Home » , » Θεομπαίχτες -εκτός των άλλων- τα μέλη της ναζιστικής συμμορίας

Θεομπαίχτες -εκτός των άλλων- τα μέλη της ναζιστικής συμμορίας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017 | 9:35 π.μ.

Η φωτογραφία που παραθέτουμε κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου.
Για τον θαυμαστή της χούντας, τον σκοταδιστή δεσπότη της  Θεσσαλονίκης, Ανθιμο, δεν έχει νόημα να κάνουμε την παραμικρή αναφορά. Είναι γνωστός εθνοκάπηλος, με πολύ καλές επιδόσεις στην χριστεμπορία, ενώ το "ποιμενικό", "θεόπνευστο", έργο του με μια αναζήτηση στο μπλογκ μας μπορείτε να το διαπιστώσετε.

Να επαναλάβουμε επίσης ότι εμείς δεν έχουμε καμιά σχέση με μεταφυσικές δοξασίες, και διατηρούμε ανοιχτό μέτωπο με τον αντιδραστικό ρόλο της επικρατούσης θρησκείας, αφού όπως έγραφε ο αείμνηστος Βασίλης Ραφαηλίδης "οι εξουσιαστές του τόπου τούτου ξέρουν να βάζουν στην υπηρεσία του ακόμα και τον θεό".

Διαβάζοντας, λοιπόν το σχετικό ρεπορτάζ που συνοδεύει τη φωτογραφία του δεσπότη Ανθιμου με τον αρχιναζιστή Μιχαλολιάκο και την γυναίκα του, μαθαίνουμε ότι: "η συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας και ιδιαίτερα τα ζητήματα που αφορούν την Ορθοδοξία".

Γνωρίζαμε ότι πίσω από την Χρυσή Αυγή δεν βρίσκεται τίποτε άλλο από το φαιό σουλούπι άλλοτε του Χίτη, άλλοτε του Γερμανοτσολιά, άλλοτε του ταγματασφαλίτη, άλλοτε του πολιτικού υποκόσμου, άλλοτε του τραμπούκικου λαϊκισμού και άλλοτε του νυχτόβιου μαχαιροβγάλτη, (Δείτε αυτό το βίντεο).

Επειδή τώρα βλέπουμε, για άλλη μια φορά, πόσο θεομπαίχτες είναι τα μέλη της ναζιστικής συμμορίας θεωρούμε σκόπιμο να παραθέσουμε απόσπασμα περασμένης ανάρτησής μας:

«Ως συνεπής ναζιστική οργάνωση, η Χρυσή Αυγή δεν μπορεί παρά να είναι αντιχριστιανική και παγανιστική» σημείωνε αρθρογράφος της «Καθημερινής», ενώ ακόμα και ο σκοταδιστής δεσπότης Πειραιά ο οποίος πριν καιρό ήταν φιλοχρυσαυγίτης, τώρα διαχώρισε την θέση του γιατί επικαλείται ότι οι χρυσαυγίτες είναι «παγανιστές και σατανιστές».

Με την ευκαιρία ας θυμηθούμε κάποιους στίχους που έχει γράψει και τραγουδούσε στο χέβυ μέταλ συγκρότημα με το όνομα «NaerMataron» -τότε έφερε το όνομα «Καιάδας»- ο χρυσαυγίτης βυλευτής Γιώργος Γερμενής.

«Έστειλες τον μπάσταρδο τον γιο σου, τον γαμημένο Ιησού Χριστό»…
«Η χριστιανική εκκλησία βρομάει τη σαπίλα του Ιεχωβά»…
«Η φτήνια του υπανθρώπου του σταυρού»…
«Φλόγες που καίνε τον υιό του Θεού και τους Αγίους του»…

Και για να μην μείνει η παραμικρή αμφιβολία για το ποιοι είναι αυτοί που παρουσιάζονται σήμερα υπέρμαχοι της χριστιανικής πίστης –διοργανώνουν ευχέλαια, παρουσιάζονται ευλαβείς χριστιανοί κλπ- ολοκληρώνουμε την ανάρτησή μας με ένα απόσπασμα από δημοσίευμα του «Εθνους».


Οι Ελληνες νεοναζί της Χρυσής Αυγής βαδίζουν σταθερά πάνω στις ιδεολογικές απόψεις αλλά και τις θρησκευτικές πεποιθήσεις που έχει επιβάλει ο ναζισμός. Και βέβαια δεν θα μπορούσε να έχει σχέση ο Χριστιανισμός ως θρησκεία της αγάπης και της συγχώρεσης, με τα φασιστικά και ρατσιστικά μηνύματα των ναζί.

«Σκοταδισμός 20 αιώνων», «ιουδαιοχριστιανισμός», «χριστιανική παρακμή» είναι μόνο κάποιοι από τους προσδιορισμούς που αναφέρονται για τον χριστιανισμό στα κείμενα των περιοδικών «Χρυσή Αυγή» και «Αντεπίθεση» τη δεκαετία του '80. Αλλά αποκρύπτονται συνειδητά γιατί αν γίνουν γνωστά θα τσαλακώσουν την εικόνα της «ελληνοορθόδοξης» οργάνωσης.

Πίσω από το πρότυπο του «υπερπατριώτη», ακροδεξιού Ελληνα που δηλώνει εθνικιστής και «τιμά την ελληνική παράδοση και τον πολιτισμό», κρύβονται η λατρεία του Εωσφόρου, ο παγανισμός, η αρχαιολατρία και οι παραπομπές στους «μάγους» του Μεσαίωνα.

Ακόμα και το όνομα της οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» αναφέρεται στην «Αυγή» που θα έρθει ο Εωσφόρος και θα φέρει το «Αστραφτερό Σκοτάδι», όπως αναφέρει στο βιβλίο «Το αστραφτερό σκοτάδι του Εωσφόρου-Εθνική των Ελλήνων Θρησκεία» των εκδόσεων «Ελεύθερη Σκέψις», ο φιλοναζιστής ποιητής Οδυσσέας Πατεράκης.

Χαρακτηριστικοί είναι οι στίχοι του ποιήματος «Χρυσή Αυγή»:

Σκύψε τα χέρια σου και άπλωσε και πάρε την ψυχή μου. Σ΄εσένα ανήκει ω Σατανά, κι εδώ, και μπρος και πάντα.

Στη συλλογή που προλογίζει ο Ν. Μιχαλολιάκος, διακρίνονται τα ποιήματα «Εωσφορικός Υμνος» και «Εξομολόγηση ενός Παγανιστή».

Ο Ν. Μιχαλολιάκος έχει υπογράψει στίχους για ανθρωποθυσίες στον Εωσφόρο, που έχει τη μορφή του αρχαίου θεού Πάνα: Στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας Τραγόμορφος, Σατανικά υπέροχος Την ώρα δοξάζει της θυσίας Των ευγενών ενστίκτων και της βίας Αυτός ο αιώνιος κυβερνήτης ο Μέγας Παν.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger