Home » , , » Η "απολογία" του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς (3 Βίντεο)

Η "απολογία" του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς (3 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017 | 4:10 μ.μ.

Είναι γεγονός ότι το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς, ειδικά με την μαζικότητα και δυναμικότητα που έχει αποκτήσει στην Θεσσαλονίκη έχει  πανικοβάλει κυβέρνηση  και "κοράκια".
Όπως γράφαμε και σε περασμένη ανάρτησή μας η κυβέρνηση για να καθυποτάξει την αγωνιστικότητα των μελών  του «Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης», μιας κίνησης η οποία δραστηριοποιείτε αποτελεσματικά στην ματαίωση πλειστηριασμών λαϊκών περιουσιών, έβαλε στο στόχαστρο της πρωτοπόρους αγωνιστές, μέσω των δικαστικών της μηχανισμών,  ανάμεσα στους οποίους είναι και ο αγωνιστής δάσκαλος Ηλίας Σμήλιος.

Σήμερα, λοιπόν, ξεκίνησε το πρώτο επεισόδιο αυτής της δίωξης. Τα όσα σχετικά διαδραματίστηκαν τα πληροφορούμαστε από τα όσα διαβάζουμε από την παρουσία του Χρήστου Αβραμίδη στο facebook απ’ όπου απαλλοτριώσαμε και τα βίντεο που παραθέτουμε.

Η "απολογία" του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς τελείωσε. Ο Ηλ. Σμηλιος παραδέχτηκε ότι είναι "ένοχος" για την "κατηγορία" υπεράσπισης της λαϊκής κατοικίας απτις τράπεζες. Για την ακρίβεια ο κατηγορούμενος δεν απολογείται.Αντίθετα κατέθεσε υπόμνημα με δεκάδες ψηφίσματα σωματείων και τις 50 ενδεικτικές υπογραφές αγωνιστών που δηλώνουν "ήμουν και εγώ εκεί". Η εισαγγελία θα αποφασίσει εντός 3μήνου αν θα παραπεμφθεί το κίνημα σε δίκη. Σε λίγο ξεκινά η συγκέντρωση για τη ματαίωση πλειστηριασμών



Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger