Home » , , » Χορηγός της Χ.Α η κυβέρνηση (Βίντεο) - Ο Ν. Μπογιόπουλος σχολιάζει την σημερινή ναζιστική πρόκληση και την στάση της κυβέρνησης απέναντι στην ναζιστική συμμορία (Ηχητικό)

Χορηγός της Χ.Α η κυβέρνηση (Βίντεο) - Ο Ν. Μπογιόπουλος σχολιάζει την σημερινή ναζιστική πρόκληση και την στάση της κυβέρνησης απέναντι στην ναζιστική συμμορία (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016 | 9:40 μ.μ.

"Ο πατριωτισμός, είναι το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων"  

Samuel Johnson

Για την τελευταία πρόκληση της ναζιστικής συμμορίας του Μιχαλολιάκου έχουμε κάνει προηγούμενη ανάρτησή μας και δεν έχουμε κάτι να προσθέσουμε.
Αξίζει όμως να προσθέσουμε ότι μετά τον τεράστιο σάλο που δημιουργήθηκε με την συνέντευξη σε Κυριακάτικη φυλλάδα του Ν. Παρασκευόπουλου, ο ίδιος φέρετε έτοιμος να υποβάλλει την παραίτησή του αν του το ζητήσει η κυβέρνηση («Κοιτάξτε, εάν κριθεί ότι έφερα σε δύσκολη θέση το κόμμα και την Κυβέρνηση και δημιούργησα κάτι το ανεπανόρθωτο, φυσικά και θα παραιτηθώ, αν μου το ζητήσουν», δήλωσε στην κρατική τηλεόραση).

Επίσης με ανακοίνωση της η ΕΣΗΕΑ συνδέει την σημερινή πρόκληση των Χρυσαυγιτών με τις δηλώσεις που προηγήθηκαν του πρώην υπουργού δικαιοσύνης.

Στο παρακάτω βίντεο παρακολουθούμε τον τρόπο με τον οποίο παρουσίασε η τηλεοπτική εκπομπή του Ν. Ευαγγελάτου την εισβολή των ναζιστών στην ΕΣΗΕΑ και παρακάτω προσθέτουμε σε ηχητικό την γενικότερη τοποθέτησή που έκανε στην ραδιοφωνική του εκπομπή ο Ν. Μπογιόπουλος αναφερόμενος στο συγκεκριμένο περιστατικό αλλά και στην στάση που κρατάει η κυβέρνηση απέναντι στην ναζιστική συμμορία.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger