίντεο και η ανταπόκριση του δημοσιογράφου Δημήτρης Λιάτσος από την Αγκυρα μας δείχνουν ανάγλυφα μας δείχνουν παραστατικά το συγκεκριμένο γεγονός καθώς και τα πρώτα συμπεράσματα που προκύπτουν. (θα περιμένουμε ποιο αρμόδιο σύντροφο να κάνει σχετική ανάρτηση).


«Περίεργες» θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς τις τελευταίες ειδήσεις που μας έρχονται από την Τουρκία. Σύμφωνα μ’ αυτές ο Ρώσος πρέσβης δεν είχε προσωπική φρουρά (!) και αρκέστηκε στις διαβεβαιώσεις του καθεστώτος ότι η Τουρκική αστυνομία θα εγγυηθεί την ασφάλεια του.
Ο δράστης –σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ- είναι Τούρκος εν ενεργεία αστυνομικός και αυτό είναι κάτι που προκαλεί τεράστια εντύπωση. Δείχνει ότι μετά τις τεράστιες διώξεις που έκανε ο Ερντογάν σε όλους θεωρεί πολιτικούς του αντιπάλους ακόμα δεν μπορεί να ελέγξει τον κρατικό μηχανισμό! (Αυτό σε ένα βαθμό εξηγεί το πώς κατόρθωσε να παρεισφρήσει οπλισμένος στην συγκέντρωση και να δολοφονήσει τον Ρώσο πρέσβη).

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

19 Δεκεμβρίου 2016 στις 8:24 μ.μ.

Γιώργη περιμένω την άποψη του συντρόφου Σεϊτ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger